Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Istra ovaj mec mora dobit,kako bi ostala u drustru najboljih u HNL-u,u ovaj mec ulaze kompletni i sigurno ce trener Vulic poslati na teren najaci sastav protiv Rijeke,koja danas dolazi bez nekoliko igraca,a to su:Đalović, Čagalj, Mance, Pamić, Križman, Gerc ,neki zbog kartona,neki zbog ozljeda.Sigurno veliki hendikep za ekipu Rijeke predstavlja izostanak Đalovica najboljeg strijelca i asistenta u klubu.
Medjimurje-Šibenik-oba daju gol
Medjimurje ispalo iz lige,po njima ce ovaj mec biti revijalan,tako da im ostaje samo da se zahvale navijacima na potpori u ovoj sezoni,nedostaju 4 igraca,najbolji asistent kluba Lima.Šibencani u ovaj mec ulaze rasterecenu nakon pobjede protiv Dinama u predzadnjem kolu,pred ovaj mec nedostaje nekoliko vaznih igraca,medju kojima i Zec zbog kartona,pa mozda trener Šibenika krene sa 2 napadaca Jordanom-Jakulisem.
Zadar-Zagreb 1X
Zadar u zadnjem kolu docekuje preporodjeni Zagreb,koji je neugodan u gostima,stim da gosti imaju motiv vise pred ovaj mec,jer se Stimac oprasta od ekipe,i sigurno ce trazit pobjedu u ovom mec,za domacine ne nastupa 7 prvotimaca,medju kojima i najbolji strijelac Santini zbog ozljede.Zagreb nakon neblistave sezone,osigurao je opstanak u drustvu najboljih,tako da rastereceni ulaze u ovaj mec sa Zadrom,nedostaju dvije osnovne poluge na kojim su gradili pobjede,a to su Parlov i Jefhton,stim da je Vugrinec malo ozlijedjen,al se ocekuje u ovom mecu u startnih 11,njihov najbolji fudbaler,gosti dolaze na mec bez 5 igraca,medju kojima i dvojica nabrojanih
Istra-Rijeka 1
Istra ovaj mec mora dobit,kako bi ostala u drustru najboljih u HNL-u,u ovaj mec ulaze kompletni i sigurno ce trener Vulic poslati na teren najaci sastav protiv Rijeke,koja danas dolazi bez nekoliko igraca,a to su:Đalović, Čagalj, Mance, Pamić, Križman, Gerc ,neki zbog kartona,neki zbog ozljeda.Sigurno veliki hendikep za ekipu Rijeke predstavlja izostanak Đalovica najboljeg strijelca i asistenta u klubu.
Medjimurje ispalo iz lige,po njima ce ovaj mec biti revijalan,tako da im ostaje samo da se zahvale navijacima na potpori u ovoj sezoni,nedostaju 4 igraca,najbolji asistent kluba Lima.Šibencani u ovaj mec ulaze rasterecenu nakon pobjede protiv Dinama u predzadnjem kolu,pred ovaj mec nedostaje nekoliko vaznih igraca,medju kojima i Zec zbog kartona,pa mozda trener Šibenika krene sa 2 napadaca Jordanom-Jakulisem.
Zadar-Zagreb 1X
Zadar u zadnjem kolu docekuje preporodjeni Zagreb,koji je neugodan u gostima,stim da gosti imaju motiv vise pred ovaj mec,jer se Stimac oprasta od ekipe,i sigurno ce trazit pobjedu u ovom mec,za domacine ne nastupa 7 prvotimaca,medju kojima i najbolji strijelac Santini zbog ozljede.Zagreb nakon neblistave sezone,osigurao je opstanak u drustvu najboljih,tako da rastereceni ulaze u ovaj mec sa Zadrom,nedostaju dvije osnovne poluge na kojim su gradili pobjede,a to su Parlov i Jefhton,stim da je Vugrinec malo ozlijedjen,al se ocekuje u ovom mecu u startnih 11,njihov najbolji fudbaler,gosti dolaze na mec bez 5 igraca,medju kojima i dvojica nabrojanih
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nasho si je analizirat' 2 minute prije pocetkaharry_90 je napisao/la:Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Zadar-Zagreb 1X

Pisao sam od 16:38,zavrsio za 6 minuta,i ostala 15 min.da uplatimmandraX je napisao/la:Nasho si je analizirat' 2 minute prije pocetkaharry_90 je napisao/la:Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Zadar-Zagreb 1X
![]()
![]()
![]()

a mogao si i malo ranije, mozda bi te poslusao nesto
Bravo Dinamooooooooooo, bravine iz zagreba

Bravo Dinamooooooooooo, bravine iz zagreba

JBg da si rekao sastavio bi ranije,al nesto me stalo u zadnje vrijeme sa analizama,valjda se vratim na pravi put 

Jucher sam pratio malo one parove sto nisu bili u Premieru, nisi bas bio precizan, barem koliko sam ja upratio....harry_90 je napisao/la:JBg da si rekao sastavio bi ranije,al nesto me stalo u zadnje vrijeme sa analizama,valjda se vratim na pravi put

Nkad gore prognoze nisam imao u zivotumandraX je napisao/la:Jucher sam pratio malo one parove sto nisu bili u Premieru, nisi bas bio precizan, barem koliko sam ja upratio....harry_90 je napisao/la:JBg da si rekao sastavio bi ranije,al nesto me stalo u zadnje vrijeme sa analizama,valjda se vratim na pravi put

Cekam!harry_90 je napisao/la: Nkad gore prognoze nisam imao u zivotuvaljda dodju bolji dani.

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Medjimurje sam igrao 1. pol. 1 ....dobro je ...3.60.... mislim da nije iz 1/2 nego iz 1/1

A C A B !
- Citizen-X
- Kontakt:
Oooo sveta Kravo,kakve sam srece ja kurate htio odigrat Medjimurje 1/1 i Zapresica i ne stignem...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 13 maj 2010, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
poluvrijeme 3-0fallen01 je napisao/la:za sutra medimurje-sibenik 1....danas mi javio kolega koji igra za medimurje da stavljamo kucu na njih

Nacekat ces semandraX je napisao/la:Cekam!harry_90 je napisao/la: Nkad gore prognoze nisam imao u zivotuvaljda dodju bolji dani.
![]()

- Citizen-X
- Kontakt:
Ma ja sam konj samo takav htio sam to da odigram i krkan ne stigoh i zaboravim.fallen01 je napisao/la:poluvrijeme 3-0fallen01 je napisao/la:za sutra medimurje-sibenik 1....danas mi javio kolega koji igra za medimurje da stavljamo kucu na njih![]()
![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- samir_tm87
- Kontakt:
sutra ide mojih pet listica , al ono ozbiljni kako samo ja znam 

Ocekujem(o) sa velikim nestrpljenjem,jel sa iksevima,ili malo normalniji parovisamir_tm87 je napisao/la:sutra ide mojih pet listica , al ono ozbiljni kako samo ja znam

- samir_tm87
- Kontakt:
bice jarane svega 

ovog sam vikenda po ko zna koji put rekao da kladionicu vise vise ne igram(nakon sto sam pao na MTK 160KM koji je u 70-toj vodio sa 4:1 da bi izgubili na kraju, i na juventusu 60KM), ali evo izdrzao sam svega par dana
... jedini razlog zasto sam i danas uplatio listic je sto veceras igra Grashopers. To je ekipa koju ja igram svako kolo X, i nikako da ga uhvatim, da ne pretjerujem ovo mi je 15- ti put negdje da im igram X ali oni ili dobiju ili izgube, tako da sam ga danas odigrao opet, da me ne zajebe
...jos sam dodao neka 3 para, male kvote, evo jedan vec prosao Austriu, intera z koji takodjer vodi 2:0 i zurich 1X.... pa eto raja pokusajte ako zelite sa ovim parom:
Aarau- Grashopers X krajnje je vrijeme da ga ubodem

Aarau- Grashopers X krajnje je vrijeme da ga ubodem

Ok,kako ti kazes,samo javi kad ces postavit,da znam da ja nista ne ispunjavamsamir_tm87 je napisao/la:bice jarane svega

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Zapresic - Lokomotiva 2
Trenutno 2:2
ajmo jos jedan gol LOKOMOTIVO !
A C A B !
zapresic ce dobiti 100% 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.