Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne pizdi zaboravio sam da je kaznabugojanac1234 je napisao/la:kakva noc, narodni me rusi jedan karton u albaniji a glavni njemci 2+, sta je ovaj majmun pobranio na kraju irac.
a ne mogu da vjerujem da je lik napisao kako su albanci uvalili 3 komada u srbiji danteyebo
I ja kazem..EmirTM87 je napisao/la:
FUJ cigani!!
bravo tako to izgleda, šteta da nije pogođen tipalex1991 je napisao/la:3.par
8.10. 20.45h
Rumunija Vs Finska @1. @1.7
Racunica je jednostavna,Rumunima je potrebna pobjeda da bi se 99.99% plasiirali na EP,mnogo su bolja reprezentacija jedna od 5 koja u ovim kvalifikacijama nije dozivjela poraz,slavili su protiv Finske u gostima,i sumnjam da ce propustiti sansu da pred domacim navijjacima cekiraju kartu za Francusku.
0/0
ovdje fali vrijeme ostalo ok sem što nije pogođenoTorres_9 je napisao/la:Albanija srbija vise od 6,5 žk 1,85
Sudi ricoli,veliki je ulog u pitanju za albance.Srbi siguno se zele osvetiti i da pobjedom albaniji oslabe sanse za plasman.Atmosfera uzvrela i napeta,bit ce to pravi rat na terenu,bit ce sigurno veliki broj zutih kartona,crveni vrlo vjerovatno.
0/0
bravo za pogodak, samo fali dan taj taj i taj par taj i taj, ajde omjer ok prvi tip pa nije bitno ali drugi put bi trebao imatiInterista je napisao/la:Evo za sutra
20:45 Sj.Irska-Grcka 1x 1,35
Sjeverni Irci nemaju pravo na kiks ako hoce plasman na Euro ovo im je fakticki mec lopta protiv "raspalih" Grka veliki motiv imaju Irci jer dugo nisu igrali prvenstva a ovo im je velika sansa a Grci vise od godinu dana ne znaju za pobjedu..
evo nas na placu, izaberite ovo ili ono jedno ušlo drugo ošlosonik24 je napisao/la:Madjarska - Farski Otoci ZX2 ili Z2
Ocigledno je da ce Madjari navaliti na go Farskih Ostrva, koji su ruku na srce i poznati po gol razlici, uzelili su se svi pomalo reprezentativnog fudbala, tako mislim da ce sve repke koje su apsolutni favoriti ici na gol vise.
Upratite malo ove omladince u19 ili u21, daju stvarno puno golova, reprezentacije, tako da se i tu moze uhvatiti koji par na golovima.
Ali malo sutraAura55 je napisao/la:bit ce bolje sutra![]()
EmirTM87 je napisao/la:Ali malo sutraAura55 je napisao/la:bit ce bolje sutra![]()
![]()
najgore je kad ja taj koeficijent 2 navlacim sa 1.15 parovimaATM1903 je napisao/la:Ja vam savjetujem da igrate duplanje. I kad se nakupi para stavite na 3 para.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.