FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hrvatkatarakta je napisao/la:Sutra delegiranje. Ko nam sudi?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pobjeda je sigurna, spurijus mi veli. Idemo dalje 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Joj Vudgalića klauna, ali hajde "naš" je 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Da nece Valjic opet po "direktivi" iz vrhovnog staba.katarakta je napisao/la:Sutra delegiranje. Ko nam sudi?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne moze on. Nece ni Jakupovic, on ce pod Bijeli brijegAgamemnon je napisao/la:Da nece Valjic opet po "direktivi" iz vrhovnog staba.katarakta je napisao/la:Sutra delegiranje. Ko nam sudi?
Niko, niko, samo Sloboda
Sto ne moze.jel ima poseban "program" kako delegiraju ili....katarakta je napisao/la:Ne moze on. Nece ni Jakupovic, on ce pod Bijeli brijegAgamemnon je napisao/la:Da nece Valjic opet po "direktivi" iz vrhovnog staba.katarakta je napisao/la:Sutra delegiranje. Ko nam sudi?
Ps.evo procita kod pita njima sudi Jakupovic
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Agamemnon je napisao/la: Sto ne moze.jel ima poseban "program" kako delegiraju ili....
Valjić je iz Banja Luke.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Aha otkud znam ne zanimaju me sudije nesto posebno i njihovo mjesto prebivalista.wobly92 je napisao/la:Agamemnon je napisao/la: Sto ne moze.jel ima poseban "program" kako delegiraju ili....
Valjić je iz Banja Luke.
Pitari pisu da njima sudi Jakupovic.
Nama neka sudi ko hoce.Ako mi budemo na nivou,tri boda su nasa.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Kad gledas pocetnu sliku na ovom videu, skroz desno onaj mali dio, to je taj sektor (nek me ulinsky ispravi) ako se sjecam, a tu ne znam da moze stati vise od 150-200 ljudi. A ako je vjerovati pricama pojedinaca, onda bi trebalo nas doci preko 200 i sumnjam da ce nas sve nagurati tu (mozda na sredinu sjevera i policija sa obje strane), ali vidicemo opet.staragarda je napisao/la:ma kakva crna cijela tribina..u onaj cemo sektor gdje inace budu gostujuci...ako onaj dio popunimo....odlicnoulinsky je napisao/la:Pa malo je neodređeno ono da ćete zauzeti sjevernu tribinu. Mislite na čitavu sjevernu tribinu? To su do sada jedino Delije uradile, ta tribina ima kapacitet 2500 mjesta:
[youtube][/youtube]
Gostujući navijači obično ne pređu 100-150 ljudi pa najčešće idu u ovaj manji, ograđeni dio.
Koliko sam upratio kod Borca ima previse stranaca i neki nece moci konkurisati ni za klupu protiv nas, valjda ima neko upuceniji.? A treba to ispratiti/provjeriti i nakon utakmice pa ako bude potrebe i za zelenim stolom da ganjamo bodove onda, obzirom da su nase Uprave kljakave i ne brinu/paze o mnogo cemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nismo ja sam rekao da krece danas ..samo je nevrijeme mislio sam da bi mogao kasnitJohnCleese je napisao/la:Iznad Tuzle zora svice dobro doso predsjednice![]()
![]()
Izdade vas Vugda, a vi hinje htjeli sakrit![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
babuka tempirao dolazak taman pred Bojac
a Nataša odakle je?wobly92 je napisao/la:Agamemnon je napisao/la: Sto ne moze.jel ima poseban "program" kako delegiraju ili....
Valjić je iz Banja Luke.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo ga i delegiranje Tomislav Cuic glavni
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije los po meni glavni sudac..SARS je napisao/la:Evo ga i delegiranje Tomislav Cuic glavni
Za ove ostale nez.
Koliko vas ide u BL ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema podataka, prijave su do sutra. A ima onih koji idu svojim autima..bojler je napisao/la:Koliko vas ide u BL ?
-
- Kontakt:
Jos maloooo...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
jel ko ima informaciju dal će se napunit dva busa, po prijavljenim od prije dva dana nismo ni blizu kuknjava
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.