Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Imam jednu sliku al bojim se da je materijal za jednosmjernu za Banoviće
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dzeko sa Kusturicom okreće krme na ražnju?Osim13 je napisao/la:Imam jednu sliku al bojim se da je materijal za jednosmjernu za Banoviće
Veceras prilika da udje u golgetersku formu
jel ugasio wifi kad je kreno iz kuce, ogi je vruca musterija
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko na klupi. Koji ti je k... EDF.
Sikno ti ga Sik,Dzeko davno sam reko,nemoj vise da bi potrco za Romu,zmiu im repa,oguli ih,lagano trckaraj,nedaj nikom lopte nek polude.
Covjek vas tjera da izbjegnete dosadu na Olimpicu i pogledate pobjedu (remi) Wolvesa na Etihadu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Malo zdrave hrane izgleda poslije nusretove masne mesineOsim13 je napisao/la:
....
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne idi u Kinu, sa Ogijevom trenutnom formom, nayebat' će i Amra.
zašto vojvoda ognjen drži ruku na edinovoj guzici 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imas ppMiske01 je napisao/la:Da nastavimo ovdje o Vranjesu?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolje ti je neku mebitnu temu iz prahistorije nemojte dzekinuMiske01 je napisao/la:Da nastavimo ovdje o Vranjesu?
#Punoljetstvo
vid amre i krindža na storyu, jesam se za ovo borio?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "