Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ensadek
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ensadek » 09 dec 2010, 16:39

Romariooo je napisao/la:Evo sta je veliki vodja rekao sinoc o mogucem susretu s Barcom:

"Barcelona is a super favorite right now, but we have what we have," said the Frenchman after his team won on Wednesday 3-1

A kao sto rece gunners, Arsenal nema sta misliti o LP sve tamo do polovine februara, slijedei velika borba u engleskoj ligi, prvi veliki test je protiv uniteda kada cemo vidjeti je li ova ekipa arsenala konacno sazrela za osvajanje tutule.
Joj buraz,izvini,al naporan si malo bogami.Ok.znamo da je barsalona jaka,možda i najaca,i da ste nas nadigrali prošle godine na emiratima,istina je da za 60 minuta centra nismo prešli,al istina je i da ste ga vi mogli u zadnjih pola sata i popšiti na kraju,istina je i da ste nas nadigrali na komp nou,ali istina je i da je arsenal u toj drugoj utakmici igrao bez skoro cijelog prvog sastava.U onoj drugoj utakmici bi bilo svašta da je venger na raspolaganju imao cijeli sastav,jer ti se očito vadiš na tu prvu utakmicu.
Arsenal se u toj prvoj utakmici prepao barsalone,jer je danima prije toga stvaran na igrace veliki pritisak zbog barsine igre,zato su i odigrali onako kako su odigrali prvih sat sata,e tek kad su se opustili,e onda smo vidjeli da su ta dva tima skoro ravnpravna.A u drugoj utakmici jednostavno hendikep je bio taj što je arsenal igrao bez cijelog prvog tima

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 dec 2010, 17:20

Eboue: Nije bitno koga izvućemo

Upravu je, niko nije lagan protivnik i jedva čekam da prođe ovo izvlačenje da se momci mogu mirno pripremati za ovaj ludi Decembar :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 dec 2010, 18:08

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2010, 18:14

Romariooo je napisao/la:Evo sta je veliki vodja rekao sinoc o mogucem susretu s Barcom:

"Barcelona is a super favorite right now, but we have what we have," said the Frenchman after his team won on Wednesday 3-1

A kao sto rece gunners, Arsenal nema sta misliti o LP sve tamo do polovine februara, slijedei velika borba u engleskoj ligi, prvi veliki test je protiv uniteda kada cemo vidjeti je li ova ekipa arsenala konacno sazrela za osvajanje tutule.
Ti nisi nikakav faktor da odlucujes o cemu Arsenal treba misliti, a vodja uvijek hvali slabasne i daje im sansu on je plemenit covjek koji ce uvijek losijeg pohvaliti on smatra da je Partizan kvalitetna i jaka ekipa. To je nas divni vodja i njegova velicina je sto uvijek hvali protivnike.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2010, 18:27

Evo i poredjenja 1AW=1000 SAF a GV je mikrojedinica tesko je to racunati koliko 1AW iznosi tih GV jer to je isto ko da jedan terabajt izrazavas u bitima.

Formula za dominaciju je D=AW+T
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 dec 2010, 19:41

GunnerS je napisao/la:Pročitaj pa se onda pravi pametan ;)
stvarno neki su nepopravljivi trolovi ... nego gunners-u hocemo pobijediti ili samo izvuci remi??? :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 dec 2010, 19:50

Neznam jarane. Trebali bi osvojit barem bod ako hoče titulu al...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 09 dec 2010, 21:52

nikad da prestanu ovi problemi sa povredama u arsenalu

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 09 dec 2010, 22:48

GunnerS je napisao/la:mah, znam ja šta je. Momci su to, malo jače na njih nasrneš i gotovo. Svi su oni brzaci i tehničari, niko, osim Songa nije krkan i da mu nemožeš ništa. Zato su te povrede česte :| Al valjda kako pomjeraju starosnu dob onda je i sve manje povreda, tako da se samo možemo nadat tome :)

Čuj Gibbs se povrijedio i šta fali. Nemožeš tako, šta ako zatreba Clichy-a mjenjat, ko će to ?! Ako treba Clichy-a odmorit, ko će to ?!
Za to i sve ostalo tu je tata EBOUE... ;) sTO ja lika respektujem nenormalno pa samo jos na golu cini mi se nije stajao ostalo sve,bekove,stopera,zadnjeg veznog,krilo lijevo i desno,srednji vezni,ofanziivni vezni...sve...a nikad rijeci nije rekao o odlukama wengera i to sto sjedi na klupi...KRALJ !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 dec 2010, 22:56

Upravu si al on nije ljevak inemože se pravo snaći an toj poziciji, tako da ;) Može tu igrat protiv osrednjih ekipa al protiv jačih, mislim da to nije opcija :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 dec 2010, 10:33

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 dec 2010, 10:34

ovo izvadjeno sa barclays oficijalne stranice, jucer ga citao

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 dec 2010, 10:38

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 10 dec 2010, 13:19

Da nije greska u prevodu :D mozda je lik rekao da bi zeljeo da predje u barcelonu do 1/8 polufinala :D
-PAJA Fan Club!!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 dec 2010, 14:42

_Bad_boy je napisao/la:
Da nije greska u prevodu :D mozda je lik rekao da bi zeljeo da predje u barcelonu do 1/8 polufinala :D
I ja ne bi želio barsalonu.A ne znam zašto su svi tako uvjereni da ih možemo proći,ipak kao navijac arsenala mislim da bi bilo pametnije da ih zaobiđemo u 1/8 finala.Nemamo mi još odbranu da se možemo nositi sa njihovim napadima

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 10 dec 2010, 14:46

I ja ne bih volio da vi izvucete Barcu :D Radje sam da pobijedite jedan salke, sahtar ili slicno pa da onda igrate protiv nas.
Zamisli, pobijediti jedan Arsenal 4 puta zaredom u 1 godini :D neprocjenjivo, jos da smo ostali u Carling Cupu uff :)
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 10 dec 2010, 15:31

Ljudi nadam se da ce te pobjediti Manchester...Sretno vam ! Pozzz
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 dec 2010, 15:33

@ensadek, neznam al svejedno mi ko god da dođe, iskreno. Više me zanima Carling Cup nego sada LP.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 dec 2010, 15:41

GunnerS je napisao/la:@ensadek, neznam al svejedno mi ko god da dođe, iskreno. Više me zanima Carling Cup nego sada LP.
Pa to i ja kažem,važnije je sad se koncentrisati na EPL(koju realno mislim da možemo osvojiti ove godine) i kupove,nego na ligu prvaka,koju treba zaboraviti tamo do februara,jer zaista mislim da u ligi prvaka moraš više imati sreće nego pameti,koga god izvucemo igrat se mora,ali samo napomonjem da ne bi volio barsu.
Potvrđeno WEBB sudi protiv junajteda

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 dec 2010, 15:50

Tako je, sada se okomit na ovo što imamo, što se može osvojit, jer i dalje smo u igri svugdje tako da ;)

Protiv Man UTD-a će momci igrat svim srcem jer znaju koliko ova utakmica i koliko svaki bod protiv jakih timova znači a još jedan plus je, igraju u gostima :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.