Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Nisam gledao zadnjih 10ak minuta tekme, pa evo sad gledam... Realovci nakon zadnjeg zvizduka hladni, samo Rona i Casemiro pokazuju emocije, ostali kao da su osvojili turnir za dan skole... Prije je to bilo dosta drugacije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cestite Madridistima
psiha,stvar glave...
psiha,stvar glave...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Rutinski, k'o plitak potok.Kaunas je napisao/la:Nisam gledao zadnjih 10ak minuta tekme, pa evo sad gledam... Realovci nakon zadnjeg zvizduka hladni, samo Rona i Casemiro pokazuju emocije, ostali kao da su osvojili turnir za dan skole... Prije je to bilo dosta drugacije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Nerminovic
- Kontakt:
Trebalo mu barem + 5 cm da ono odbraniJeftha je napisao/la:arelinho je napisao/la:![]()
![]()
Keylor pokazao da je jedan od najboljih golmana svijeta, onaj udarac Mandze bi mozda samo Neuer odbranio.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Iskrene čestitke navijačima Reala. Dominacija i prva obrana LP u njenoj povijesti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nerminovic je napisao/la:Trebalo mu barem + 5 cm da ono odbraniJeftha je napisao/la:arelinho je napisao/la:![]()
![]()
Keylor pokazao da je jedan od najboljih golmana svijeta, onaj udarac Mandze bi mozda samo Neuer odbranio.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 jun 2017, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Šta ka'e cigani. LOL
Gospoda najveća.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Raonffa je napisao/la:Za oko je možda bolje gledati Lea, al' Rona je zaista prava gol mašina, iako je meni kao fudbaler na terenu odvratan.Kawhi je napisao/la: Dobro, ovo jeste bilo najbolje takmičenje nekog pojedinca ikad. Strašno šta je uradio.
Al' mora mu se priznati da je jednostavo doktor
Moj @raonffa brate jel moguce da onaki milan nije uspio obranit titule pa izbacivali ih nekakvi deportivo arsenal a vamo mi casemeiro zabija u finalu lp sa 30 metara
Ma jednostavno, onaj udarac Mandzukica je prava bravura plus vjerujem da se niko nije nadao onom potezu. Totalno neocekivano.Nerminovic je napisao/la:Trebalo mu barem + 5 cm da ono odbraniJeftha je napisao/la:arelinho je napisao/la:![]()
![]()
Ma jasno je to, samo ovo se odnosi na Mourinhovo brojanje trofeja posto je real osvojio i superkup i ono svijetsko ove sezoneLillard je napisao/la:Ćelo je doktor za portugalskog firgosaandro234 je napisao/la:Da nam je Mourinho jos uvijek trener sada bi pricali o pokeruLillard je napisao/la:
Jah, onek ste i duplu okusili konačno![]()
Šteta za vas što je Barca promijenila trenera, jer znaš, kad se to desi odma ide tripleta

Za drugo nebi bas bio tako siguran posto je sad celo na klupi

A već drugu sezonu zaredom ga prodajete,Mozambik je napisao/la:Cetvrtfinale Bayern - 5 golova
Polufinale Atletico - 3 gola
Finale Juventus - 2 gola
10 **** GOLOVA od cetvrtfinala protiv dvije najjace dobrane na svijetu i Bayerna
Da je midzet ovo uradio svrsavali bi svi svjetski mediji
POKLONITE SE GOATU SA MADEIRE
kakvi navijači

Ne znam bas da je bilo 3 u 4 godine i dvije u nizu. Hocu reci, naviknes se i nije ti toliki fazon.Kaunas je napisao/la:Nisam gledao zadnjih 10ak minuta tekme, pa evo sad gledam... Realovci nakon zadnjeg zvizduka hladni, samo Rona i Casemiro pokazuju emocije, ostali kao da su osvojili turnir za dan skole... Prije je to bilo dosta drugacije.

Barcelona u predmundijalskoj sezoni obicno ide na NULA, eventualno JEDAN trofej.
Sad slijedi prelazni rok i nadam se samo da De Gea ne dolazi jer 60 miliona za golmana je previse.
Sad slijedi prelazni rok i nadam se samo da De Gea ne dolazi jer 60 miliona za golmana je previse.
- RafaGarros9
- Kontakt:
121212121212121212121211212121Aaaaaaaaaaj
Kraljevi pokazali da su jedini na vrhu
Ronaldo,Modric prije svih pa svi ostali
Ubuduce kad se za nekog pise da ima najbolju odbranu,napad ili sta vec dajte ih prvo nama da ih ispitamo...
4 komada

Kraljevi pokazali da su jedini na vrhu

Ronaldo,Modric prije svih pa svi ostali

Ubuduce kad se za nekog pise da ima najbolju odbranu,napad ili sta vec dajte ih prvo nama da ih ispitamo...
4 komada

Po meni, Alegri je skroz zakazao veceras. Veliki dio krivice ide na njegovu adresu.Mig_Mig je napisao/la:Odsjekle se noge prijatelju.let3 je napisao/la:A i tog Dybalu nabijem isto na q.
Fol novi Messi, ovo ono, mediji ga hajpaju, a frajera niđe na terenunestade u akciji... za Higuaina se znalo unaprijed da ce chokirati, ali i ovaj je odigrao katastrofa
ne igra se tako finale LP
Poslije odlicnog prvog poluvremena od strane Juventusa, gdje su bili bolji rival - u drugom skroz druga prica

Zinedin je naložio svoje igrace u pauzi, kad su izašli lete po terenu, samo naprijed piće, isto kao kad gazda nahrani svoje kerove sirovim mesom, pa oni polude...s druge strane, juventinima muda propala kroz gaće

Ocekivao sam od Dybale mnogo kvalitetniju partiju, debelo je podbacio veceras.
Luka Modric sada u kredencu ima 3 titule LP.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zinedine nas odveo u Obecanu Zemlju.
Ima li sad analiza da se utvrdi koji bi igraci mogli igrati u prvih 11 Reala?
Ima li sad analiza da se utvrdi koji bi igraci mogli igrati u prvih 11 Reala?
Ima kaze neki Marcos dobar a isto i Jesus se ukazao neki u Njemackoj 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dybala je navikan igrac kao vecina iz Juventusa. Higuain panjina bio i ostao, Khedira takodjer balvan obicni. Ne znam kako su ocekivali da sa otpadcima iz Reala osvoje LP. Ovu 3-5-2 nek Kaljariju prosipaju, u Europi ne ide.
Simpatizer sam Reala ali zao mi Gigija. A za Juventus, prokinuti ce nekad. Nije to do mentaliteta, naleti se na bolju ekipu i cao.
Simpatizer sam Reala ali zao mi Gigija. A za Juventus, prokinuti ce nekad. Nije to do mentaliteta, naleti se na bolju ekipu i cao.
Nad tobom sunce najljepše sja
2013–14 i 2015–16 je bio nebitan faktor u polufinalima i finalima pa su Ramos i Di Maria donosili klempe, što će reći da bi ovo večeras uzeli i bez Rone.Raonffa je napisao/la:Ma kakvi, teško će fudbal vidjeti onakav golgeterski instinkt i nekoga ko haman bukvalno sam timu donese titulu od četvrtfinala do samog kraja, i to protiv najjače tri ekipe na dunjaluku u ovom trenutku.Kawhi je napisao/la:Dolazi Asesino.Raonffa je napisao/la: Uzeli ste maha, al' polako penzionisat će se Rona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.