FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne moze se rijecima opisat.SiouxLukavac je napisao/la: Šta je uradio Kristo?

#divovi
Delac,Dupovac,Tadejevic,Radovac,Todorovic,TravancicSiouxLukavac je napisao/la:Ko je izašao sve?
Šta je uradio Kristo?
Osmanagic i Jevtic umjesto Stojceva i Jajala(e sad nek nam je bog na pomoci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
0:0suad je napisao/la:Rezultat molim? Hvala.
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
http://tashsporttvlive.****.nl/2013 ... -tv-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;BegAx je napisao/la:0:0suad je napisao/la:Rezultat molim? Hvala.
**** znaci (b l o g s p o t)...to kucaj u zagradi na mjestu zvjezdica
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 09 feb 2014, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala, nisam kuci a nisam u mogucnosti ni da pratim ni preko neke livescore stranice.
Samo tebe volimo...
steta, a bolji smo ovo 2 poluvrijeme...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Izaslo se dosta naprijed,za razliku od prvog poluvremena sad vise loptu drzimo u nogama pa su i stoperi vise izasli,i kao plod toga je ostao ovoliki prostor,Tatko ispade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zna jarni sta je radio i prvo i drugo poluvrijeme, prvo poluvrijeme je igrao odbrambeno, sa vise brzog otvaranja, drugo je krenuo vise naprijed, dao je svima sansu za igru i ja sam prezadovoljan!!! Odlicno fizicki spremni, dosta kombinatorike, mora se biti svjestan da je ovo partizan a ne mladost VO
ma super je ovo,ja sam prezadovoljan uradjenim
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Rutinska pobede druge ekipe Partizana. Poz.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koliko god da je Vusljanin los, on je Messi za Todorovica. Cimirot odlican
To je to sto sam govorio, Cimirot ce tek svoje da pokaze

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
vi ste potencijalno najveće razočarenje šampionata.
juniori partizana solidni, ništa naročito
juniori partizana solidni, ništa naročito
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 09 feb 2014, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Bit ce ovo jako dobro sa Bilbijom gore i Puzigacom u prvih 11 j.ebat ce ova ekipa sve po redu
-
- Kontakt:
Nikolic sada izjavi da je izveo drugi tim na teren sa nekolicinom juniora, dali je to tacno?
"JOŠ OD 1926"
Nisam razocaran ali nisam ni zadovoljan....Toliko sad, kasnije cu malo vise napisati 

Jeste! Juce je igrala prva postava protiv Ružomberoka...veteran 1987 je napisao/la:Nikolic sada izjavi da je izveo drugi tim na teren sa nekolicinom juniora, dali je to tacno?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 51 gost.