Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 24 okt 2013, 10:23

[youtube][/youtube]

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 24 okt 2013, 11:25

RA. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sjajno mu ide u Španiji, sad bi dobro sjeo na mjesto Coutinha. ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 okt 2013, 17:41

Fab Romano, italijanski novinar, kaze da se LFC interesuje za Fernanda Regesa, iz Porta. To ne bi bio slucaj, jer znamo koliko precenjuju igrace, ali Fernandu ugovor istice upravo sledece godine u junu, pa bi mogao doci za vrlo sitan novac. Obnovljen je i interes za Jorginha, koji igra zaista odlicno u Seriji A, dovoljni je videti gde se Verona nalazi na tabeli, a statisticki gledano, dao 5 golova i dve asistencije u 8 meceva. Izgleda da je BR dobro skautirao ovog momka.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 24 okt 2013, 21:00

Pogledajte ko se vratio, najvjerovatnije ce biti spreman za arsenal :D
http://assets.lfcimages.com/uploads/468 ... 13X396.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://assets.lfcimages.com/uploads/979 ... 13X396.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 25 okt 2013, 07:41

Kakav Sharawy bolje dat lovu za Guarina iz Intera ;)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 25 okt 2013, 10:54

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... y-in-china
Kad mi otvore Akademiju po ovim zemljama gdje ima po MILIJARDU stanovnika a samo 10% od njih su talenti. :roll: Otvori je na Balkanu pa ćeš vidjeti talenata ;) :mrgreen:
The returning Philippe Coutinho joined the Reds squad in training on Thursday as they prepared to face West Brom this weekend.
Igrat će on i ovu sad :mrgreen:

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... at-melwood
tRENING :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 okt 2013, 12:34

BigAndy je napisao/la:Kakav Sharawy bolje dat lovu za Guarina iz Intera ;)
sa ovim se u potpunosti slazem, Guarin mi se svidjao jos u portu, i definitivno bi bio POJACANJE...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 25 okt 2013, 13:28

Dobar je Guarin, ali nije dobar u glavi, nije ni konstantan, ne treba nam takav...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 okt 2013, 14:58

Coutinho nece igrati za vikend bar su tako pisali,nije spreman jos uvijek a i nebi trebalo rizikovati neka ga jos 7 dana na odmoru pa da to bude kako treba....

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 okt 2013, 19:06

[youtube][/youtube]
1:35 :lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 25 okt 2013, 22:59

iskreno se nadam da se sutra vracamo u 4-3-3 formaciju :)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 okt 2013, 09:32

Neki su gunneri pisali tokom ljeta, da ako Suarez ostane u Liverpoolu, da će to biti potpuno drugi igrač.
Bili su u pravu. Suarez zaista izgleda moćnije i stabilnije nego prije 8-)

Kad se samo sjetim priča BigBigBanga popularnog Paje, kako Liverpool teroriše Suareza dođe mi da plačem :lol:

Danas idemo po osvetu za prošlu godinu !
Biće teško, ali vjerujem u ovu ekipu.
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 okt 2013, 10:34

Kakav nam je pakao prosle godine priustio Clark i njegov WBA.

Prva tekma i paf 3 gola nam uvalise,ubili nas ljuti.
Druga tekma na Anfieldu mi napadali oni cekali,mi promasili penal a oni dali na kraju 2 gola.Lukaku cini mi se ;)

Ove sezone se nadam da cemo odnijet makar 4 boda protiv njih a od toga 3 danas 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 okt 2013, 10:37

Danas nazalost gubimo bodove .

Inace kad sam optimistican i govorim seb' da cemo pobjediti nikad ne pobjedimo :mrgreen:

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 26 okt 2013, 11:55

teska utakmica danas nadam se dobroj predstavi nasih momaka, i povratku na 4 3 3 formaciju Albertu i Sterlingu u startnih 11 kao i raspolozenim SAS YNWA
LIVERPOOL FC

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 okt 2013, 12:21

gio10 je napisao/la:Neki su gunneri pisali tokom ljeta, da ako Suarez ostane u Liverpoolu, da će to biti potpuno drugi igrač.

Kad se samo sjetim priča BigBigBanga popularnog Paje, kako Liverpool teroriše Suareza dođe mi da plačem :lol:

aaaa evo jos jednog sto misli da je Suarez ostao u Liverpoolu jer mu je to bila zelja i jer se predomislio i vise ne zeli da ide :lol: :lol:

Sta se ovo lignja iznerviro, Fergusonove ga rijeci uvrijedile pa onda za ekipu koja je aktuelni prvak rekao da joj fali 7-8 igraca za titulu :mrgreen: pa mogao je bar sacekati da odigraju tu losu sezonu pa da onda unaprijed prica, stvarno je pogubio konce i vec tamo oko januara ocekujem otkaz.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 okt 2013, 12:24

Ako je Rodgers pogubio konce nakon ovih 8 kola onda je Moyes na putu za Champioship.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 okt 2013, 12:47

BigBigBang je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Neki su gunneri pisali tokom ljeta, da ako Suarez ostane u Liverpoolu, da će to biti potpuno drugi igrač.

aaaa evo jos jednog sto misli da je Suarez ostao u Liverpoolu jer mu je to bila zelja i jer se predomislio i vise ne zeli da ide :lol: :lol:

Sta se ovo lignja iznerviro, Fergusonove ga rijeci uvrijedile pa onda za ekipu koja je aktuelni prvak rekao da joj fali 7-8 igraca za titulu :mrgreen: pa mogao je bar sacekati da odigraju tu losu sezonu pa da onda unaprijed prica, stvarno je pogubio konce i vec tamo oko januara ocekujem otkaz.
De učini nam uslugu i sam se banuj ! Čuj pogubio konce :lol: :lol: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 okt 2013, 13:45

Ovako ocajnicke izjave na Fergusonovu realnu analizu moze dati samo neko ko gubi dodir sa realnoscu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 okt 2013, 14:41

BigBigBang je napisao/la:

moja paja pa ti ni engleski vise ne razumijes :roll:
ovo je Rodgers izjavio:
“In terms of points, we’ve done well” said Rodgers. “Obviously we want to be better and improve.”

“The players are giving everything. Considering we supposedly need 8 players to win the League, I think we’re doing alright.”
Earlier this week, in his autobiography, former Man United boss Ferguson claimed Liverpool were eight players short of being genuine title contenders, along with multiple other claims that made him sound like the bitter old man he is
a ovo Ferguson
Sir Alex Ferguson tears into bitter rivals Liverpool in his new autobiography, claiming Brendan Rodgers is 'eight players short of becoming genuine title contenders'.
"My reading of their squad was that they needed eight players to come up to title-winning standard."
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.