Gube 6 razlike na pocetku 4/4, valjda ce preokrenutNeToBoLa je napisao/la:Svima od reda sve u Efesu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gube 6 razlike na pocetku 4/4, valjda ce preokrenutNeToBoLa je napisao/la:Svima od reda sve u Efesu.
Ali izgleda da Touluse neće, a treba midr.van nostrand je napisao/la:Besiktas ode u over i odg3+
jao, vodili 1 razlike 3 sekunde prije kraja i imali 2 slobodna i oba fule i olimpija zabi tricu u zadnjoj sekundi...bob je napisao/la:jos ovaj Khimky valjda ce u cetvrtoj ozbiljnije odigrati
joj cirkusa majko draga.. u zadnjih 20 sekundi Olimpija pogodi 3 trice a ovi mase 4 bacanja.. heheh.. pa ja, sta ces, sve je moguce, zar ne?TeaM87 je napisao/la:jao, vodili 1 razlike 3 sekunde prije kraja i imali 2 slobodna i oba fule i olimpija zabi tricu u zadnjoj sekundi...bob je napisao/la:jos ovaj Khimky valjda ce u cetvrtoj ozbiljnije odigrati
odem kod tehnicke za Khimky i prebacim zagledam se u neki film kad vratim vidim zeleni slavemasteRofPoker je napisao/la:joj cirkusa majko draga.. u zadnjih 20 sekundi Olimpija pogodi 3 trice a ovi mase 4 bacanja.. heheh.. pa ja, sta ces, sve je moguce, zar ne?TeaM87 je napisao/la:jao, vodili 1 razlike 3 sekunde prije kraja i imali 2 slobodna i oba fule i olimpija zabi tricu u zadnjoj sekundi...bob je napisao/la:jos ovaj Khimky valjda ce u cetvrtoj ozbiljnije odigrati
Ne znam neko je predlozio 3+ veceras Tuluz - Bastia, pa ti ne mogu gola zabit to se zna da u Francuskoj tesko bude 3+ulaznica je napisao/la:Ma **** ja ovu francusku ligu. Zadnji put da odigram na ova sranja od klubova, sve picke do picke.
Zeman je napisao/la:Ali izgleda da Touluse neće, a treba midr.van nostrand je napisao/la:Besiktas ode u over i odg3+
Ma ne znam, nekakvo prokletstvo izgleda da petkom bude malo golova.Viper je napisao/la:I na kraju ce me samo francuzi 3+ oborit
Odigrao keca.fukara87 je napisao/la:Ne znam neko je predlozio 3+ veceras Tuluz - Bastia, pa ti ne mogu gola zabit to se zna da u Francuskoj tesko bude 3+ulaznica je napisao/la:Ma **** ja ovu francusku ligu. Zadnji put da odigram na ova sranja od klubova, sve picke do picke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.