FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rob do bagro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 20:58

Nakon provog poluvremena utakmice odigrane na Grbavici, između Željezničara i Veleža, gostujući navijači odbili su istrčati na teren, jer je Velagić zaradio crveni karton u svlačionici.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 20:59

adis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
svaka cast....

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 24 okt 2009, 21:01

adis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
ti si pravi navijac stvarno nemas onda potrebe ni da dolazis nikako. Ako volis klub i za njega navijas gledas ga i kad gubi i kad pobjedjuje, ja nisam fulio utakmicu zelje ima 3 godine imam sacuvane sve polugodisnje karte i sekunde mi nije zao para nit mi je i sad ovih 65-70 koliko sam dao postedi forum glupih postova
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 21:04

sa 8 igraca Velez je opet bolje stajao na terenu..... neko ovako napisa,ibrakovic je onda igrao stopera ja mislim jelde :lol: :lol: haloooo simpatizeri okanite se glupih prica vas svako osteti ponekad,idite u drugu ligu najpametnije vam je ili za titom lagano :lol: nova tri boda sljedeci rudar idemo dalje ljudi zadnje dvije pobjede moramo nakantati i ovaj rudar olimpik i male kitice

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 24 okt 2009, 21:04

kad se sjetim kako su nas napali mostarci kad smo dosli u Mostar jedne godine kada su nas kamenjem gadjali znam da ih ovakvi porazi vise bole u 95 min i slicno i drago mi je zbog toga :!: veoma ih mrzim od onog dana a prije nisam nikako bgm :!: Ljože slabo skroz al nema veze idemo dalje Kup u srijedu 2.0 pa olimpik i njanje :lol: ŽIVOT JE JEDAN I ON SE DIJELI SAMO JE ŽELJO ZA ZIVOT CIJELI :!:

vfcmostar
Kontakt:

SRAMOTA

Post Postao/la vfcmostar » 24 okt 2009, 21:06

Jad,tuga i čemer od Premijer lige. Sa onakim suđenjem u dubalu nam se crno piše. Bruka i sramota od naših tzv. sportskih prijatelja NK Željezničar. Pa da moj Velež na onakav način 2 tekme dobije prvi bih ga ja izviždao. Stidite se!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2009, 21:07

Lose brate u svakom pogledom,ali predeverali smo i gore...

NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 okt 2009, 21:07

theM87 je napisao/la:
ti si pravi navijac stvarno nemas onda potrebe ni da dolazis nikako. Ako volis klub i za njega navijas gledas ga i kad gubi i kad pobjedjuje, ja nisam fulio utakmicu zelje ima 3 godine imam sacuvane sve polugodisnje karte i sekunde mi nije zao para nit mi je i sad ovih 65-70 koliko sam dao postedi forum glupih postova
Sine sledeci put se umij lijepo kad podjes na tekmu mozda ces bolje vidjeti neke stvari,sigurno sam bolji navijac od tebe jer treba priznati da je zeljo slab a znam da istina boli ali tako je.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 okt 2009, 21:08

Stigao sa utakmice..
Dobra utakmica,los teren,Sudjenje nije moglo gore,ni za velez ni za Zelju..
Sve u svemu upisana su 3 bodaa ;) idemo dalje
Next Rudar Prijedor
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 24 okt 2009, 21:09

theM87 je napisao/la:Bio sam na utakmici, i moram reci da je ovo bruka. Nakon stopostotnog penala nad Dzaficem, koji je povucen rukama od odbrambenog igraca Zeljeznicara, koji naravno nije sviran Zeljo daje brzo gol......

Sramno je ovo sve, jadno........sa 8 igraca Velez je opet bolje stajao na terenu.....

Samo jedno me interesuje: Zasto se Velezu ovo radi, da li smo mi to zasluzili? I skandiranje "Ustase" ka Red Army.
Pa dajidze su mi nastradale u Dretelju, necuveno......
Igrajte za Siroki, idite dole ljubite se s njima, dzaba je nama ubitstvo jadnog Vedrana.....Igrajte za Borac i Siroki.

Velezu se ovo radi sistematski, odlicno, izgubili smo, ostavili smo srce na terenu........
Meni ne smeta sto je Zeljo dobio....cestitam...ali jadno je to sto sam vidio na tribinama.......ne razumijem.
bio na utakmici da si bio znao bi da se nama skandiralo ustaske picke. sta si ti gledao molim te dosli ste ko zadnji seljaci na kraju utakmice neko od vasih je muharemovicu uletio klizeci za koji se ide u zatvor sudija nije pogledao zato ne seri to sto ste izgubili ne znaci da se morate vadit na sudiju[/quote]

Dobro majstore,

Igracima Zelje cestitke na "zasluzenoj" pobjedi, navijacima na cast i obraz, navijanje, a Brkovicu neces daleko......
Bio sam na sjeveru i onaj stepen frustracije mladica koji imaju izmedju 20 i 25 godina nisam vidio u zivotu.....
Sudije necu komentarisati.......jadno, jadno.......

vfcmostar
Kontakt:

STIDITE SE

Post Postao/la vfcmostar » 24 okt 2009, 21:10

Kakvo nam je ono navijanje i vrijeđanje. Sram vas bilo! Nemam riječi za vas, furdo jedna nekulturna!
Vaši igrači su dno dna, pojma nemate!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 okt 2009, 21:11

Ovako:
1. Crveni karton Velagića je trenutno nemoguće komentarisati jer pojma niko nema šta se dešavalo u hodniku.
2. Džafić dobio prvi žuti za povlačenje za dres. Znači, klasični prekršaj za karton, gdje se sudiji ne ostavlja mogućnost izbora. Onda pomoćni nije signalizirao faul na Džafiću(svirao ga je glavni). Ovaj se okreće prema pomoćnome i maše glavom u stilu "je li nije bio faul" i onda odmahuje rukom. Samo njih dvojica znaju šta je Džafić rekao. Ovaj zove glavnog i Džafić zarađuje drugi žuti.
3. Nakon toga Ibraković se zalijeće na sudiju, ko zna šta mu govori i dobija zasluženo crveni karton, tj. upućen je van terena.
Znači, ovi kartoni su komotno mogli biti pravedno dodijeljeni. Suđenje, uopšteno, opet na strani ŽELJE, s tim da fakat nisam vidio nikakav penal na Džafiću koji se spominje, pa čak ni dilemu neku.
Najveća sramota ŽELJE je bila što je bio apsolutno nemoćan na svome terenu sa jednim, odnosno 2 igrača više u određenim periodima.
DaBogda pomrle sve sudije i njihovi nalogodavci koji ikad igdje i izakoga šilje, pa i za ŽELJU!
Godinama nije bilo šiljenja na Grbavici, ali u ove dvije utakmice protiv Veleža je bilo osjetno. Opet, ne tako brutalno kakvo smo imali priliku vidjeti na terenima širom BiH.
Da sumiram, ovaj prvi crveni i drugi žuti za Džafića su upitni i malo ko trenutno zna da li su opravdani, zato ih nemojte komentarisati kao krađu!
O "igri" ŽELJE ne želim. Imali smo više prilika, s tim da smo eto imali više igrača u pravo puno vremena. Velež nije ništa naročito pokazao, osim Džafića u par navrata. Ima brzine i ističe se. Kod nas se Stanić pomalo istakao. Ne koliko je mogao i morao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 okt 2009, 21:11

Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.

Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.

Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.

Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.

Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.

A Sudija Golač... NO COMMENT

carobni manijak
Kontakt:

Re: STIDITE SE

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 21:13

vfcmostar je napisao/la:Kakvo nam je ono navijanje i vrijeđanje. Sram vas bilo! Nemam riječi za vas, furdo jedna nekulturna!
nasi igraci pobjeduju,sad skontaj ako su nasi igraci toliki invalidi kakvi su onda tek vasi :lol: [/bstrah od manijaka 8-)

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 24 okt 2009, 21:14

Cestitke zelji na nezasluzenoj pobjedi! :oops:
Uvjek mi je zeljo bio drag...ali ovo veceras je bio vrhunac...SRAMOTA! :oops:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

senoRA
Kontakt:

Re: STIDITE SE

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 21:16

carobni manijak je napisao/la:
vfcmostar je napisao/la:Kakvo nam je ono navijanje i vrijeđanje. Sram vas bilo! Nemam riječi za vas, furdo jedna nekulturna!
nasi igraci pobjeduju,sad skontaj ako su nasi igraci toliki invalidi kakvi su onda tek vasi :lol: [/bstrah od manijaka 8-)

ja nezz sta bi vi pricali da ste nas posteno dobili kad ovako pricate nakon lopovske pobjede....

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 21:19

haj molim vas **** popeli ste mi se na **** sedmicu dana ima.... BODOVE PISI IGRU I PISAJ I BRISI KO CE PRICATI O NJOJ za 2-3 dana,nama su samo bodovi vazni ovu polusezonu...**** mi se i za velez i sve vas,nek zeljo pise trice na kontu ne znaima me kako ;)

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 24 okt 2009, 21:20

Ada je napisao/la:Cestitke zelji na nezasluzenoj pobjedi! :oops:
Uvjek mi je zeljo bio drag...ali ovo veceras je bio vrhunac...SRAMOTA! :oops:

ma sto je sramota...posteno smo dali gol, kod prwog "crvenog" kartona se valjda nesto desavalo u hodniku, a drugi zuti tj. crveni je bio posten posto je ono bio prekrsaj za zutog...imali ste odlicno sudjenje i nemas sta pricat!!!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 21:20

carobni manijak je napisao/la:haj molim vas **** popeli ste mi se na **** sedmicu dana ima.... BODOVE PISI IGRU I PISAJ I BRISI KO CE PRICATI O NJOJ za 2-3 dana,nama su samo bodovi vazni ovu polusezonu...**** mi se i za velez i sve vas,nek zeljo pise trice na kontu ne znaima me kako ;)
istina boli jbg........... :lol: :lol: :lol: :lol:

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 24 okt 2009, 21:22

Analic je napisao/la:Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.

Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.

Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.

Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.

Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.

A Sudija Golač... NO COMMENT
Moj prijatelju,

Nakon ove danasnje utakmice sam sebi obecao i dao zakletvu - NIKAD VISE NA UTAKMICE PREMIJER LIGE.
Na utakmicu i sudjenje se necu osvrtati,ovo nikad u zivotu nisam vidio, a upamtio sam jako puno - zelio bih samo jedno da podvucem:

JADNI SU TI NAVIJACI -OVO SE ODNOSI NA MANIJAKE SA SJEVERA- KOJI 80 POSTO DRUGOG POLUVREMENA SKANDIRAJU GOLMANU HADZIDJULBICU, BIO SAM TAMO.....NE ZNAM STA RECI....BOJIM SE DA NEKU TEZU RIJEC NE KAZEM.....

Navijacima sa juga svaka cast - to su pravi navijaci - Manijaci, ali molim Vas ogradite se od ovih neznalica sa sjevera, pa to je bruka......skandiranja ustasei tako dalje.

Mom Velezu da Bog da snage da izdrzi sve nepravde koje mu se cine, i da izdrzi.......Ibri jaka podrska, kao i svim momcima od Hadzije do Mrkve. Pokazali ste kako se bori za boje tima.......

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.