FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 24 feb 2016, 01:19

Chinaglia je napisao/la:šta je s onog desnog beka, je l' ostao u klubu
Musić?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 feb 2016, 01:44

izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl " :crazy:

treba one cestitke i volim te odma popalit kad neko okaci

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 24 feb 2016, 01:53

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl " :crazy:

Ako je to istina,predpostavljam da su to "odradili"siouxi,ne bi reko da je to neko iz grada skinuo..

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 24 feb 2016, 02:05

adis1980 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:izgleda neko odma skinuo sa plavog mosta " svi u bl " :crazy:

Ako je to istina,predpostavljam da su to "odradili"siouxi,ne bi reko da je to neko iz grada skinuo..
ccc

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 feb 2016, 02:07

NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:šta je s onog desnog beka, je l' ostao u klubu
Musić?
valjda, šta znam, ako misliš na onog što nema veze, onda jeste Musić

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 feb 2016, 09:10

.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 feb 2016, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 feb 2016, 09:24

Music je u Slobodi, registrovan je kao igrac u omladinskom pogonu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 feb 2016, 11:17

SaltCityAttack je napisao/la:Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
+1
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 feb 2016, 12:09

Skver je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
+1
+1
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 24 feb 2016, 12:11

Velika podrška našem sloboda72, prati, voli, gura i navija za naš voljeni klub brat bratu jedno 40 godina. Što je mene zadivilo je da se sjeća kako je npr. Miljanović glavom lobovao golmana Prištine i postigao gol za izjednačenje tamo nekad 1988 godine :). I to na onaj go kod sjevera a igrao se glavometa s lijeve strane stadiona a stajao je najbliže C tribini. Bravo drug, samo tako nastavi.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 feb 2016, 14:53

Prijazelj mi kaze sinoć posle 3 sata lad je bilo nevrijem da je visio na jednom kraju od mosta do onih zardinjera, te kad je naisao nakon sat nije ga vise bilo

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 feb 2016, 15:15

xeksor je napisao/la:Prijazelj mi kaze sinoć posle 3 sata lad je bilo nevrijem da je visio na jednom kraju od mosta do onih zardinjera, te kad je naisao nakon sat nije ga vise bilo
Ma naši glupani skinuli vama, sada vi njima! :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2016, 15:53

SaltCityAttack je napisao/la:Jesino kod sloboda72 ne volim kad malo politiku uvuce cisto jer je kod nas Slobodu politika uglavnom unazadila ..ali je opet podrzao i tvrdi da je grad odnosno Imamovic odobrio pomoc nasoj Slobodi sto pokazuje da opet nije samo politicki potkovan i da ga zanima nasa Sloboda.... liku u svemu ostalo podrska i ne vidim da ovi mladji ga nesto pljuju i nepodrzavaju i staju na stranu ovih sa strane sto dolaze ...tako i za svakog drugog naseg navijaca kakav god da je da je od govana na ovom forumu stat uz brata, a ne ismijavat ga kao sto vas vecina radi na onoj usranoj djecijoj temi
Bez politike se na žalost nije moglo.Politika usmjerava narodne pare.Ovo što se iskamčilo od faraona je odlično.
Nije teško reći, hvala mu kao gradonačelniku.Opet to govorim sa aspekta interesa FK Sloboda.
I ovo, ako ispuni sve dogovoreno (a dio već jeste),On je moj kandidat za Gradonačelnika Tuzle u naredne četiri godine.
Nisam za BBB- koaliciju.Kod Bijedića je članarina za takmičare u Tenis Klubu Sloboda(čiji je predsjednik) 90 km.S tim da svaki prevoz i noćenje i hranu ako se ide na turnire djeca plaćaju baška.Tu takmičari mogu biti samo bogati a bijeda :bekend,forhend preko mreže za 50 km mjesečno.Fala liepo.
FK Sloboda je ispadala iz 1. lige za vrijeme Načelnika Bešlagića(1991).Nastavili smo igranje u krnjoj ligi jer su Hrvatska i Slovenija napustile FSJ.Nakon rata životarili smo u onoj Federalnoj ligi.O Berbiću ZL. koji je bio uz Bešlagića pa uz Imamovića pa sad sa Bešlagićem uz Bijedića , ne bih da trošim riječi.
Da se vratim na Faraona .On je sagradio Sjever , potpuno renovirao pomoćni teren i pristao , poslušao narodni -navijački apel oko reprograma.Plus aBd Istočna tribina.Moja stranka je FK Sloboda i draga srca ću podržati onog ko je podržao Slobodu.
Ja volim FK Tuzla City

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 24 feb 2016, 16:08

Danas cujem od starog kaze da je pitao malo izokola oko Slobode i svega pa izgleda sa traze donatore i investitore jer zele stadion rjesiti u jednom potezu i zavrsiti sa tim.
A i reprogram kaze covjek bice zavrsen (ide to preko njegove sluzbe i kancelarije).
Obradovao me bas,malo sam mirniji haha
Pa vidicemo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

scoutFM
Kontakt:

Post Postao/la scoutFM » 24 feb 2016, 16:15

Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
Nadam se da ćemo se lijepo družiti.
FK Sloboda
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''

Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 feb 2016, 16:24

Dobro dosao.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 feb 2016, 16:32

scoutFM je napisao/la:Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
dobro nam dosao

da slavimo svi pobjedu u subotu zajedno :opaopa:

scoutFM
Kontakt:

Post Postao/la scoutFM » 24 feb 2016, 16:53

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
scoutFM je napisao/la:Novi sam član foruma, ukratko da pozdravim sve navijače FK Slobode.
dobro nam dosao

da slavimo svi pobjedu u subotu zajedno :opaopa:
Sa ovakvom ekipom ( igrači i navijači ), ne trebamo ni na sekundu da sumnjamo u pobjedu.
Bodovi ostaju kod nas, a naredna 3 kola možemo biti relativno mirni. Pritisak je trenutno na '' velikoj četvorci '' ;)
FK Sloboda
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''

Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 24 feb 2016, 17:17

ja stvarno ne mogu da shvatim ljude koji objavljuju na forumu vijesti sa portala... pa logicno je da cemo prvo kad se kontketujemo procitat vijesti sa istog :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.