Kakva zvijeranonymousHD je napisao/la: Ferland Mendy 55/72 (76%)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kakva zvijeranonymousHD je napisao/la: Ferland Mendy 55/72 (76%)
Kaze samo ga tri puta uspjeli igraci predriblat za citauv sezonuJack je napisao/la:Kakva zvijeranonymousHD je napisao/la: Ferland Mendy 55/72 (76%)
A expert pogledao jednu njegovu utakmica i veli da je kar1na. Kakav levat.Jack je napisao/la:Nije to tacno ne gledate utakmice i pratite samo na ytbu dakle vi ste uber statisticari
andro234 je napisao/la:Sto ce stvarno dati 150m za frizuricu i jos ce imat najvecu placu uz Ramosa![]()
Pa dobro kako ga planiras dovesti za cifru kao Hazarda? Pogbi ne istice ugovor uopste, tu je do 2022 cini mi se a United nije bas klub kojem treba taj novac. Real ce morati isplatiti bar 150 mil za njega.anonymousHD je napisao/la:Pogba će imati platu kao i Hazard (11m) manju nego Sergio Ramos. Neće koštati 150, već kao i Hazard.
Sce ti znaš.
Srecom imamo igraca za izvoz pa nece biti problem.Saurman je napisao/la:Ima još dvije godine ugovora Utd ga sigurno neće pustiti ispod 130-150 mil.
Ne vidim da se otimaju za Balea razlog bolnički karton i plata.James se može utopiti Juventusu za 50tak mil ostali ništa značajno osim Isca.Clutch je napisao/la: Srecom imamo igraca za izvoz pa nece biti problem.
James, Bale se vec priblize stotki.
Ma platit ce neko od Engleza. A naveo sam samo 2, ima ih jos..Saurman je napisao/la:Ne vidim da se otimaju za Balea razlog bolnički karton i plata.James se može utopiti Juventusu za 50tak mil ostali ništa značajno osim Isca.Clutch je napisao/la: Srecom imamo igraca za izvoz pa nece biti problem.
James, Bale se vec priblize stotki.
Isko je mnogo cudan.Jedna utakmica10/10, druga utakmica 2/10.enobarca je napisao/la:I taj Isco mi je nejasan, odigra jednu utakmicu ko Iniesta pa onda narednih nekoliko ko ****.Ali ipak mi je zao sto nije zaigrao za Barcelonu a nece nikad ni zaigrati, steta![]()
Inace opasno se pojacavate, moram priznati da me malo strahSamo ne kontam zasto odjednom sa Eriksena predjose na Pogbu, jest ovaj prvi opao malo pred kraj ove sezone ali realno za Pogbu je Xavi licno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.