AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Oxygen
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Oxygen » 02 okt 2011, 22:54

Iskreno nisam očekivao ovakav rasplet večeras jer imate igrače koji uvijek i iz svake situacije ugroziti protivničkog golmana,evidentno je da ste nekompletni,ali i malo umorni jer niste ni na fizičkom planu parirali.
Sigurno da ovo večeras nije ni sjena onoga što Milan može odigrati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 okt 2011, 22:56

senad_flamin je napisao/la:Dok sam gledao ovo veceras u nekim trenutcima sam cak pozelio i Flaminia :roll:
ma flamini je doktor za nocerina i ambrosinia. ambru u milanu drži još samo ime, čim je ušao odmah katastrofalna greška i tako već iz tekme u tekmu. veoma mi je drag igrač ali to je istina. gattuso je ionako na izlaznim vratima (anzhi) u januaru a flaminia nema do sljedeće godine tako da je uzdati se u zdravlje van bommela.
ma ovo je klasika ide milan na lp :?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 okt 2011, 22:58

Znao sam da ce biti teska utakmica i da ce to biti tesko zabiti go ipak je Milan bio prvak prosle sezone, al nisam ocekivo da ce te ovako biti tanki i ako vam fali par igraca. Pa vi igrate i u evropi znaci morate imati zamjene za te povrijedjenje. Ako nedovete nekog u sredini i jednog beka bit ce vam tesko,

hvala unaprijed na utakmici i sretno u evropi ipak,
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 02 okt 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 22:59

Oxygen je napisao/la:Iskreno nisam očekivao ovakav rasplet večeras jer imate igrače koji uvijek i iz svake situacije ugroziti protivničkog golmana,evidentno je da ste nekompletni,ali i malo umorni jer niste ni na fizičkom planu parirali.
Sigurno da ovo večeras nije ni sjena onoga što Milan može odigrati.
imaju bolju ekipu al veceras je srce presudilo.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 okt 2011, 23:00

baresi#6 je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Dok sam gledao ovo veceras u nekim trenutcima sam cak pozelio i Flaminia :roll:
ma flamini je doktor za nocerina i ambrosinia. ambru u milanu drži još samo ime, čim je ušao odmah katastrofalna greška i tako već iz tekme u tekmu. veoma mi je drag igrač ali to je istina. gattuso je ionako na izlaznim vratima (anzhi) u januaru a flaminia nema do sljedeće godine tako da je uzdati se u zdravlje van bommela.
ma ovo je klasika ide milan na lp :?
Kod drugog gola bas mi ovo pade na pamet, kontam, kad nas ne ide u Seriji A, uvijek odemo do kraja u LP. :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 okt 2011, 23:01

senad_flamin je napisao/la:Veceras nismo imali ni jednog igraca koji je istupao kao bolji od ostalih,jednostavno svi losi,ali sta cemo jbg :D

Za ocekivat je neke promjene u igri !

Juve uz Napoli glavni konkurent za titulu,mada i prosle godine su nas dobili na nasem ako se ne varam pa smo mi njih u gostima... Nista jos nije gotovo mi smo i prosle godine lose otvorili prvenstvo...

Nas krene poslije zimske pauze
Necete imati vremena da stignete Napoli i Juve, ako vas krene tek od zimske pauze. Svih top6 timova su jaci ove sezone nego prosle, pa je konkurencija jaca samim tim. Ali se sada cini da su Milan i Inter najmanje podigli kvalitetu u odnosu na protivnike.
Vasi bekovi su uzas svih uzasa. Danas vas je Juve po bokovima rastegao za sve pare. Srednji red je bio bezidejan, Ibra odsecen, a Cassano je zalutao na teren. Ovakav Milan (u ovih 5 kola prvenstva) sigurno nema sta da trazi u borbi za titulu.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 23:02

Pa sta je ovo bgt je.bo slijedeca Palermo :shock:

Pa zar opet moramo izgubiti bodove :cry:
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 23:05

MaGiCa je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Veceras nismo imali ni jednog igraca koji je istupao kao bolji od ostalih,jednostavno svi losi,ali sta cemo jbg :D

Za ocekivat je neke promjene u igri !

Juve uz Napoli glavni konkurent za titulu,mada i prosle godine su nas dobili na nasem ako se ne varam pa smo mi njih u gostima... Nista jos nije gotovo mi smo i prosle godine lose otvorili prvenstvo...

Nas krene poslije zimske pauze
Necete imati vremena da stignete Napoli i Juve, ako vas krene tek od zimske pauze. Svih top6 timova su jaci ove sezone nego prosle, pa je konkurencija jaca samim tim. Ali se sada cini da su Milan i Inter najmanje podigli kvalitetu u odnosu na protivnike.
Vasi bekovi su uzas svih uzasa. Danas vas je Juve po bokovima rastegao za sve pare. Srednji red je bio bezidejan, Ibra odsecen, a Cassano je zalutao na teren. Ovakav Milan (u ovih 5 kola prvenstva) sigurno nema sta da trazi u borbi za titulu.
Slazem se da ce biti kasno,ali mislio sam na to ,da poslije toga bas igramo dobro,pravili smo serije preko 12-13 utakmica bez poraza ,sto nam u prvom dijelu nije uspjelo,igrali smo vruce-hladno
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 okt 2011, 23:05

sreća pauza je sad, idu reprezentacije, valja dobiti luksemburg i žabare francuze, taman će im dobro doći iz guzice u glavu!
samo ibra kako ga sramota nije ima platu 9m a nije ošutao po golu???

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 02 okt 2011, 23:16

baresi#6 je napisao/la:sreća pauza je sad, idu reprezentacije, valja dobiti luksemburg i žabare francuze, taman će im dobro doći iz guzice u glavu!
samo ibra kako ga sramota nije ima platu 9m a nije ošutao po golu???
Sramota? Boli njega neka stvar.
Činjenica da je više presudila želja igrača juveta i to što smo odigrali 2x više tekmi u istom periodu sa ovakvim squadom. Povrede više ne treba spominjati. PRvo treba otpustiti čitav ljekarski tim a onda i more igrača.

O Maxu i njegovim zamjenama se pisalo prošle godine dovoljno. Imamo WC igrače u ibri, patu, binju, silvi, cassanu, nesti, pa dijelom i abateu i mvb. Ostalo je mrtvi prosjek kojem idu mnoge stvari nizbrdo, pogotovo godine.
Boneru, antoninija treba kamenovati sa sred trga, radije bih doveo momke iz mlađeg pogona koji imaju muda i mozak pa i neka griješe. Glavno da mu taiwo nije dovoljno iskusan ali jesu ova dvojica. Da hoćemo završiti 16 pa da nas neko kupi koga zapravo boli k*rac za tim.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 okt 2011, 23:22

fkt ja bi taiwa ubacio pa ne može biti gori od antoninia iako je antonini ovo malo što je odigrao bio ok u poređenju sa idiotem, majmunom, klocem nad klocevima bonerom! pa taj čovjek je prošle sezone na san siru kriv za 3-4 gola protiv udinesea pa šta mu je di natale radio ja da sam na bonerinom mjestu slomio bi mu obje noge i okačio kopačke o klin! nevjerovatno kako takav idiot može da igra za milan?
što se ibre tiče nikad ga nisam gotivio, svaka mu čast za prošlu sezonu i sad je ponajbolji igrač ali onakvo ponašanje je nedopustivo. sheva je za njega institucija u svakom pogledu.

odo gleda pirate s kariba da sebi dođem malo 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 23:25

Ma daj bilo bi i previse ocekivati da Milan ponovi dvije dobre sezone :lol:

PS: Higuain golcina :shock: :D
-RIVALDO-

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 okt 2011, 23:34

za otprilike mjesec dana igramo sa vama, zanima me kad ce vam se vratiti na teren ona plava pobjegulja sto je preshla kod vas?
nema potpisa

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 okt 2011, 23:39

Admir_Sa je napisao/la:za otprilike mjesec dana igramo sa vama, zanima me kad ce vam se vratiti na teren ona plava pobjegulja sto je preshla kod vas?
za oko 2 utakmice
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 okt 2011, 23:40

Boateng_27 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:za otprilike mjesec dana igramo sa vama, zanima me kad ce vam se vratiti na teren ona plava pobjegulja sto je preshla kod vas?
za oko 2 utakmice
znaci bice spreman da istrci na olimpiko

neka, neka
nema potpisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 02 okt 2011, 23:59

senad_flamin je napisao/la:Ma daj bilo bi i previse ocekivati da Milan ponovi dvije dobre sezone :lol:

PS: Higuain golcina :shock: :D
Ruke k sebi :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 okt 2011, 12:57

Pa da li je moguce da proslogodisnji prvak nakon pet odigranih kola ima samo 1 pobjedu da nam je gol razlika 5:8 znaci -3 sada smo vec u 5 kola primili 8 golova a prosle sezone u 38 kola 26 golova samo primili ... :( :o da li je moguce da jedna siena ima bolju gol razliku od nas...ako u slljedecem kolu nepobjedimo Palermo mozemo se oprostiti od titule i onda nam preostaje samo mukotrpna borba do samoga kraja za 3. mjesto
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 okt 2011, 13:02

Ma jos je rano o tituli se pricati. SInocnji poraz me fkt pogodio al jbg idemo dalje. Znali su gdje treba kopati, tj. kojeg igraca treba cuvati njega su zaustavili samim tim su i citav Milan zaustavili. Vidim kritike na igru Ibre. Smirite se. On je najbolji napadac svijeta, neki spominju nije igrac velikih utakmica (Inter superkup,Inter liga pobjednosni gol, Realu presudio....). Ocito treba osvjeziti vezni red. Bommel,Nocerino i Boateng ne mogu zajedno. Ni jedan ne zna podvaliti pas, fakticki 3 igraca samo za trke sto je previse. Seedorf jeste majstor, al je sinoc srao nenormalno. Svaku loptu carinio. Cassano vec 5 utakmica nista. Ibra kao sto sam rekao odsjecen 2 igraca na njemu tesko je. Odbrana solidna. Bekovi naravno katastrofa, Silva odlican kao i uvijek a Nesta sa obzirom na njegove godine dobar. Izmjene tragicne. Treba neko da se podvali pas on uvodi velemajstora zadnjeg pasa, oca svih pasova AMBROSIIINIJAAAAAAA. Covjek asistencije u karijeri nije napravio. Jeste sinoc za Juventus umal gol ne primismo nakon njegovog dodavanja u for Vucinicu. Emanuelson nije za Milana. Manje ekipe su za njega. Antonini- svi vec sve znamo o njemu.

P.S. Sretan rodjendan najboljem: ZLATANU IBRAHIMOVICU!!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 03 okt 2011, 13:15

Nešto gledam, nismo počeli sezonu bajno ali ipak treba očekivati da krene na bolje. Naš raspored do zimske pauze je vrlo dobar(uz Inter najlakši). Treba izgurati što više bodova a onda se u januaru pojačati u što ne sumljam nakon ovakvog početka. Takvi čekamo i Napoli i Juve i Romu na proljeće.
slika

Većinu ovih tekmi pojedinci mogu riješiti od Ibre do pata.
Samo vidim romu kao šuškavo gostovanje( daleko od gostovanja napoliju ili juvetu) i na kraju Inter. Biće teške( umor) tekme nakon srijeda u lp.

Juve ima prednost što ne igra u EU te su najodmorniji no imaju teških narednih 7,8 kola. Oni i Napoli igraju dobro protiv timova koji igraju otvorenije, pogotovo Napoli na kontre, no protiv manjih ekipa koje se sl. postave u odbrani i sa 5 na sredini ide to navuci,nategni.
Napoli :o
slika

Prosut će oni ovdje bodova koliko hoćeš, budući da nemaju širine i na osnovu svega kazanog. Na proljeće praktično svaku tešku tekmu će gostovati u ligi sem intera. Izgleda da je prioritet lp te da će odmarati dosta igrača za te tekme. Uz vrlo sigurnu pretpostavku da će city uzeti viljareal u obje tekme, oni će morati do zadnjeg kola zapeti da prođu grupu. Uglavnom dosta stvari nam može ići na ruku, samo da sami sa sobom se saberemo.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 okt 2011, 14:08

treba iz ovog poraza uzeti pouku a to je da milan treba svim snagama da se okrene seriji a a da zaborave sanjarenja o ligi prvaka. za ligu prvaka treba ne samo ponajbolji tim europe već i mnogo sreće s toga valjda će otvoriti oči i vidjeti da ako se protiv juventusa ne može napraviti poštena šansa za 90min šta očekivati protiv reala ili barcelone?

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.