sretno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
E cuj moze li proci pa ko to moze znati!!!
sretno
sretno
14:30 Volendam - Fortuna Sittard 2 @ 3,75
Ovaj par mi lici na neku saradnju medju timovima. Ja cu probati sa dvojkom na neki manji ulog, jer se isplati odigrati po ovakvoj kvotu. Sretno!
Medjusobni susreti od 2011. godine:

Ovaj par mi lici na neku saradnju medju timovima. Ja cu probati sa dvojkom na neki manji ulog, jer se isplati odigrati po ovakvoj kvotu. Sretno!

mozda cak pokusat i 4+ 2,20emir_tr je napisao/la:14:30 Volendam - Fortuna Sittard 2 @ 3,75
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
Moja prognoza oba daju i 3+ 1,86
Pustiću sunce da topi ljubav!
baš vala što se tice Holanđana, nikad neiznevjere oba daju gol i 3+ (pm3)hoshafka je napisao/la:ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
- Titova-Juga
- Kontakt:
+1. Tu se lova krije.hamzaa95 je napisao/la:baš vala što se tice Holanđana, nikad neiznevjere oba daju gol i 3+ (pm3)hoshafka je napisao/la:ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma.. nema smisla.. Opet se samo bacaju parovi.. Bez ikakvog reda i organizacije.. o objašnjenju da ne pričam.
J.ebo ti ovakve prijedloge i sugestije! Umjesto da se trudimo i pomazemo jedni drugima koliko mozemo, bar ustedit par minuta na analiziranju nekog para.. Ide sve neozbiljnije i neozbiljnije.
Stojte mi dobro ekipa
Do idućeg čitanja!
J.ebo ti ovakve prijedloge i sugestije! Umjesto da se trudimo i pomazemo jedni drugima koliko mozemo, bar ustedit par minuta na analiziranju nekog para.. Ide sve neozbiljnije i neozbiljnije.
Stojte mi dobro ekipa
Do idućeg čitanja!
U desetom selu živi Antuntun!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa cim je Grcka u pitanju, automatski se bistro pretvara u jako mutnoPixma je napisao/la:Nesto mutno jer wwin nema taj par ni u ponudibarbarezsergej je napisao/la:grcka liga platinas-panionis kvota 1.3 na pobjedu domacina a platinas 15 na tabeli sa 15 bodova a panionis 10 sa 20 bodova, kvota na panionis 7 ima li ko kakvu informaciju sta se desava
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jao gluposti, nedaju mi da odigram sistem 10/20, odlicne parove nasao, tek 16/20 moze, koja navlakusa, prepolovim na dva listica, dobitak ne da se smanjio, nego naspram onog, nidje veze, al svakako bi uhar bilo.
Grojter F - Alen 1 @ 1.65
Psv - Den Hag 1H2+ @ 2.1 domacin daje u prvom najmanje 2 gola
Inter - Milan d2+ @ 2.55
Valencia - Real 2/3+ @ 2
Samp - Parma p/k X @ 1.45
24 kvota
Psv - Den Hag 1H2+ @ 2.1 domacin daje u prvom najmanje 2 gola
Inter - Milan d2+ @ 2.55
Valencia - Real 2/3+ @ 2
Samp - Parma p/k X @ 1.45
24 kvota
volendam fortuna - odg
soton totenhem - Prvo poluvrijeme X
soton totenhem - Prvo poluvrijeme X

Kvota 5.23 KM
cedevita-partizan misljenja ?
-
barbarezsergej
- Kontakt:
ja malu prednost dajem cedeviti zbog domaceg terena, sigurno da ce igraci cedevite dat sve od sebe da uljepsaju sebi i navijacima bozicvecaveca je napisao/la:cedevita-partizan misljenja ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
19:00 Galatasaray - Trabzonspor X/1 (4.60)
- 21:00 Nacional Potosi - Bolivar 2 (1.85) (Bolivija)
- 21:00 Valencia - Real Madrid 2 (1.80) (Super Ponuda)
Ukupna kvota : (15,30)
Bolivar jer ako pobjede titula je njihova i prvaci su ovo je zadnje kolo i nemaju sta da cekaju..
ako Ronaldo zabije 3 postaje najbolji strelac la lige , lige prvaka , i 2013 godine znači real pocepa 100%

- 21:00 Nacional Potosi - Bolivar 2 (1.85) (Bolivija)
- 21:00 Valencia - Real Madrid 2 (1.80) (Super Ponuda)
Ukupna kvota : (15,30)
Bolivar jer ako pobjede titula je njihova i prvaci su ovo je zadnje kolo i nemaju sta da cekaju..
ako Ronaldo zabije 3 postaje najbolji strelac la lige , lige prvaka , i 2013 godine znači real pocepa 100%
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- betting1902
- Kontakt:
Potpisujembevanda4 je napisao/la:ma.. nema smisla.. Opet se samo bacaju parovi.. Bez ikakvog reda i organizacije.. o objašnjenju da ne pričam.
Stojte mi dobro ekipa![]()
Do idućeg čitanja!
Sent from my iPad using Tapatalk
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Olsztyn - Bydgoszcz 2 3.00
Odbojka, Poljska liga, muškarci, vrijeme je da gosti upišu prvu gostojuću pobjedu u ovoj sezoni.
Sretno ko isprati.
Odbojka, Poljska liga, muškarci, vrijeme je da gosti upišu prvu gostojuću pobjedu u ovoj sezoni.
Sretno ko isprati.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
1946
sto ce dobitiHead je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Pisem sta sam cuo i ono sto sam ja odigro.Sad, ti ne moras igrati.vecaveca je napisao/la:sto ce dobitiHead je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.