New York Knicks

filip13

Re: New York Knicks

Post Postao/la filip13 » 08 mar 2016, 17:16

http://nbacro.com/sacramento-kings/carm ... sima-24229

Najveća zvijezda New York Knicksa, Carmelo Anthony, ove sezone se posvetio više momčadi nego svojoj osobnoj statistici. Bilježi 21 poen uz 4 asistencije i 8 skokova po utakmici, a uz to je i mentor mladome Kristapsu Porzingisu. S obzirom na njegov ugovor i godine, logično je shvatio da tim treba pomoć i smatra da uz njega i Phila Jacksona na pregovaračkom stolu i uz fleksibilan salary cap nema igrača kojeg ne mogu dovesti na ovo ljeto;

„Postavite me na vrh pregovaračkog stola i krenimo s radom. Nemam izbora. Ako zaista želimo ovaj tim učiniti boljim, moja je dužnost izaći vani i pronaći igrače, dati im pogled na sve iz mog igračkog viđenja koje vrijedi više od bilo kojeg drugog pregovaračkog“

Zadnjih par tjedana se vrti mogućnost odlaska trenutnog vodećeg asistenta lige i razigravača Sacramento Kingsa, Rajona Ronda u New York. Sam Rondo je to opovrgnuo jer smatra kako se ne bi mogao uklopiti u trokut napad kojeg Knicksi vrte. Ipak, u trokut napadu razigravač i nema neku ulogu, mora imati dobar šut, lopta treba kružiti, a Rondo nažalost nije šuter, a uz to je i igrač koji poprilično voli loptu u svojim rukama. No, bivši najbolji strijelac lige vjeruje kako to nije jedina opcija i opovrgnuo je nagađanja da bio Rondo bio loš fit u sustavu;

„Čuo sam što je Rondo rekao, ali ja osobno smatram kako bi on bio savršen u ovom sustavu.
To je nesporazum. Neki od ključeva naših napada jesu napad i ulazak u reket, ubrzanje igre i tranzicije te kreiranje unutar reketa za teškaše, za sebe i sve ostale. Mislim da bi svaki razigravač to volio raditi, a pogotovo on i ovo mu je perfektna šansa“

Kako će se odviti ova situacija nije sigurno, ali sigurno je kako će se na ljeto velik biznis odvijati u Madison Square Gardenu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 mar 2016, 09:24

http://nbacro.com/new-york-knicks/dwigh ... ckse-24238

30-godišnji centar Houston Rocketsa Dwight Howard navodno ne bi imao ništa protiv preseljenja u Veliku Jabuku. Prema navodima nekih njegovih prijatelja, Dwight bi iskoristio opciju raskida ugovora koju ima te bi se priključio družini Carmela Anthonyja.

Pitanje je samo bi li ga Phil Jackson, generalni menadžer New York Knicksa, želio vidjeti u redovima svoje momčadi. Kao što znamo, osmerostruki All-Star igra najlošiju sezonu u karijeri bilježeći „samo“ 15,8 koševa uz 10,5 skokova po utakmici te je pitanje kako bi reagirao u Knicksima uz već spomenutog Mela te zvijezdu u usponu Kristapsa Porzingisa.

Howard traži svoj posljednji veliki ugovor u karijeri. Knicksi ga zasigurno mogu isplatiti, no bi li im bilo pametno uložiti novac u njega te tako smanjiti ulogu Porzingisa koji tek mora pokazati svoj puni potencijal.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 mar 2016, 18:11

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 mar 2016, 09:10

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 apr 2016, 17:28

Trojica veterana New York Knicksa – Carmelo Anthony, Robin Lopez te Jose Calderon – su predložili Kurtu Rambisu smanjenje njihove minutaže kako bi se mlađi igrači mogli bolje razvijati. Prvo je Carmelo to predložio Joseu i Robinu, koji su onda popričali s Rambisom.

Oni žele da otvore više prostora mladim igračima kao što su Jerian Grant, Langston Galloway, Derrick Williams, Kevin Seraphin i Kyle O’Quinn.

„Ovi momci trebaju da igraju, pogotovo sada“, započeo je Anthony te nastavio: „Trebaju biti na terenu i treba im određena minutaža kao i iskustvo igranja. Možete ići na treninge i raditi vježbe i igrati jedan na jedan cijeli dan, ali to iskustvo dobijete samo igranjem u pravoj utakmici.“

„Mislim da će to biti dobro za njih, mislim i da će to biti dobro i za moral tima kao i za njihovo samopouzdanje. Nekada, u situacijama poput ove, možete izgubiti samopouzdanje, a to je nešto što nitko ne želi.“

New York Knicksi trenutno zauzimaju 13. mjesto Istočne konferencije te su bez šansi da izbore doigravanje, s omjerom 30-46.

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 apr 2016, 15:06

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 apr 2016, 09:22

Patrick Ewing nalazi se, barem prema glasinama, među kandidatima za upražnjeno mjesto prvog trenera New York Knicksa. Ewing je imao intervju za ESPN u srijedu poslije pobjede njegovih Hornetsa nad Knicksima u Madison Square Gardenu.

„Znate, ovo je velika šansa za mene,“ rekao je Ewing. „Imaju moj broj tamo (u Madison Square Gardenu). I dalje živim u tom području. Ako bih dobio priliku za intervju, bio bih sretan.“

Dok bi Madison Square Garden rado pozdravio povratak Ewinga u Knickse, čini se da Phil Jackson ne odustaje od svoje zamisli o Triangle napadu, i da će trenutačni trener Knicksa Kurt Rambis ostati na tom mjestu i narednu sezonu, a možda i dulje.

Ewing je pomoćni trener Steveu Cliffordu u Charlotte Hornetsima, a bio je takođe u proteklih 13 godina pomoćnik u četiri NBA momčadi (Washington, Orlando, Houston i sada Charlotte).

Unatoč tome što je bio (i još uvijek je) pomoćnik trenerima u NBA, još uvijek nije dobio priliku da postane prvi trener neke od NBA momčadi.

„Šta ja radim već 13 godina?“ rekao je. „Vidim ljude koji nemaju istu ili sličnu NBA biografiju kao ja, ali dobijaju šansu. Jednostavno je tako. Sve što mogu napraviti je nastaviti se i dalje truditi da budem što bolji u svom poslu, i nadati se da ću jednom u budućnosti dobiti priliku da pokažem da sam spreman i da vrijedim.“

Ewing je bio jedan od najvećih centara i bez sumnje najbolji igrač Knicksa u posljednjih 30 godina. Knicksi su ga draftirali kao prvog picka 1985.godine. U Knicksima se zadržao 15 sezona, usput postigavši 23665 koševa, uhvativši 10759 skokova i podijelivši 2088 asistencija. Poslije Knicksa, odigrao je još jednu sezonu za Orlando, i još jednu za Seatlle Supersonicse (danas su to Oklahoma Thunderi) prije nego se umirovio 2002.godine. Ubrzo ga je Michael Jordan pozvao da bude pomoćni trener u Washington Wizardsima gdje je Jordan tada odigrao svoje zadnje dvije sezone (2001-2003) prije nego se za sva vremena povukao s NBA parketa.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 apr 2016, 09:06

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 apr 2016, 09:22

Ovaj skroz desno mi lici na Okafora :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 maj 2016, 20:08

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 jun 2016, 21:09

Jeff Hornacek has reached agreement on a three-year contract to coach the New York Knicks, league **** told The Vertical.

A news conference is expected later this week.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2016, 18:03

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 jun 2016, 09:16

Realno izuzev sjajnih igara Porzingisa još jedna sezona za zaborav. Na lošem istoku nismo bili ni blizu doigravanja. Mada realno nedostajalo je možda i malo sreće u nekim utakmicama. Ovaj tim uz par pojačanja ima itekako potencijala da se napravi nešto više.

Po meni veliko razočaranje je Aflalo koji nije ni sjena onog igrača od prije nekoliko sezona...Lik je rijetko kad uspjevao da prebaci 10 poena(znam i po padovima na kladari i ovom prilikom mu se sjetim bližnjih) :thumbdown: :thumbdown: Ukoliko neće više šutirati i biti igrač koji će da rasterećuje Mela u napadu onda ne vidim svrhu njegovog imena u rosteru. Bolje da se nađe neka zamjena... :thumbdown: :thumbdown:

Galo nakon dobrog početka se izgubio u nastavaku, ali i povreda je sigurno imala uticaja na to. :thumbup:

Oquin koliko god ga neki hvalili po meni nije uopšte NBA igrač odnosno taj kalibar tako da je suvišno pisati i bilo šta drugo. Iako ruku na srce znao je odigrati soilidno :thumbdown: :thumbdown:

Williams može biti itekako koristan sa klupe i imao je odličnih izdanja :thumbup: :thumbup:

Grant je što se mene tiče pokazao da mora da ima mjesta u rotaciji :thumbup:

Porzingis :tokralju: :tokralju: Bog,otac,babo, šah, kralj....posucu se pepelom po sto puta jer sam bio skeptičan na draftu :tokralju: :tokralju: Phile hvala ti :tokralju: U budćnosti očekujem samo konstatni napredak, realno je da će biti među najboljim igračima lige za nekoliko sezona.

Melo sve više u godinama, ali ima još puno toga da ponudi :thumbup: :thumbup:

Vidjećemo kako će se snaći novi trener kojem želim sve najbolje, a po nekom mom skromnom mišljenju mislim da itekako škripimo na poziciji playa. Btw vidio sma negdje da se spominje De Colo kao moguće pojačanje :hmmmmm: mislim da bi nam dobro došao, ali pitanje koliko ima istine u tome :hmmmmm:
=\_1921_/=

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 jun 2016, 14:53

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 17 jun 2016, 23:39

koliko je realan trade za D.Rosea i sta uopce imamo ponudit za njega ?
#SuningOUT

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 jun 2016, 14:45

slika
:D :D Cestitke posebno JRu
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2016, 03:19

Arron Afflalo and Derrick Williams have both informed the New York Knicks that they will opt-out of their contracts and both become unrestricted free-agents.

Zao mi iskreno Williamsa , a ovaj smecar 10.5 vjecito ispod nek ide dje god hoce
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2016, 21:48

BREAKING: The Knicks have acquired Derrick Rose! New York will get Rose, Justin Holiday, and a 2017 2nd-round pick for Robin Lopez, Jose Calderon, and Jerian Grant.

:njanjanja: :njanjanja:
=\_1921_/=

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 jun 2016, 22:19

D- Rose stigao :njanjanja:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 22 jun 2016, 22:24

Samo da ga zdravlje posluzi :pray:

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.