FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 17 sep 2011, 23:23

Sutra je zaista Veliki dan...

Same nekako naviru slike iz djetinstva, od onda kad sam prvi put sa starim otišao na utakmicu Želje, pa sve do danas. Taj prvi put je bio baš kao prva neka ljubav. Imaš tremu što si došao na stadion, sve ti je nekako čudno. Puno puta su ljudi do sada opisali svoje osječaje prvog dolaska na stadion voljenog tima. Ja mislim da je to ipak neopisivo. Kad uđeš tamo, a navijači počinju da pjevaju, svi ko jedan. Obuzima te jeza...i tada znaš da to nikada nećeš zaboraviti...

Šampionske titule, Zubandan... sve sam to posmatrao u živo.... Newcastle United...

Međutim svaki put kad pomislim na Želju, kada je neka prića o Želji prvo čega se sjetim, je taj moj prvi ulazak na Grbavicu i taj uzvišeni osječaj.

Lijepo je se sjetiti...

:)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 sep 2011, 23:30

Hawking je napisao/la:Dobro je da su Giantsi izgubili, sutra će naši imati veliki motiv da doću do pobjede, mada im u principu ne bi trebalo ništa više pored 90. rođendana.
Naravno, nas poraz je oduvijek vas najveci motiv. Iskreno, i ja ocekujem barem milju i po vise ljudi sutra. Ipak, je Sarajevo izgubilo ;)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 17 sep 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 sep 2011, 23:31

AYAN je napisao/la:Sutra je zaista Veliki dan...

Same nekako naviru slike iz djetinstva, od onda kad sam prvi put sa starim otišao na utakmicu Želje, pa sve do danas. Taj prvi put je bio baš kao prva neka ljubav. Imaš tremu što si došao na stadion, sve ti je nekako čudno. Puno puta su ljudi do sada opisali svoje osječaje prvog dolaska na stadion voljenog tima. Ja mislim da je to ipak neopisivo. Kad uđeš tamo, a navijači počinju da pjevaju, svi ko jedan. Obuzima te jeza...i tada znaš da to nikada nećeš zaboraviti...

Šampionske titule, Zubandan... sve sam to posmatrao u živo.... Newcastle United...

Međutim svaki put kad pomislim na Želju, kada je neka prića o Želji prvo čega se sjetim, je taj moj prvi ulazak na Grbavicu i taj uzvišeni osječaj.

Lijepo je se sjetiti...

:)
Fino sroceno :)
NO PYRO NO PARTY

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2011, 23:34

UPS je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Dobro je da su Giantsi izgubili, sutra će naši imati veliki motiv da doću do pobjede, mada im u principu ne bi trebalo ništa više pored 90. rođendana.
Naravno, nas poraz je oduvijek vas najveci motiv. Iskreno, i ja ocekujem barem milju i po vise ljudi sutra. Ipak, je Sarajevo izgubilo ;)
zar vi niste navijali za leotar i modricu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 sep 2011, 23:34

nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:
zar vi niste navijali za leotar i modricu?
zaboravio si čelik u kupu.
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 sep 2011, 23:40

I Borac isto tako, ma možemo nabrajati u nedogled :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 17 sep 2011, 23:50

UPS je napisao/la:

Olosu opet si dosao da zagadjujes temu svojim "dubokoumnim" postovima, ajd lagano u skokokvima i ne vracaj se zivota ti, ako imas sta da kazes pametno, u sto sumnjam, imas temu o "divovima" ili temu najsmjesnijji postovi, isti k.... Da imas obraza kad si vec ovdje cestitao bi rodjendan a ne da se provaljujes.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 17 sep 2011, 23:56

Ovaj UPS nema granica fakat :mrgreen:

**** te ko da mi vama ili vi nama bjezite jedno 30 bodova pa je nebitno kako igra drugi..U tom slučaju bi mog'o reći ovo što si napis'o. Normalno da će se spomenuti vaš poraz jer polako topimo prednost. Za to nam treba pobjeda sutra i ovaj rezultat iz trebinja ide u našu korist. Isto tako, nadam se i porazu Borca i to je to. Ali dobro, nije prvi put da se nekima crta...jbg

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 sep 2011, 00:04

UPS je napisao/la:
Govorim o stanju na tabeli šefe... ali previše je to komplikovano za tebe 8-)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 sep 2011, 04:10

Ja ne znam zasto je nekom cudno kad se mi radujemo porazu ekipe koja je trenutno ispred nas?
Mi smo FK Zeljeznicar i logicno je da se nadamo titulu pa tako i prizeljkujemo poraze klubova koji su trenutno ispred nas. Sasvim svejedno ko je to, ako je ispred nas, ja se nadam da gubi sve dok ne bude ispod nas a onda mi je svejedno. :mrgreen:
Sta je tu lose?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 sep 2011, 09:18

Nisam bio u Sa 7 dana, vidim solidni rezultati, pobjeda u Kupu i remi protiv Čelika, nije loše, biće ovo sve bolje i bolje, trebamo večeras svi u Dolinu da uveličamo ovaj veliki jubilej. Željo šampion !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 sep 2011, 09:47

Sretan vam rodjendan ! ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2011, 10:07

Večeras ko ne dođe na tekmu p...a :mrgreen:

Ali fakat ko se večeras ne pojavi na proslavi rođendana najvećeg kluba u državi, ne treba nikad više ni dolaziti
!

SVI NA GRBAVICU
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 sep 2011, 10:09

Ne zaboravite, posebno pljuvači sa sjevera, bez zvižduka i povika na sveti dan !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 sep 2011, 10:12

".Kad pitaš navijača Željezničara zašto navija za Željezničar slobodno naruči kahvu, zapali i poslušaj jednu dugu i moćnu priču.... Voljeti Želju je jedna baš rijetka vrsta ljubavi kakva se prema klubu rijetko gdje može naći u svijetu... "

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 sep 2011, 10:29

Svi na GRBAVICU !
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 18 sep 2011, 10:37

videoton1 je napisao/la:Zovite Videoton na proslavu. ;)
Ne da ti fali daska u glavi, nego citava skalamerija. Pa jesil ti maloumnice svjestan da nas USPJEH velicas ovim postom. Jesi li ti svjestan da velicas nas USPJEH, koji vi nikad necete uspjeti. Koji si ti specijalac, kad pominjes Videoton, koji smo mi igrom razvalili u POLUFINALU UEFE-A KUPA..

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 sep 2011, 10:38

nookey je napisao/la:Večeras ko ne dođe na tekmu p...a :mrgreen:

Ali fakat ko se večeras ne pojavi na proslavi rođendana najvećeg kluba u državi, ne treba nikad više ni dolaziti
!

SVI NA GRBAVICU
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

SVE ISPOD 3.000 MILJE NECU DA PRICAM.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 sep 2011, 10:42

slika

DANAS DJELIMIČNO OBLAČNO UZ GRMLJAVINU SA JUGA!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2011, 10:58

Oce li biti gdje god prijenosa utakmice ?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.