Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Emir veliki turbo-musliman iz Beca
kako im nije stid sto slave Bozic

kako im nije stid sto slave Bozic

Lillard je napisao/la: Neću na ovoj temi o tome, ali dajem si za pravo da o svojoj vjeri znam više od vas dvojice zajedno.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Piši mi u inbox, argumentiraj gdje sam pogriješio, nema nikakvih problema.Lillard je napisao/la: Neću na ovoj temi o tome, ali dajem si za pravo da o svojoj vjeri znam više od vas dvojice zajedno.
Fali harmonija u igri, taj blažesni segment svete igre je nažalost odbačen kada je Nzonzi dobio dirigentsku palicu kontrole kretnje ofanzive i defanzive, nije dorastao zadatku.Moggi je napisao/la:nadam se da ce ga danas uposljavati kluivert i under koji igraju na krilima.Osim13 je napisao/la:Kaže Eusebio klupa mamu mu **** mrzi bošnjakeMoggi je napisao/la:da se vratimo malo football fußball dzeko danas dobio šansu od početka
misljenja sam kako nzonzi nije nadomjestio odlazak nainngolana, te se nadam skorom povratku radje buduci da mu ne cvjetaju ruze u interu.
sve naravno pod uslovom da edin ostane u ovom posranom timu, ali kada cujem everton, west ham bolje je da bude tu gdje jeste
A sa krila dobija solidnu potporu u vidu ofanzivnog Kolarova do Tokija i propalog abortusa Florenzija koji uz domjen i filovanje krila donosi potrebnu uporabu ofanzivnih mogućnosti koje do sada Šik nije uspio kanalizovati u delirijume proslave golova.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mali Under je teska prevara od igraca
Kao muha bez glave. Pogne glavurdu i ne zna gdje udara.COYS je napisao/la:Mali Under je teska prevara od igraca
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ajte molim vas, ali za njega se interesuju Bayern, Arsenal i ostala krema fudbala!!!1!1!111!!! 
Kome god ga uvale za ove pare što traže, Roma će izaći kao pobjednik, odavno nisam vidio ovako neinteligentnijeg igrača.
Džeko još daleko od optimalne forme, ali volio bih da ga konačno zabije jer se više ne možeš ni sjetiti kad je bila ona utakmica sa Empolijem, ima i dva mjeseca, pa i više. Kad je zadnji put imao samo dva gola u jednoj polusezoni? Baš ružna statistika.

Kome god ga uvale za ove pare što traže, Roma će izaći kao pobjednik, odavno nisam vidio ovako neinteligentnijeg igrača.
Džeko još daleko od optimalne forme, ali volio bih da ga konačno zabije jer se više ne možeš ni sjetiti kad je bila ona utakmica sa Empolijem, ima i dva mjeseca, pa i više. Kad je zadnji put imao samo dva gola u jednoj polusezoni? Baš ružna statistika.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I komentator (na engleskom) kaze da Edin jedini nesto pokusava
Grk sehidio
Rma igra uzasno i ono sto igraju ne lezi Dzeki posebno protiv zatvorenih ekipa , al jebote pa covjek nije dao go ima stoljece , Asvaku tekmu ima po dvije tri dobre sanse ne sjajne al dobre , u njega je sve u glavi kad zaledi nema sanse , al takodje jasno je da igra bolje kad ima partnera dobrog u napadu , ovo on sam medju dvojicom trojicom vazda je uzas za njega , Takodje Monciju onom samo moze se aplaudirat sta je covjek sa Rome uradio , Bili su jako dobra ekipa , sad ih je covjek iskasapio . I ako neko ima zivaca da se sjeti sta je Palota prodao dobrih igraca u zadnjih 6 7 god iz Rome , pa mogli su parirat Juveu tri puta. Svake sezone su prodali po dva vrhunska igraca i to jeftino , pa Salaha prodali za 50 platili onu sibicu Schicka 40 , pa Pjanic , Benatia , Lamela ,Rudiger , Paredes, Alisson, Strootman , Radja, Romangoli, Digne , onaj bek Chelseu sto im je igro dobro,Salah, ima jos kamara ja samo iz glave nako. Ja bi volio da se vrati u PL na dvije god ako moze u West Ham il Everton , cisto zato sto mislim da sad bi mu bolje odgovarala
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 dec 2018, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
do iduće ligaške utakmice će doći i do 3,5 mjeseca bez gola.
možda bi mu i godila promjena sredine, ali pitanje je, gdje?
možda bi mu i godila promjena sredine, ali pitanje je, gdje?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma tim sa ubjedljivo najglupljom i najčudnijom transfer politikom u Evropi. Do sad su ove prodaje glavnih igrača znali nadomjestiti nekim super kupovinama poput Alissona, Kolarova itd., ali sad više ni kupiti ne znaju. Ove sezone se opraštaju od Lige prvaka do ko zna kad ponovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dzeko i cijela Roma igraju ispod nivoa... a ovo su najvaznija 3 boda, ovakve pobjede okrecu sezonu..
Bit ce velika borba za 4. mjesto i za prolaz dalje u CL... ali kad su s ovom igrom dosli do 5. mjesta u prvenstvu i u osminu finala CL onda stvarno moraju poginut u nastavku sezone za top4 i prolaz sto dalje u CL...
Bit ce velika borba za 4. mjesto i za prolaz dalje u CL... ali kad su s ovom igrom dosli do 5. mjesta u prvenstvu i u osminu finala CL onda stvarno moraju poginut u nastavku sezone za top4 i prolaz sto dalje u CL...
I ja bas to danas gledam... i pored katastrofalne polusezone Roma zaostaje tek 2 boda za 4.pozicijom koja vodi u LP naredne sezone.
pa dobro da li ste normalnicoelho41 je napisao/la:

odvrištah od smijeha

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma svaka povreda u buducnosti ce Dzeki praviti veliki problem i nece brzo vracati formu zbog godina.
Ipak i kao takav juce je bio jedan od boljih.
Ipak i kao takav juce je bio jedan od boljih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- LlullSergio
- Kontakt:
Eno ga Nole se obuko u one bijele carsafe u Dohi i pozdravio Selamom i Merhaba.
Kako može kako smije
Kako može kako smije

i on izdo vjeru i nacijuLlullSergio je napisao/la:Eno ga Nole se obuko u one bijele carsafe u Dohi i pozdravio Selamom i Merhaba.
Kako može kako smije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.