eeehh upravo,ja sam vec napravio acc na bet52 imat ce poene,ass,skokove tokom citave sezone.Bit ce psovanja samo tako hahahaAura55 je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Ali malo sutraAura55 je napisao/la:bit ce bolje sutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad jos pocinje i nba pa **** majke igracima.... neprospavane noci....![]()
![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Aura, ja poznajem jednog svabu koji 2 puta igra sedmično. Kad se weekend završi ode u kladionicu i kontroliše listić. On je 8 puta zaredom u duplo. Neznam za kolko para je krenuo ali mislim da je dovoljno bilo.
Problem kod dosta igrača je, što zaborave kolko jedna sezona traje i da svake sedmice ima uvjek nesta da se igra. Nema da juriš.
Jbg to dok uče u glavu traje dosta para. Ja sam učio od greski drugi, hvala bogu
Problem kod dosta igrača je, što zaborave kolko jedna sezona traje i da svake sedmice ima uvjek nesta da se igra. Nema da juriš.
Jbg to dok uče u glavu traje dosta para. Ja sam učio od greski drugi, hvala bogu
Prvo cekam svabe 2 za kes naravno izgube,onda cekam zuti na mecu Kolumbija-Peru dvojica se hvataju za glavu hrvaju na terenu al sudija ih razdvaja neda im zuti golman po 30 sek izbija loptu nema zutog,i slag na kraju Venezuela-Paragvaj 2+ cekam i lik u 89 min prodje golmana i promasi prazan gol.Ma mrs 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
slobodno cestitaj na pogotkuzgmiky je napisao/la:malo sa teme kojoj nije suđeno
bravo tako to izgleda, šteta da nije pogođen tipalex1991 je napisao/la:3.par
8.10. 20.45h
Rumunija Vs Finska @1. @1.7
Racunica je jednostavna,Rumunima je potrebna pobjeda da bi se 99.99% plasiirali na EP,mnogo su bolja reprezentacija jedna od 5 koja u ovim kvalifikacijama nije dozivjela poraz,slavili su protiv Finske u gostima,i sumnjam da ce propustiti sansu da pred domacim navijjacima cekiraju kartu za Francusku.
0/0
ovdje fali vrijeme ostalo ok sem što nije pogođenoTorres_9 je napisao/la:Albanija srbija vise od 6,5 žk 1,85
Sudi ricoli,veliki je ulog u pitanju za albance.Srbi siguno se zele osvetiti i da pobjedom albaniji oslabe sanse za plasman.Atmosfera uzvrela i napeta,bit ce to pravi rat na terenu,bit ce sigurno veliki broj zutih kartona,crveni vrlo vjerovatno.
0/0![]()
bravo za pogodak, samo fali dan taj taj i taj par taj i taj, ajde omjer ok prvi tip pa nije bitno ali drugi put bi trebao imatiInterista je napisao/la:Evo za sutra
20:45 Sj.Irska-Grcka 1x 1,35
Sjeverni Irci nemaju pravo na kiks ako hoce plasman na Euro ovo im je fakticki mec lopta protiv "raspalih" Grka veliki motiv imaju Irci jer dugo nisu igrali prvenstva a ovo im je velika sansa a Grci vise od godinu dana ne znaju za pobjedu..
evo nas na placu, izaberite ovo ili ono jedno ušlo drugo ošlosonik24 je napisao/la:Madjarska - Farski Otoci ZX2 ili Z2
Ocigledno je da ce Madjari navaliti na go Farskih Ostrva, koji su ruku na srce i poznati po gol razlici, uzelili su se svi pomalo reprezentativnog fudbala, tako mislim da ce sve repke koje su apsolutni favoriti ici na gol vise.
Upratite malo ove omladince u19 ili u21, daju stvarno puno golova, reprezentacije, tako da se i tu moze uhvatiti koji par na golovima.
a da ne govorim za chatanje tamo
- Citizen-X
- Kontakt:
yebo majku gleda l' ko ovaj mec bacinski i eranije.... cirkus zivi - eranija dobila 8 gemova zaredom pa onda bacinski 5 gemova hahhahaha
majku yeblo zaybali su vise najjace rezisere u pcku materinu....
majku yeblo zaybali su vise najjace rezisere u pcku materinu....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
smijesno ociju mi 3:0 u 3. setu pa 3:3
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
Ljudi sta mislite za carreno busta 1,nesto mi je velika kvota,dosta razlike je na atp ljestvici
To je brate zenski tenis. Kazem ja samo je curling za njih, gurnu ono cudo na ledu i metlu zaduze i meti ispred.Citizen-X je napisao/la:smijesno ociju mi 3:0 u 3. setu pa 3:3
Tu malo sta mogu zayebat.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zar je moguce da niko argentincima ne yebe majke?!
Ili jednostavno tiketi nisu prezivjeli euro kvale? 

SlevinKelevra je napisao/la:Zar je moguce da niko argentincima ne yebe majke?!Ili jednostavno tiketi nisu prezivjeli euro kvale?

mene su oni oborili,hadalji mrtvi

Oni bez Messija i sad jos s povrijedjenim Aguerom mogu rame pod rame sa nekom repkom tipa Madjarske 
Oborili su i mene na jednom kombo tiketu, fino skino bejzbol juce Texasa, Ivanovicku i ova spanjolka Muguruza ostala bi zadnja evo je trese ovu Mattek Sands ko cilim
Sreca tu nisam skoncentriso neko vece ulaganje, fokus su bili sinoc Srbi i kontrahendikep protiv onih Blue Jaysa.

Oborili su i mene na jednom kombo tiketu, fino skino bejzbol juce Texasa, Ivanovicku i ova spanjolka Muguruza ostala bi zadnja evo je trese ovu Mattek Sands ko cilim

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Svi trpaju 1 na cibonu moglo biti belaja tu
Ma yebao bih ja al nisam samo na njima pao, pa bih onda morao vise majki yebatSlevinKelevra je napisao/la:Zar je moguce da niko argentincima ne yebe majke?!Ili jednostavno tiketi nisu prezivjeli euro kvale?

Pozdrav yebači

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
gonzales je napisao/la:Pozdrav yebači![]()

- Terminator2
- Kontakt:
Willy je napisao/la:gonzales je napisao/la:Pozdrav yebači![]()
![]()
![]()

Yebem ti Luwawua, za 3 minuta 2 lične i klupa. 

3 puta idem da uzmem sebi bon a ove nikad nema sto radi na kiosku cka joj materna ne mogu ni igrat,a svaka mi klad trenutno daleko.Hajd nije ni lose nakon jucerasnjeg katastrofalnog dana 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Gledam danas sijaset smetljarskih utakmica, pocev od Tajland - Hong Kong i arape neke tamo iz Emirata. To veze s loptom nema. Usudio bi se reci jedino ti Taji kosooki malo ko fermaju loptu i imaju neku tehniku ovo ostalo da te Bog sacuva. I Tajland bio ogromni favorit na 1.3 pred mec, i zna se da ce dobiti ove majmune, ali kako se to stima i kako je to presmjesno. Prvo kvota znaci i pored toga sto je mec izjednacen vecim djelom na Tajlanda na live-u ne raste preko 1.50 (znaci neko trpa li trpa, jer normalno bi morala oko 1.7 da nabubri) Pred kraj meca u 80oj guram sitni ulog da ce dobiti Tajland na kvotu 3.85. I zadnji minut produzetka sudija svira penal koji je nidje veze, neki balo ofarbani crveni u Hong Konga nidje veze rusi u 11m Tajlandjanina i golman se i ne pomjera prilikom izvodjenja.
Presmjesno, a znamo svi koliko se tamo u Aziji trpa para i ko je sad taj koji dodje majmunima i naredi im dole na teren sta ce radit. Da se stima i da nije regularna skoro ni jedna tekma to i ptice vide, ali mene strasno zanima kako oni to izreziraju. To vise treba zatvore punit prevantima i tim sefovima kladionica koji to aranziraju.
Presmjesno, a znamo svi koliko se tamo u Aziji trpa para i ko je sad taj koji dodje majmunima i naredi im dole na teren sta ce radit. Da se stima i da nije regularna skoro ni jedna tekma to i ptice vide, ali mene strasno zanima kako oni to izreziraju. To vise treba zatvore punit prevantima i tim sefovima kladionica koji to aranziraju.
Coronados de gloria vivamos,
Hajmo MEGAaa, uspio upaltiti live dok je kvota bila 3,45. Stizite to!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.