ne ide Pjana nigdjejuznjak> je napisao/la:Kakav jbni Tottanham . Pjanke ceka Atletico
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
komazeccena
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako hoce u Tottenham, onda treba dobro da razmisli jel spreman ostatak karijere potrosit tamo. Jer ovi ga nece pustit u buducnosti ako se dokaze, pa htjeli ga Barcelonina Barcelona.
Kao sto nisu pustili Modrica, Berbatova i Carricka?ZgemboAdislic je napisao/la:Ako hoce u Tottenham, onda treba dobro da razmisli jel spreman ostatak karijere potrosit tamo. Jer ovi ga nece pustit u buducnosti ako se dokaze, pa htjeli ga Barcelonina Barcelona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
imam osjecaj da je previse sklon povredama i fizicki i svojom igrom u defanzivi bi tesko mogao postati udarni veznjak tottanhama i bilo kojeg engleskog kluba koji se bori za vrh.Engleska liga je skoro sva u fizici
Milslim da bi u spaniji recimo u Valenciji,atl.madridu ... mogao pruzit svoj maskimum
Milslim da bi u spaniji recimo u Valenciji,atl.madridu ... mogao pruzit svoj maskimum
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 09 avg 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
to i ja isto mislim . jbg , treba poraditi na svojoj tjelesnoj snazi , nek ode nekad u teretanu .. to mu je jedino rješenje ukoliko misli igrati u engleskoj . ako misli ostati ovakav , onda nek ide pravac u neki španski klub ako može.ciza je napisao/la:imam osjecaj da je previse sklon povredama i fizicki i svojom igrom u defanzivi bi tesko mogao postati udarni veznjak tottanhama i bilo kojeg engleskog kluba koji se bori za vrh.Engleska liga je skoro sva u fizici
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kao sto su pustili Balea za 100 hebenih miliona??? Nego hoce jos. I Modrica su jedva nekako pustili, citavo ljeto se odgadao transfer.Cartman je napisao/la:Kao sto nisu pustili Modrica, Berbatova i Carricka?ZgemboAdislic je napisao/la:Ako hoce u Tottenham, onda treba dobro da razmisli jel spreman ostatak karijere potrosit tamo. Jer ovi ga nece pustit u buducnosti ako se dokaze, pa htjeli ga Barcelonina Barcelona.
Normalno da bi pustili Pjanica na kraju.. Kada bi neko bio spreman dati 150% cijene od onoga sto bi bilo koji drugi klub trazio za njega.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Najbolje mu je da ostane u Romi ili, ako je to vec istina, nek ide u Atletico.
Tottenham nek zaobidje u najsirem luku.
Tottenham nek zaobidje u najsirem luku.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kakve su ovo smiješne ponude od 17.5 miliona. Nije Miralem Pjanić nedokazan igrač u Evropi.
Ja sam 99.9% siguran da ostaje u Romi.
Ja sam 99.9% siguran da ostaje u Romi.
- tyler durden
- Kontakt:
Pa i ne vrijedi vise.
Cuj Miralem dokazan igrac.
Cuj Miralem dokazan igrac.
Taman' cijena za njega 
Igrao je u jednom Lyonu u kojem je dominirao dok je igrao. Nisu bitni golovi i asistencije iako ih je imao dovoljno. Ko je tada pratio Lyon zna o kakvom velemajstoru je riječ. Koliko puta je samo bio na klupi radi trenera koji je furao polovnjake jer su Francuzi. Potom prelazi za 12 ili koliko miliona u Romu gdje je odlično igrao. Prošle sezone je imao problema sa povredama no i pored toga je odigrao par odličnih mečeva sa Romu. Opet ponavljam, ko je pratio Romu zna da bi Miralem imao preko 10 asistencija da u napadu nisu igrali Osvaldo i Destro, inače majstori za promašaje. U pojedinim utakmicama nisam mogao vjerovati da se pojedine šanse mogu promašiti na tako "smotan" način.
Momak koji ima sa samo 23 godine 40 nastupa za reprezentaciju koga gazi sve pred sobom. Momak koji igra sjajne pripremne utakmice za Romu. Momak koji je izbacio Real Madrid.
Ma jašta, nije dokazan.
Roma je poznata po skupoj prodaji, a 17.5 miliona je premala cijena s tim više što Tottenham svoje cijene duplo više. Neki dan je Garcia izjavio da Pjanić nije na prodaju, a i dalje se ovdje raspravlja o prodaji Miralema. Smiješno.
Momak koji ima sa samo 23 godine 40 nastupa za reprezentaciju koga gazi sve pred sobom. Momak koji igra sjajne pripremne utakmice za Romu. Momak koji je izbacio Real Madrid.
Ma jašta, nije dokazan.
Roma je poznata po skupoj prodaji, a 17.5 miliona je premala cijena s tim više što Tottenham svoje cijene duplo više. Neki dan je Garcia izjavio da Pjanić nije na prodaju, a i dalje se ovdje raspravlja o prodaji Miralema. Smiješno.
http://www.transfermarkt.de/en/miralem- ... 44162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
AVB mi se svidja kao trener, ne znam.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam da l' postoji igrac kojeg su vise selili od samog Pjanica. Pa svako malo se plasiraju vijesti kako je na pragu Barcelone, Bayerna, Tottenhama, Atl. Madrida, Bayerna...
Licno mislim da ne treba ici iz Rome. Ok, ima tu "epizodu" s navijacima, ali dobrim igrama ce iste natjerati da zaborave sve ono sto su mu dobacivali nakon one neumjesne izjave. Igra u 4. najjacoj ligi na svijetu, u klubu koji ima ambicije da naredne sezone igra LP, ima dobra primanja i ne znam zasto bi trcao u neki drugi klub. Posebno ne u Tottenham koji u ovom trenutku ima sigurno 10 veznjaka (pri tome ne racunam krila).
Volio bih da Pjana odigra jednu odlicnu sezonu u Romi; sezonu u kojoj ga nece muciti povrede i u kojoj ce postati jedan od vodja rimskog kluba. Kad to uradi, sigurno ce mu se otvoriti vrata vecih klubova. Ko zna, mozda ga za 12 mjeseci bas ugledamo na predstavljanju u Barceloni, Manchesteru, Minhenu...
Licno mislim da ne treba ici iz Rome. Ok, ima tu "epizodu" s navijacima, ali dobrim igrama ce iste natjerati da zaborave sve ono sto su mu dobacivali nakon one neumjesne izjave. Igra u 4. najjacoj ligi na svijetu, u klubu koji ima ambicije da naredne sezone igra LP, ima dobra primanja i ne znam zasto bi trcao u neki drugi klub. Posebno ne u Tottenham koji u ovom trenutku ima sigurno 10 veznjaka (pri tome ne racunam krila).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Snasao bi se Pjanke u Tottenhamu dobro,ali mislim da Roma moze puno vise u Italiji nego Tottenham u Engleskoj,pogotovo ako ode Bale,zato mu je bolje da ostane.
i to baš nakon SP gdje je sa BiH osvojio 3.mjesto i bio najbolji asistentMonolog je napisao/la:Ko zna, mozda ga za 12 mjeseci bas ugledamo na predstavljanju u Barceloni, Manchesteru, Minhenu...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
ne_znam_ko_sam je napisao/la: Tottenham nek zaobidje u najsirem luku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.