Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svaka cast....adis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
ti si pravi navijac stvarno nemas onda potrebe ni da dolazis nikako. Ako volis klub i za njega navijas gledas ga i kad gubi i kad pobjedjuje, ja nisam fulio utakmicu zelje ima 3 godine imam sacuvane sve polugodisnje karte i sekunde mi nije zao para nit mi je i sad ovih 65-70 koliko sam dao postedi forum glupih postovaadis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
Sine sledeci put se umij lijepo kad podjes na tekmu mozda ces bolje vidjeti neke stvari,sigurno sam bolji navijac od tebe jer treba priznati da je zeljo slab a znam da istina boli ali tako je.theM87 je napisao/la:ti si pravi navijac stvarno nemas onda potrebe ni da dolazis nikako. Ako volis klub i za njega navijas gledas ga i kad gubi i kad pobjedjuje, ja nisam fulio utakmicu zelje ima 3 godine imam sacuvane sve polugodisnje karte i sekunde mi nije zao para nit mi je i sad ovih 65-70 koliko sam dao postedi forum glupih postovaadis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
bio na utakmici da si bio znao bi da se nama skandiralo ustaske picke. sta si ti gledao molim te dosli ste ko zadnji seljaci na kraju utakmice neko od vasih je muharemovicu uletio klizeci za koji se ide u zatvor sudija nije pogledao zato ne seri to sto ste izgubili ne znaci da se morate vadit na sudiju[/quote]theM87 je napisao/la:Bio sam na utakmici, i moram reci da je ovo bruka. Nakon stopostotnog penala nad Dzaficem, koji je povucen rukama od odbrambenog igraca Zeljeznicara, koji naravno nije sviran Zeljo daje brzo gol......
Sramno je ovo sve, jadno........sa 8 igraca Velez je opet bolje stajao na terenu.....
Samo jedno me interesuje: Zasto se Velezu ovo radi, da li smo mi to zasluzili? I skandiranje "Ustase" ka Red Army.
Pa dajidze su mi nastradale u Dretelju, necuveno......
Igrajte za Siroki, idite dole ljubite se s njima, dzaba je nama ubitstvo jadnog Vedrana.....Igrajte za Borac i Siroki.
Velezu se ovo radi sistematski, odlicno, izgubili smo, ostavili smo srce na terenu........
Meni ne smeta sto je Zeljo dobio....cestitam...ali jadno je to sto sam vidio na tribinama.......ne razumijem.
nasi igraci pobjeduju,sad skontaj ako su nasi igraci toliki invalidi kakvi su onda tek vasivfcmostar je napisao/la:Kakvo nam je ono navijanje i vrijeđanje. Sram vas bilo! Nemam riječi za vas, furdo jedna nekulturna!
Vaši igrači su dno dna, pojma nemate!
carobni manijak je napisao/la:nasi igraci pobjeduju,sad skontaj ako su nasi igraci toliki invalidi kakvi su onda tek vasivfcmostar je napisao/la:Kakvo nam je ono navijanje i vrijeđanje. Sram vas bilo! Nemam riječi za vas, furdo jedna nekulturna!
Vaši igrači su dno dna, pojma nemate![/bstrah od manijaka
![]()
Ada je napisao/la:Cestitke zelji na nezasluzenoj pobjedi!![]()
Uvjek mi je zeljo bio drag...ali ovo veceras je bio vrhunac...SRAMOTA!
istina boli jbg...........carobni manijak je napisao/la:haj molim vas **** popeli ste mi se na **** sedmicu dana ima.... BODOVE PISI IGRU I PISAJ I BRISI KO CE PRICATI O NJOJ za 2-3 dana,nama su samo bodovi vazni ovu polusezonu...**** mi se i za velez i sve vas,nek zeljo pise trice na kontu ne znaima me kako
Moj prijatelju,Analic je napisao/la:Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.
Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.
Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.
Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.
Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.
A Sudija Golač... NO COMMENT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.