Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Preloše, nigdje veznog reda, nigdje pasova. Nismo ni zaslužili ovaj bod. Napokon prilika da se riješi ove takve s tri štopera.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
koliko je samo bolja igra kad se igra 4-3-3, sve to tecnije izgleda. Mogli su zabiti treci gol, sturridge 2 ciste imo i suarez precku i plus mu ovo dize na kraju. Po meni aly najgori danas 

Ubjedljivo najgori, ali šta Staridž promaši kad mu je mislim Gerrard namjestioHeKen je napisao/la:koliko je samo bolja igra kad se igra 4-3-3, sve to tecnije izgleda. Mogli su zabiti treci gol, sturridge 2 ciste imo i suarez precku i plus mu ovo dize na kraju. Po meni aly najgori danas

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
nije samo to jarane, i ono kad moses vrati on suta a henderson jos gori izmice se haha ali eto, nije lopta htjela u gol i zadovoljan sam bodom iako smo imali igraca viseThunder93 je napisao/la:Ubjedljivo najgori, ali šta Staridž promaši kad mu je mislim Gerrard namjestioHeKen je napisao/la:koliko je samo bolja igra kad se igra 4-3-3, sve to tecnije izgleda. Mogli su zabiti treci gol, sturridge 2 ciste imo i suarez precku i plus mu ovo dize na kraju. Po meni aly najgori danas
niko da spomene alberta koji je odigrao bas lijepo, osim onog na kraju suta 

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Znam da je lahko biti general poslje bitke ali evo greske koje su mi zapale za oko i koje su nas po mom misljenju kostale punog plijena:
Mislio sam da cemo se povratkom Jonhsona vratiti u standardnu formaciju ali izgleda da postoji strah zbog manjka kreacije otkako nema Coutinha,pa smo se postavili kako smo se postavili.Na njega ce se moci racunati u sljedecoj utakmici i definitivno je ovo kraj nasim eksperimentisanjem.
Cabaye se ne ostavlja sam,covjek po sezoni da po nekoliko golova iz daljine ali na stranu to on je mozak Newcastlea.Ostavljanje Cabayea da radi u miru sa loptom u sredini je skoro pa jednako ostavljanju Gerrarda.
Tu je zakazala sredina koja ga je trebala pokriti jer je gol pao iz njihove zone.
U drugom poluvremenu,kada vec nismo od pocetka krenuli sa 4-2-3-1/4-3-3,smo zakasnili sa promjenama i trebali smo krenuti ofanzivnije jer nam se je otvorila sansa-zbog koje ovaj bod ne smatram jednim osvojenim vec dva izgubljena.
Vidjeli smo kako smo bolje izgledali ulaskom Alberta.Po prvi put ozbiljno mislim da Alberta mozemo gurnuti od prve minute,naravno ukoliko Coutinho ne bude spreman poceti naredni mec.
Na stranu lose takticko postavljanje u drugom dijelu opet se ponavljaju isti problemi koji nas prate sezonama.Prekide moramo rijesiti jer nas je opet jeftin gol kostao bodova.Da ne govorim o tome da je Newcastle kod svakog svog defanzivnog kornera lose markirao nase igrace i da smo uvijek imali neki sut i slobodnog igraca.Ovo me najvise boli iz citavog meca-toliko ne spretno i takticki lose djeluju kod prekida i onda ti zabiju nakon prekida.
Gostovanje kod Newcastlea nije nimalo lagano i siguran sam da ce jos nekome otkinuti bodove ali imali smo jako dobru priliku koja se je otvorila prije meca(problem sa njihovom odbranom) i u toku meca(crveni karton).Zato ovaj bod smatram neuspjehom naseg trenera i igraca(i oni snose dosta odgovornosti).
Mislio sam da cemo se povratkom Jonhsona vratiti u standardnu formaciju ali izgleda da postoji strah zbog manjka kreacije otkako nema Coutinha,pa smo se postavili kako smo se postavili.Na njega ce se moci racunati u sljedecoj utakmici i definitivno je ovo kraj nasim eksperimentisanjem.
Cabaye se ne ostavlja sam,covjek po sezoni da po nekoliko golova iz daljine ali na stranu to on je mozak Newcastlea.Ostavljanje Cabayea da radi u miru sa loptom u sredini je skoro pa jednako ostavljanju Gerrarda.
Tu je zakazala sredina koja ga je trebala pokriti jer je gol pao iz njihove zone.
U drugom poluvremenu,kada vec nismo od pocetka krenuli sa 4-2-3-1/4-3-3,smo zakasnili sa promjenama i trebali smo krenuti ofanzivnije jer nam se je otvorila sansa-zbog koje ovaj bod ne smatram jednim osvojenim vec dva izgubljena.
Vidjeli smo kako smo bolje izgledali ulaskom Alberta.Po prvi put ozbiljno mislim da Alberta mozemo gurnuti od prve minute,naravno ukoliko Coutinho ne bude spreman poceti naredni mec.
Na stranu lose takticko postavljanje u drugom dijelu opet se ponavljaju isti problemi koji nas prate sezonama.Prekide moramo rijesiti jer nas je opet jeftin gol kostao bodova.Da ne govorim o tome da je Newcastle kod svakog svog defanzivnog kornera lose markirao nase igrace i da smo uvijek imali neki sut i slobodnog igraca.Ovo me najvise boli iz citavog meca-toliko ne spretno i takticki lose djeluju kod prekida i onda ti zabiju nakon prekida.
Gostovanje kod Newcastlea nije nimalo lagano i siguran sam da ce jos nekome otkinuti bodove ali imali smo jako dobru priliku koja se je otvorila prije meca(problem sa njihovom odbranom) i u toku meca(crveni karton).Zato ovaj bod smatram neuspjehom naseg trenera i igraca(i oni snose dosta odgovornosti).
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Jesmo li gledali istu utakmicu,Aly Cissokho je bio jedan od najboljih na terenu.
Borio se,pokušavao.
Nevjerovatno kako se vidio izostanak Lucasa kod gola Cabayea.Ondje bi on uletio u blok.
Nažalost,fin broj propuštenih šansi nakon drugog gola.Bili smo blizu,ali nismo uspjeli.
nema veze,idemo dalje.
Borio se,pokušavao.
Nevjerovatno kako se vidio izostanak Lucasa kod gola Cabayea.Ondje bi on uletio u blok.
Nažalost,fin broj propuštenih šansi nakon drugog gola.Bili smo blizu,ali nismo uspjeli.
nema veze,idemo dalje.
You'll never walk alone.
Kako smo u cjelini igrali bod je realan. Ne znam kako ste vidjeli da je Cissokho bio naš najgori igrač. Probio je bok tri, četiri puta i centrirao ali niko ga nije pratio. Onda ona kontra Remy-ja, uklizava u šesnaestercu i odnosi ispred njega loptu. Po meni nije ništa lošije odigrao od Enrique-a u posljednjim utakmicama. Bio je borbeniji od Sakho-a. Meni najlošiji danas i pored datog gola je Stu. Njemu treba dati sat vremena prije meča loptu nek se igra, valjda će mu biti dovoljno da nekom doda loptu kad meč krene. Danas je pored slobodnih igrača išao kroz trojicu. Nekad me njegova glupost baš izbije iz cipela. Sule naravno najbolji danas. Moses je u prvom poluvremenu na trenutke pokazao da ima tehniku i ideju da igra na mjestu AMC-a ali fali mu osjećaj za pas. Po meni je opet igranje nekoliko igrača iz prvih jedanaest za reprezentaciju uzelo danak jer danas nismo imali velikog pritiska na igrače Newcastle-a.
Nema tu veze toliko formacija, na terenu je to dosta drugacije i dosta se rotiraju oni na terenu, jednostavno los dan svih igraca ali svih i to je to. Ne bi bilo bolje ni da je bilo 4-3-3 ili ne znam sta, jednostavno nije bilo igre, a dosta se gresilo u predaji lopte, plus nije bilo kretnje igraca na terenu. Dosta je i bod, valjda se Coutinho vrati uskoro...
Ma dobro sve u susitini oko igre isto govorimo,meni je samo eto recimo Henderson bio najgori danas ako cemo vec izdvajati nekoga.
"You'll Never Walk Alone"
Ma nema izdvajanja, svi su bili losi, komplet ceo tim ispod proseka odigrao, nema vajde izdvajati najgoreg, kad su svi krivci...
+1Paradajz je napisao/la:Ma nema izdvajanja, svi su bili losi, komplet ceo tim ispod proseka odigrao, nema vajde izdvajati najgoreg, kad su svi krivci...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Posteno slazem se,realno Njukas je bio bolji ako cemo gledati do trenutka 11vs11 ali eto desava se,mislim igra nije ni na pribliznom nivou u poredjenju sa zavrsetkom prosle sezone ja hocu da vjerujem da je zbog dolaska ovih novih igraca pa cemo vidjeti,vazno je da kupimo bodove ajde lp
"You'll Never Walk Alone"
- BeyKopites
- Kontakt:
Link za download cijele tekme ili bar online da pregledam??
Po komentarima i nemam šta vidjeti, al' opet bih zaista volio da pregledam iako nisam zadovoljan rezultatom
Po komentarima i nemam šta vidjeti, al' opet bih zaista volio da pregledam iako nisam zadovoljan rezultatom

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kako mi je zao ove tekme . Idealna sansa da se pokupe 3 boda sa gostovanja , teskog gostovanja . Ne znam , u zadnje vrijeme protiv koga god igramo u gostima ja tu ekipu smatram favoritom . Dosadna i glupa igra sa nase strane , gledao sam samo prvo poluvrijeme , al' mislim opcenito od pocetka sezone . Bodovi su tu , rezultati su tu , al' igra je realno katastrofa .
Šta je tek promašio kad mu je Moses vratio loptu a on sa 5 m neometan šutira 7m pored gola.Thunder93 je napisao/la:Ubjedljivo najgori, ali šta Staridž promaši kad mu je mislim Gerrard namjestioHeKen je napisao/la:koliko je samo bolja igra kad se igra 4-3-3, sve to tecnije izgleda. Mogli su zabiti treci gol, sturridge 2 ciste imo i suarez precku i plus mu ovo dize na kraju. Po meni aly najgori danas
Mada je i Suarez ono morao pogoditi kad je uzdrmao prečku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Po meni Suarez ubjedljivo najbolji,Gerrard odigrao veci dio utakmice veoma dobro iako je u prvih pola sata grijesio dosta sa pasovima,takodjer Moses bio jedan od losijih i Cissokho nije odigrao na nivou,al tek se vratio pa mu ne treba zamjeriti,Glen veoma dobar,ostali nako prosjek,il cak i gore.
Zadovoljan sam i bodom,sad idemo po pobjedu protiv WBA !
Zadovoljan sam i bodom,sad idemo po pobjedu protiv WBA !
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hoce li biti Cou spreman za sljedeci meč i sta je sa joseom ? 

steta mogli smo i sva 3 boda osvojiti uz malo srece. valjda necemo narednu izgubiti ko prosli put nakon pauze.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.