Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne znam sta se cudite. Ne postoji ekipa u Italiji da im Atalanta ne moze zabiti 2-3 gola i vise.
Nema opasnije ekipe u ligi sto se ofanzive tice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ne igra sarajevo u italiji:-)emir79 je napisao/la:Ne znam sta se cudite. Ne postoji ekipa u Italiji da im Atalanta ne moze zabiti 2-3 gola i vise.
..te atalanta, da je real/barsa,ne smijes ovako levatski prokockati tri gola.
Ova tupava Roma sem Manolasa nema defanzivca. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Igra Inter pa popije 5 komada, a sansi je bilo i za 10babino je napisao/la:ne igra sarajevo u italiji:-)emir79 je napisao/la:Ne znam sta se cudite. Ne postoji ekipa u Italiji da im Atalanta ne moze zabiti 2-3 gola i vise.
..te atalanta, da je real/barsa,ne smijes ovako levatski prokockati tri gola.

Zadnja izmjena: emir79, dana/u 27 jan 2019, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
dobar je i komentator...pada kisa...ma ne ovo je susnjezica...ma nije susznjezica, ovo je snijeg...ma ovo je led ipak...
i na kraju steta sto pada ovo sta god vec da pada:-)
i na kraju steta sto pada ovo sta god vec da pada:-)
Kae ne idi Džeko u West Ham, pa on je već u West Hamu samo talijanskom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Roma po ustaljenom procesu ove sezone, od očaja do sjaja i tako stalno, dobro je da je Džeko konačno postigao gol, bez njega oni nemaju šta tražiti u borbi za Ligu prvaka.
A realno, četvrti na tabeli će biti onaj ko bude najmanje kiksao do kraja, a kikseva će biti i od strane Rome, Milana, Lazija, pa eto i Atalante te Sampdorije (mada njih svakako ne vidim u top 4 na kraju, bez obzira što igraju lijep fudbal, pogotovo Atalanta).
A realno, četvrti na tabeli će biti onaj ko bude najmanje kiksao do kraja, a kikseva će biti i od strane Rome, Milana, Lazija, pa eto i Atalante te Sampdorije (mada njih svakako ne vidim u top 4 na kraju, bez obzira što igraju lijep fudbal, pogotovo Atalanta).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koji slijepci
Babuka. 

Ma bit ce Roma na kraju u ligi prvaka. Milan je isti kao i Roma . Gube najbolje igrace a dovode neke prosjeke.
Ali vise sanse ipak dajem Romi. Imaju boljeg trenera.
Ali vise sanse ipak dajem Romi. Imaju boljeg trenera.
Procepi Dzekson napokon a vec smo se bili zabrinuli ... nece valjda formu trazit' kontra Grka ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ljepo je vidjeti da su dva naša igrača kapiteni rimskih klubova. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I onda kažu Bošnjaci nisu uspjeli, Bosna do RimaVirtu4l je napisao/la:Ljepo je vidjeti da su dva naša igrača kapiteni rimskih klubova.

"Pogodak koji je Atalanta postigla u finišu prvog poluvremena im je dao potrebno samopouzdanje, oni su jak tim, ali mi u drugom poluvremenu nismo igrali i nismo uspjeli sastaviti dva-tri pasa u nizu. Tako ne možemo igrati. Promašen penal Zapate nam je trebao pomoći da zatvorimo utakmicu, a mi smo odmah primili pogodak, što je neobjašnjivo", rekao je Džeko.
"Ne znam kojim riječima opisati ovakvu crnu rupu u igri, vjerovatno nam treba više kvaliteta i hrabrosti, a kada vodiš 3:0, onda jednostavno moraš pobijediti na kraju", istakao je Džeko.
Poludio

COYS je napisao/la:Poludio"Pogodak koji je Atalanta postigla u finišu prvog poluvremena im je dao potrebno samopouzdanje, oni su jak tim, ali mi u drugom poluvremenu nismo igrali i nismo uspjeli sastaviti dva-tri pasa u nizu. Tako ne možemo igrati. Promašen penal Zapate nam je trebao pomoći da zatvorimo utakmicu, a mi smo odmah primili pogodak, što je neobjašnjivo", rekao je Džeko.
I sta je pisac htio reci sa ovim? Da nije mozda "nemoj biti stipsa daj i meni malo chipsa"Osim13 je napisao/la:COYS je napisao/la:Poludio"Pogodak koji je Atalanta postigla u finišu prvog poluvremena im je dao potrebno samopouzdanje, oni su jak tim, ali mi u drugom poluvremenu nismo igrali i nismo uspjeli sastaviti dva-tri pasa u nizu. Tako ne možemo igrati. Promašen penal Zapate nam je trebao pomoći da zatvorimo utakmicu, a mi smo odmah primili pogodak, što je neobjašnjivo", rekao je Džeko.

Dan tmuran ja mahmuran
Nije malo Chipsa, već malo Kelly's Chipsa, dha, obraćajte pažnju na umjetnost tekstova Elvira Lakovića.
Isamarao sam sam sebe,evo crveni mi se obraz ko zadnji dio u pavijanaOsim13 je napisao/la:Nije malo Chipsa, već malo Kelly's Chipsa, dha, obraćajte pažnju na umjetnost tekstova Elvira Lakovića.

Dan tmuran ja mahmuran
**** ti Shick familiju
- hule_barca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dedo26, hujdur007, invincible1921, izdzezveubrazil, Normus90, Proximic, Zglavkar i 76 gostiju.