Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ja pamtim Lopeza kad je zabio tricu jedinu u karijeri i rušio mi perspektivan listić

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Noterdamus
- Kontakt:
Chikago H1 2,5
Utah H2 4,5
La Clippers H1 8,5
Los Angeles 1 (hokej)
Nashville 0-4 (hokej)
San Jose 4-6 (hokej)
Philadelphia H2 1,5
Utah H2 4,5
La Clippers H1 8,5
Los Angeles 1 (hokej)
Nashville 0-4 (hokej)
San Jose 4-6 (hokej)
Philadelphia H2 1,5
Gdje mogu pratiti koliko koseva je zabio Sehovic? Molim Vas.
http://online.abaliga.com/aba/live.php?id=bud_meg" onclick="window.open(this.href);return false;sajrulinu je napisao/la:Gdje mogu pratiti koliko koseva je zabio Sehovic? Molim Vas.
http://www.abaliga.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ispod dole imas klikni live i tu si,mada dzabe nije jos ni usao u igrusajrulinu je napisao/la:Gdje mogu pratiti koliko koseva je zabio Sehovic? Molim Vas.
Hvala svima, svakako je Sehovic napustio igru zbog povrede, a samo njega sam cekao za dobitak.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mislio sam uzet Klaya, ali nisam, radije cu over GS Warrirosa.
109,5. +
U prvom susretu su Lakersima ubacili 125 p.
Veceras je LA-u b2b ut. + sinoc su iznenadili, veceras ce da popuse. Lakersi dvije ut. u nizu primaju nevjerovatnih 90-tak poena. Suplji su u obrani gotovo na svim pozicijama, a GS ce gristi i pokusati se vratiti pobjedom nakon blamaze protiv Spursa.
Poletni i mladi Wariorsi (dan odmora) sigurno ce se veceras zestoko ispucat... Curry, Thompson, Barnes, Lee, vratio se i Iggy... Ko zna ko ce sve veceras "trpati" kod Warriorsa. Mogu pojedini, a mogu skoro svi izuzev Boguta.
109,5. +
U prvom susretu su Lakersima ubacili 125 p.
Veceras je LA-u b2b ut. + sinoc su iznenadili, veceras ce da popuse. Lakersi dvije ut. u nizu primaju nevjerovatnih 90-tak poena. Suplji su u obrani gotovo na svim pozicijama, a GS ce gristi i pokusati se vratiti pobjedom nakon blamaze protiv Spursa.
Poletni i mladi Wariorsi (dan odmora) sigurno ce se veceras zestoko ispucat... Curry, Thompson, Barnes, Lee, vratio se i Iggy... Ko zna ko ce sve veceras "trpati" kod Warriorsa. Mogu pojedini, a mogu skoro svi izuzev Boguta.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
svaka cast majstore,prvi prosao a ja propratio.stomaklija je napisao/la:
velikoooooo hvala
BeastZE je napisao/la:Atletico Madrid-Levante PM1 ( 1 i 3+)
D.Costa daje gol
Penal na utakmici / DA
Hajde i ja napokon nešto

❶❾❽❽
ekipa.. zanima me iz kojeg razloga je ovoliki tečaj na Rudijem ojačanim, Thomasom preporođenim i ,ove sezone, ludim Cousinsom vođeni Sacramento protiv oscilatora iz Orlanda?
I zar ne bi trebao večeras biti poklon: Orlando (h-3,5) - Sacramento 2 @1,85
Ja uzimam pa što bude
I zar ne bi trebao večeras biti poklon: Orlando (h-3,5) - Sacramento 2 @1,85
Ja uzimam pa što bude

U desetom selu živi Antuntun!
Mozda je bolje Kingsi 99,5 over,ne moze ovo biti utakm sa malim brojem koseva..................
hahaha, tek sad viđo šta sam postavio, halalite.hoshafka je napisao/la:ja pamtim Lopeza kad je zabio tricu jedinu u karijeri i rušio mi perspektivan listić![]()
Ovo sam htio postavit
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ja sam uzeo Kingse 2
A mislim da bi mogli i sixersi da dobiju buckse,igracki su jaci i mogu do pozitivnog rezultata.
A mirise mi i da bi Chicago mog'o kiksati,nema Denga,nema Butlera tako da bi Irving i drustvo mogli da pomrse racune.

A mislim da bi mogli i sixersi da dobiju buckse,igracki su jaci i mogu do pozitivnog rezultata.
A mirise mi i da bi Chicago mog'o kiksati,nema Denga,nema Butlera tako da bi Irving i drustvo mogli da pomrse racune.
1946
ovo je nehumano djece mi 
drugi vikend za redom padam na isti nacin. prosle sedmice pao na 2 listica na c. brugge. Vodili 2-0 i zavrsilo 2-2. i zamisli, danas padnem na vitesseu, koji je, za razliku od briza, vodio 2-0 i zavrsilo 2-2
'ebo te kad god ekipa na koju sam ja igrao 1x ili nesto slicno primi gol, to je u 99% slucajeva siguran poraz

drugi vikend za redom padam na isti nacin. prosle sedmice pao na 2 listica na c. brugge. Vodili 2-0 i zavrsilo 2-2. i zamisli, danas padnem na vitesseu, koji je, za razliku od briza, vodio 2-0 i zavrsilo 2-2

'ebo te kad god ekipa na koju sam ja igrao 1x ili nesto slicno primi gol, to je u 99% slucajeva siguran poraz

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ja sam vala uzeo Currya vise uz Pau te KP 2 na Lakerse pa sta bude

http://clip2net.com/s/6rczy0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sinoc padam Brookly 2, a prije neku noc New York 1, oba puta X zavrsilo.Veceras i ubuduce se osiguravam
Sinoc padam Brookly 2, a prije neku noc New York 1, oba puta X zavrsilo.Veceras i ubuduce se osiguravam

RIP Lopezdr.van nostrand je napisao/la:Eno tamo na @NBA smo komentarisali![]()
Steta i uzas za Lopeza. Pamtim ga samo po dobru

Dobar.Believe je napisao/la:Napoli x2
Casablanca-Bayern PS2
Vitesse kp 2 kvota 1
Feyeenoord 1
4.04
Pa da vidimo..
A i jesi ga doktore pretjerao.Tačno bi čovjek rekao umro Lopez

da vidimo sad NBA
You'll never walk alone.
9.Kardelj je napisao/la:Bayern under 11.5 kornera (1.70)
Na ovo me vuče, jer kontam da će Bayern dosta držati loptu u svom posjedu na sredini terena, što Guardioala voli, i mislim da više od 2 kornera neće izesti Raja, a ostatak nek ostane Bayernu, Bayern dosta manje izvodi kornera u odnosu na period dok je tu bio Jupp Heynckess. Prošlu tekmu Bayerna bilo 10, a Raje 5.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Šta očekivat' večeras od Ljiljarda?
Djeluje mi kao da će bez puno problema prebaciti granicu od 21,5 ?
Djeluje mi kao da će bez puno problema prebaciti granicu od 21,5 ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.