Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
To niko ne zna, ako ne bude bio spreman za WBA, bice za Arsenal, bar se nadam.
Ja mislim da je Jose imao laksu povredu na treningu, to se provlaci na twitteru, pa je Aly danas startovao, ne znam drugi razlog, sem ako je BR zeleo brzeg wing back sto bi moglo da se kaze za Alya, ali onog iz Lyona ili Porta, ovaj danas je i fizicki i psihicki propao.
WBA je jak protivnik, opasno se bojim da cemo prosuti bodove ako se ovakva igra ponovi.
Ja mislim da je Jose imao laksu povredu na treningu, to se provlaci na twitteru, pa je Aly danas startovao, ne znam drugi razlog, sem ako je BR zeleo brzeg wing back sto bi moglo da se kaze za Alya, ali onog iz Lyona ili Porta, ovaj danas je i fizicki i psihicki propao.
WBA je jak protivnik, opasno se bojim da cemo prosuti bodove ako se ovakva igra ponovi.
Mogao bi BR ovu formaciju mjenjati . Ne znam stvarno kako nam doprinosi ako i s' njom redovno golove primamo . Ili sam ju ja pogresno skontao pa ipak igranje ove formacije neb' trebalo znaciti primanje manje golova ?
Gdje je nestala leprsava igra gdje smo skoro svaku tekmu bili bolji protivnik ? Fkt smo prosle sezone igrali lijepo al' neucinkovito , ove sezone imamo te neke rezultate al' igra nam je losa . Ne znam kako ce to ici dalje al' nadam se nekom poboljsanju .
Gdje je nestala leprsava igra gdje smo skoro svaku tekmu bili bolji protivnik ? Fkt smo prosle sezone igrali lijepo al' neucinkovito , ove sezone imamo te neke rezultate al' igra nam je losa . Ne znam kako ce to ici dalje al' nadam se nekom poboljsanju .
Igrali smo 3-5-2 protiv Crystala, pa je u prvom moglo da padne jedno 5-6 golova mesto samo tri.
BR hoce da izvuce max iz igraca koje ima, pa tako kada imas tri stopera u formi, kada nemas dobra krila, a imas ofanzivne i prave full bekove, onda je normalno mixovati na 3-5-2. Plus to odlicno odgovara napadackom dvojcu.
Naravno da BR nije zatucan, pa da igra cele sezone 3-5-2, covek znalac, vidi se da mixuje, i prosle sezone isto radio, samo je problem sto danas ekipi "nije bio dan".
Sa ovim mixovanjem, Moses moze biti super sub kada je Coutinho u prvoj iza napadackog dvojca, moze da se mixuje sa stoperima, jedina boljka ovog tima jeste nedostatak jos jednog klasnog krilnog igraca ili napadaca (koji se ganjao tokom leta) i zadnji vezni.
BR hoce da izvuce max iz igraca koje ima, pa tako kada imas tri stopera u formi, kada nemas dobra krila, a imas ofanzivne i prave full bekove, onda je normalno mixovati na 3-5-2. Plus to odlicno odgovara napadackom dvojcu.
Naravno da BR nije zatucan, pa da igra cele sezone 3-5-2, covek znalac, vidi se da mixuje, i prosle sezone isto radio, samo je problem sto danas ekipi "nije bio dan".
Sa ovim mixovanjem, Moses moze biti super sub kada je Coutinho u prvoj iza napadackog dvojca, moze da se mixuje sa stoperima, jedina boljka ovog tima jeste nedostatak jos jednog klasnog krilnog igraca ili napadaca (koji se ganjao tokom leta) i zadnji vezni.
Ne govorim ja da BR ne zna sta radi , on ima rezultate sad i to mu je najbitnije . Samo se nadam da cemo igrati bolje , mislim da nas je dosta ekipa nadigralo u ovom pocetku sezone al' opet mi smo dosta bodova odnijeli . Volio bi jednu super partiju protiv WBA , da svi lete na terenu i da uđemo u taj derbi protiv Arsenala koji igra fenomenalno sa nekom realnom sansom da uzmemo tri boda . Ja bi prvo volio nekog defanzivnog veznog da dovedu , a onda dalje se moze cekati do ljeta . Samo da nas ozljede ne osakate previse ove sezone .
Pa sad mozes objasniti taj termin "nadigrati". Po meni ove sezone nije bas bilo ekipe koja nas je sustinski nadigrala, sve je to bilo uglavnom on equal terms gde smo mi odnosili bodove. Nije nas ni Newcastle nadigrao, oni nisu bog zna sta uradili, a mi smo bili ocajni. Dakle uzrok lose igre LFC nije protivnik bio u nekim proteklim kolima, vec sami igraci. LFC ponekad sam dopusta loptu protivniku, kao sto je to bilo sa Aston Villom, kao sa Utd-om itd i to donese rezultat. Oni nas nisu nadigrali, ako su imali poveci posed, i neku sansu. Drugo je kad ti svesno prepustis inicijativu protivniku, a ovaj to iskoristi najbolje moguce, pa te bas nadigra i napravi gomilu sansi, iako na kraju ne postigne gol, e ja takvo nadigravanje nisam video, i govorim za svih 90 minuta. Drugo je to, ako protivnik bolje igra drugo, a lose prvo.
Igra je poprilicno nekonstantna, ali rezultat je za sada tu, a mislim da ne mozemo gore i da mora samo bolje, pogotovo kad se vrati Coutinho.
Igra je poprilicno nekonstantna, ali rezultat je za sada tu, a mislim da ne mozemo gore i da mora samo bolje, pogotovo kad se vrati Coutinho.
Ocigledno imamo razlicito shvatanje nadigravanja
Mislim da je nas golman prvi u dosadasnjem dijelu sezone po odbranama i da smo mi među prvima koji su dopustili najvise suteva u okvir gola . Swansea nas je nadigrao . Soton nam je pustio loptu i posjed i pobjedio nas , kao sto smo mi to radili nekim ekipama . Mislim A. Villa i Mancho su bili bolji od nas iako te utakmice ne brojim jer smo mi njima prepustili incijativu nakon zabijenih golova . Tako da su to odlicno odrađene utakmice od strane Rodgersa . Ne znam , meni igra opcenito izgleda lose , sad zbog cega je to ne mogu ti objasniti jer imamo bodove . Do sad sam u skoro svakoj utakmici imao taj neki zakljucak da nas ekipe jednostavno nadtrce ako taj izraz ikako postoji . Da igraju ekipe bolji presing nego mi . Mozda i ne igramo lose koliko ja mislim da igramo , al' sigurno je to da ne igramo dobro koliko ova ekipa moze igrati . 3 mjesto nakon 8 kola je dobra stvar i nemam se neko pravo zaliti . Samo djelim taj isti strah kao i ti da ako protiv WBA odigramo ovako kao danas da cemo izgubiti .

Pa ja i ne kazem da mi bajno izgledamo na terenu, sem u nekim tekmama, ali da su nas mnogi nadigrali, i nije bas. Utd ??? Imali posed i sa njim nista nisu uradili, to nije nadigravanje, za So'ton se slazem koliko toliko mada i oni nisu mnogo pruzili, a to nam je ujedno i jedini poraz. Swansea je jedini za koje se moze reci da su bili bolji i da su nas nadigrali, ali samo drugo poluvreme.
Crystal smo rutinski ubili u prvom, Stoke je trebao da primi bar 4 komada, Sunderland rutinski, Aston Villa pa i Utd tekme, moze se reci rutinski jer smo odbrambeno i takticki bili sjajni. Dakle nije to da imamo rezultat a igramo ocajno u svakoj tekmi.
Samo polako, treba strpljenja, i da svi koji su nezdravi, budu zdravi, da se Coutinho vrati, i onda cemo videti kako ce to BR da poslozi i hoce li se i dalje drzati 3-5-2. A rezultat je tu.
Crystal smo rutinski ubili u prvom, Stoke je trebao da primi bar 4 komada, Sunderland rutinski, Aston Villa pa i Utd tekme, moze se reci rutinski jer smo odbrambeno i takticki bili sjajni. Dakle nije to da imamo rezultat a igramo ocajno u svakoj tekmi.
Samo polako, treba strpljenja, i da svi koji su nezdravi, budu zdravi, da se Coutinho vrati, i onda cemo videti kako ce to BR da poslozi i hoce li se i dalje drzati 3-5-2. A rezultat je tu.
Pa dobro , otprilike tako i ja sumiram sebi , samo nekako opcenito imam utisak da smo nadigravani do sad . Imali smo te rutinske pobjede i super igru portiv Stoka kojeg smo jednostavno trebali bar 3 razlike pobjediti . Ma samo da im Bog da zdravlja i rezultati ce biti tu . Nadam se samo boljoj igri od ovog danas i da dobijemo tu konstatnost koja nam je potrebna za eventualni top 4 finis .
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ova formacija odlično pristoji i našem igračkom kadru kakvog sada imamo i igri samo što nije bio naš dan. Newcastle je zafrkana ekipa koja igra toplo hladno i od nje možeš očekivati svašta. I prošle sezone smo prvu tekmu sa Svrakama završili remijem a druga je bila ....
Biće bolje aBd važno je da se polahko igrači vraćaju sa tih povreda, nažalost Iago se povrijedio i pitanje kada će taj golgeterski talenat izaći na vidjelo. Biće da će biti kopija Borinija.

Biće bolje aBd važno je da se polahko igrači vraćaju sa tih povreda, nažalost Iago se povrijedio i pitanje kada će taj golgeterski talenat izaći na vidjelo. Biće da će biti kopija Borinija.

" onclick="window.open(this.href);return false;
MOTD
MOTD
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisam rasista al' fakat treba bichevati Cissokhoa i Sakhoa za kriminalnu reakciju kod drugog gola Njukaša

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- donCorleone1892
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ima tog talenta momak samo treba to iskoristiti i ne sumnjam da će se pokazati

BeyKopites je napisao/la:Nisam rasista al' fakat treba bichevati Cissokhoa i Sakhoa za kriminalnu reakciju kod drugog gola Njukaša![]()

Imam osjećaj da Liverpool neće kupovat ni jedno veliko ime u veznom redu dok ne ode Gerrard 

-
- Kontakt:
nevjerovatan dijamant...mislim da je ruku na srce najmanje dvije klase iznad messia...donCorleone1892 je napisao/la:[youtube][/youtube]
da igrate ligu prvaka triple bi se piso...
- donCorleone1892
- Kontakt:
ma kakve dvije, četiri klase iznad messijashereWillpower je napisao/la:nevjerovatan dijamant...mislim da je ruku na srce najmanje dvije klase iznad messia...donCorleone1892 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ne brini se, vidim ja da su mnogi poželjeli Liverpool u LP al' izdržite još malo eto nas ponovo.

istina,ali neka nama naseg kapitena,pa makar niko ni ne dosao u narednih 5 godina.Rosicky je napisao/la:Imam osjećaj da Liverpool neće kupovat ni jedno veliko ime u veznom redu dok ne ode Gerrard
Ma ti si veci dijamant...shereWillpower je napisao/la: nevjerovatan dijamant...mislim da je ruku na srce najmanje dvije klase iznad messia...
Moley javlja da idemo po Hughesa, Wisdom ide u Derby na pozajmicu, mi uzimamo Willa, i odmah ce se proslediti na pozajmicu. Great move...
andre wisdom @andrewisdom47x 7m
Can't wait to start at Derby)))
- Ponos Torina
- Kontakt:
Krecemo po Faraona u Januaru....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.