Musić?Chinaglia je napisao/la:šta je s onog desnog beka, je l' ostao u klubu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl "
treba one cestitke i volim te odma popalit kad neko okaci

Ako je to istina,predpostavljam da su to "odradili"siouxi,ne bi reko da je to neko iz grada skinuo..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl "![]()
cccadis1980 je napisao/la:Ako je to istina,predpostavljam da su to "odradili"siouxi,ne bi reko da je to neko iz grada skinuo..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl "![]()
valjda, šta znam, ako misliš na onog što nema veze, onda jeste MusićNKMramor je napisao/la:Musić?Chinaglia je napisao/la:šta je s onog desnog beka, je l' ostao u klubu
- Probisvjet
- Kontakt:
.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl "![]()
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 feb 2016, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Music je u Slobodi, registrovan je kao igrac u omladinskom pogonu.
Jedan grad, jedna ljubav!
+1SaltCityAttack je napisao/la:Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
+1Skver je napisao/la:+1SaltCityAttack je napisao/la:Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Velika podrška našem sloboda72, prati, voli, gura i navija za naš voljeni klub brat bratu jedno 40 godina. Što je mene zadivilo je da se sjeća kako je npr. Miljanović glavom lobovao golmana Prištine i postigao gol za izjednačenje tamo nekad 1988 godine
. I to na onaj go kod sjevera a igrao se glavometa s lijeve strane stadiona a stajao je najbliže C tribini. Bravo drug, samo tako nastavi.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stjepano ... mum/185438
Stjepanovic pred Borac
Salihovic
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salihovi ... ilj/185439
Stjepanovic pred Borac
Salihovic
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Prijazelj mi kaze sinoć posle 3 sata lad je bilo nevrijem da je visio na jednom kraju od mosta do onih zardinjera, te kad je naisao nakon sat nije ga vise bilo
Ma naši glupani skinuli vama, sada vi njima!xeksor je napisao/la:Prijazelj mi kaze sinoć posle 3 sata lad je bilo nevrijem da je visio na jednom kraju od mosta do onih zardinjera, te kad je naisao nakon sat nije ga vise bilo

tuzlanska Sloboda
Bez politike se na žalost nije moglo.Politika usmjerava narodne pare.Ovo što se iskamčilo od faraona je odlično.SaltCityAttack je napisao/la:Jesino kod sloboda72 ne volim kad malo politiku uvuce cisto jer je kod nas Slobodu politika uglavnom unazadila ..ali je opet podrzao i tvrdi da je grad odnosno Imamovic odobrio pomoc nasoj Slobodi sto pokazuje da opet nije samo politicki potkovan i da ga zanima nasa Sloboda.... liku u svemu ostalo podrska i ne vidim da ovi mladji ga nesto pljuju i nepodrzavaju i staju na stranu ovih sa strane sto dolaze ...tako i za svakog drugog naseg navijaca kakav god da je da je od govana na ovom forumu stat uz brata, a ne ismijavat ga kao sto vas vecina radi na onoj usranoj djecijoj temi
Nije teško reći, hvala mu kao gradonačelniku.Opet to govorim sa aspekta interesa FK Sloboda.
I ovo, ako ispuni sve dogovoreno (a dio već jeste),On je moj kandidat za Gradonačelnika Tuzle u naredne četiri godine.
Nisam za BBB- koaliciju.Kod Bijedića je članarina za takmičare u Tenis Klubu Sloboda(čiji je predsjednik) 90 km.S tim da svaki prevoz i noćenje i hranu ako se ide na turnire djeca plaćaju baška.Tu takmičari mogu biti samo bogati a bijeda :bekend,forhend preko mreže za 50 km mjesečno.Fala liepo.
FK Sloboda je ispadala iz 1. lige za vrijeme Načelnika Bešlagića(1991).Nastavili smo igranje u krnjoj ligi jer su Hrvatska i Slovenija napustile FSJ.Nakon rata životarili smo u onoj Federalnoj ligi.O Berbiću ZL. koji je bio uz Bešlagića pa uz Imamovića pa sad sa Bešlagićem uz Bijedića , ne bih da trošim riječi.
Da se vratim na Faraona .On je sagradio Sjever , potpuno renovirao pomoćni teren i pristao , poslušao narodni -navijački apel oko reprograma.Plus aBd Istočna tribina.Moja stranka je FK Sloboda i draga srca ću podržati onog ko je podržao Slobodu.
Ja volim FK Tuzla City
Danas cujem od starog kaze da je pitao malo izokola oko Slobode i svega pa izgleda sa traze donatore i investitore jer zele stadion rjesiti u jednom potezu i zavrsiti sa tim.
A i reprogram kaze covjek bice zavrsen (ide to preko njegove sluzbe i kancelarije).
Obradovao me bas,malo sam mirniji haha
Pa vidicemo.
A i reprogram kaze covjek bice zavrsen (ide to preko njegove sluzbe i kancelarije).
Obradovao me bas,malo sam mirniji haha
Pa vidicemo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
Nadam se da ćemo se lijepo družiti.
FK Sloboda
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
Dobro dosao.
-
- Kontakt:
dobro nam dosaoscoutFM je napisao/la:Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
da slavimo svi pobjedu u subotu zajedno

Sa ovakvom ekipom ( igrači i navijači ), ne trebamo ni na sekundu da sumnjamo u pobjedu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:dobro nam dosaoscoutFM je napisao/la:Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
da slavimo svi pobjedu u subotu zajedno
Bodovi ostaju kod nas, a naredna 3 kola možemo biti relativno mirni. Pritisak je trenutno na '' velikoj četvorci ''

FK Sloboda
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
ja stvarno ne mogu da shvatim ljude koji objavljuju na forumu vijesti sa portala... pa logicno je da cemo prvo kad se kontketujemo procitat vijesti sa istogAgamemnon je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stjepano ... mum/185438
Stjepanovic pred Borac
Salihovic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.