Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad tek slijedi pakao pokupovat od Tuzlaka sve sto valjaprisonbreak je napisao/la:Ovo je izgleda najteže palo Tuzlacimaaaa, gdje su moji haveri kad sam rekao da Čelik ostaje![]()
![]()
![]()
MortemHz je napisao/la:
Koliko hoće za malog Todorasamoposteno je napisao/la:Sad tek slijedi pakao pokupovat od Tuzlaka sve sto valjaprisonbreak je napisao/la:Ovo je izgleda najteže palo Tuzlacimaaaa, gdje su moji haveri kad sam rekao da Čelik ostaje![]()
![]()
![]()
Hahahahhahahsamoposteno je napisao/la:Sad tek slijedi pakao pokupovat od Tuzlaka sve sto valjaprisonbreak je napisao/la:Ovo je izgleda najteže palo Tuzlacimaaaa, gdje su moji haveri kad sam rekao da Čelik ostaje![]()
![]()
![]()
pročitaj pravilnikplavobeli je napisao/la:Tekstilac Kort Derventa novi premijerligas.
Ma za 300k mozemo komplet tim njihov kupit i ko nam se nesvidi vratit imprisonbreak je napisao/la:Koliko hoće za malog Todorasamoposteno je napisao/la:Sad tek slijedi pakao pokupovat od Tuzlaka sve sto valjaprisonbreak je napisao/la:Ovo je izgleda najteže palo Tuzlacimaaaa, gdje su moji haveri kad sam rekao da Čelik ostaje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postovanje je dovoljnogrbavicka je napisao/la:govorim ja cijelo vrijeme... CELIK JE NEUNISTIV!!! ne volim ih, ali postovanje prema tom klubu je zaista veliko!!!
svaka vam cast!!! nikada vi necete ispasti iz lige!!
Samo malog Todorasamoposteno je napisao/la:Ma za 300k mozemo komplet tim njihov kupit i ko nam se nesvidi vratit imprisonbreak je napisao/la:Koliko hoće za malog Todorasamoposteno je napisao/la: Sad tek slijedi pakao pokupovat od Tuzlaka sve sto valja![]()
![]()
Valja Vam sad sastavljati ekipu i traziti novog trenera. Nemate puno vremena.chily-rz je napisao/la:Hvala na čestitkama,dao Bog da i ležVe naredne sezone izbori povratak u PLBiH,svakako vam je lakše bez Čelika u federalci,.AlemC85 je napisao/la:
Prije 10-ak dana sam znao da Celik ostaje. Cestitke Zenicani.![]()
Iskreno,žao mi je Borca,nije lijepo ovako ispasti iz lige ali taj spor se vuce godinama i ocigledno da je na kraju moralo ovako ispasti,.
Umjesto mačka sa 9 života počet ću Čelik koristiti kao poređenje.samoposteno je napisao/la:Ipak jos 100 god necemo ispast
Sutra krece kupovina novih igracabraco je napisao/la:Umjesto mačka sa 9 života počet ću Čelik koristiti kao poređenje.samoposteno je napisao/la:Ipak jos 100 god necemo ispast
![]()
Sad posložite kockice preko ljeta, pa da se koljemo ko nekad.
očekujte mnogo, samo ćemo to reći.braco je napisao/la:Umjesto mačka sa 9 života počet ću Čelik koristiti kao poređenje.samoposteno je napisao/la:Ipak jos 100 god necemo ispast
![]()
Sad posložite kockice preko ljeta, pa da se koljemo ko nekad.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.