Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Ko kaze?VanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Jedan Slovenac, drugog ne bih otkrivaoVanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
CashMan je napisao/la:Jedan Slovenac, drugog ne bih otkrivaoVanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Ma gdje ces Buzu, on samo igra za statistiku i da se prodafloyd je napisao/la:Ako Sulejmanovic sredi papire i ustali se u rotaciji Olimpije, ja bi ga poveo u Slo. Pogotovo ako odigra dobro U-18 turnir.
Realno sa njim, Buzom i Gacicem, trebamo postavit cilj - prolazak grupe, kao nesto normalno.
Kakav je bio zekica ?frenki je napisao/la:ko ne zna - ima zeko na eurosport 2, spartak-cajasol
Postigao 6 poena (3/3 za 2) i bio bez promasaja, imao 6 skokova i podijelio 8 asistencija. Indeks korisnosti mu je, cini mi se, bio najveci u ekipi - 21.grgr je napisao/la:Kakav je bio zekica ?frenki je napisao/la:ko ne zna - ima zeko na eurosport 2, spartak-cajasol
mislim da se te oscilacije trebaju poceti smanjivati jer mu je ovo 3-4 seniorska sezona gdje igra i vec dolazi u godine u kojima treba pokazati najveci dio svog potencijalagrgr je napisao/la:21 poen do kraja , on ide iz krajnosti u krajnost fkt proslu utakmicu ga je gledao protiv efesa ako se ne varam bio ej dno dna za 16 -7 min nije nista uradio . Sad odlican , puno osilira ali mlad je al opet napisao sam i tamo ponekad je previse iskusan da ponavlja neke greske ali definitivno najveci nas mladi potencijal...
To i kazem ima previse iskustva da se te osilacije ovako manifestuju hajde da je on protiv efesa imao 8-10 poena pa hajde ok ....nerminh74 je napisao/la:mislim da se te oscilacije trebaju poceti smanjivati jer mu je ovo 3-4 seniorska sezona gdje igra i vec dolazi u godine u kojima treba pokazati najveci dio svog potencijalagrgr je napisao/la:21 poen do kraja , on ide iz krajnosti u krajnost fkt proslu utakmicu ga je gledao protiv efesa ako se ne varam bio ej dno dna za 16 -7 min nije nista uradio . Sad odlican , puno osilira ali mlad je al opet napisao sam i tamo ponekad je previse iskusan da ponavlja neke greske ali definitivno najveci nas mladi potencijal...
a vise nije nas najveci mladi potencijal jer buza, sulejmanovic, omic (aBd zaigra za nas), ... pokazuju jos veci potencijal
ja od nihada ocekujem za jedno 5-7 godina da kao kapiten (teletovic ce tada imati 32-34 god i repezentacija ce mu sve teze padati) vodi nasu najacu reprezentaciju ikada
Ništa, jednostavno nije u sastavu, iako je na treninzima tokom sedmice pojeo ostale...Yucca je napisao/la:Sta je sa Nurkicem nema ga u sastavu Zadra protiv Cibone
Jusuf "gubi glavu" često, to ga košta dosta...lumani je napisao/la:Aco opet kriv,ili Bozidar![]()
Treba djete sa 18 god da igra po 25 min
CashMan je napisao/la:Jusuf "gubi glavu" često, to ga košta dosta...lumani je napisao/la:Aco opet kriv,ili Bozidar![]()
Treba djete sa 18 god da igra po 25 min