FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od nameta nema selameta. Bolje je da prošire kartone na 5, prošire broj dozvoljenih stranaca. A najbitnije od svega i preduslov svega jesu dobri tereni. Bez toga ništa nema
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Ima li kakvi insajderski za trenera i SD ?
Jako brzo ce nova sezona, treba sklopiti tim, odradit pripreme. Nemamo puno vremena.
Jako brzo ce nova sezona, treba sklopiti tim, odradit pripreme. Nemamo puno vremena.
Ovo ništa dobro ne bi donijelo. U trenutnom rosteru imamo 6 stranaca. Klase su Fanimo i Oremuš, Adukor je i više nego solidan igrač. Ostala trojica su Pejović, Krste i Cmiljanić. To bi samo značilo više polovnjaka iz Srbije i Hrvatske, kakvih smo godinama imali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sa timom koji imamo,mozemo se boriti za sredinu tabele,uz srecu vrebati Evropu. Ako se ova ekipa jos dodatno razjebe ,posebno u jalovom i jadnom napadu ,naprimjer Fanimo ,jedini iole potentni nas igrac u napadu ako ode,onda se sa zeljeznicarima borimo za opstanak uz male sanse da isti ostvarimo ! U CL ce nas pomesti prva zeta na koju naletimo.
U modernom fudbalu igraci od 20-22 godine i nisu nesto mladi,skoro na polovini karijere.
U modernom fudbalu igraci od 20-22 godine i nisu nesto mladi,skoro na polovini karijere.
-
- Kontakt:
E nek si nabrojo ovu dvojicu jedan otiso iz kluba ima hefta a drugi ozljedjen i vjerovatno raskid a kapiten nosi kofer sa 200 milja i nema ga u klubu...Mokes je napisao/la: ↑28 maj 2021, 15:11Ovo ništa dobro ne bi donijelo. U trenutnom rosteru imamo 6 stranaca. Klase su Fanimo i Oremuš, Adukor je i više nego solidan igrač. Ostala trojica su Pejović, Krste i Cmiljanić. To bi samo značilo više polovnjaka iz Srbije i Hrvatske, kakvih smo godinama imali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sto se tive rezanja troskova mi to mozemo uraditi skroz bezbolno, a to je da prepisemo sve ono sto rade Borac, Siroki, Zrinjski, Tuzla... fino igrace prijavimo na 2 milje, preko racuna ,a na ruke im dajes puno vise. Zbog cega bi mi, u ovoj kriminalnoj drzvi, placali 70 % poreza na plate, kada od toga nemamo nista. Od ove drzave nista ne dobivano... trazimo pomoc, zastitu ili bilo sta i nista ne dobivamo. Od ovo 7 miliona za plate, 70% je otislo kantonu, federaciji i drzavi. Kako oni nama tako mi njima.MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2021, 13:00Ove godine će to biti manje ali eto, rezat će se troškovi svakako pa ćemo vidjeti na čemu smo opet za godinu dana.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 maj 2021, 20:35Morto, molim te reci mi, da li si procitao clanak o nama na s..csport i tvoje misljenje. Realno stanje ili dusmanluk autora? Primjetio sam da si malo "stegnut" oko prica o uprave zadnjih dana, pa me zanima neki tvoj osvrt na sve to.
Znam da mi kao navijači želimo sve trofeje, grupne faze, prodaju igrača za milionske iznose i da nas ne trebaju zanimati finansije ali koji normalan investitor će poslovati sa 4-5 miliona minusa svake godine? Niko živ i čovjek će samo otići kada vidi da ne ide i onda smo mi svoju priču završili tako da je ovaj posljednji finansijski izvještaj odličan ali je bilo more nekih grešaka.
Evo i oni tebe selame!
Finansijska ti je na 3 minute pjeske od kluba,a preko puta porezne...obrijanopile je napisao/la: ↑28 maj 2021, 15:53Sto se tive rezanja troskova mi to mozemo uraditi skroz bezbolno, a to je da prepisemo sve ono sto rade Borac, Siroki, Zrinjski, Tuzla... fino igrace prijavimo na 2 milje, preko racuna ,a na ruke im dajes puno vise. Zbog cega bi mi, u ovoj kriminalnoj drzvi, placali 70 % poreza na plate, kada od toga nemamo nista. Od ove drzave nista ne dobivano... trazimo pomoc, zastitu ili bilo sta i nista ne dobivamo. Od ovo 7 miliona za plate, 70% je otislo kantonu, federaciji i drzavi. Kako oni nama tako mi njima.MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2021, 13:00Ove godine će to biti manje ali eto, rezat će se troškovi svakako pa ćemo vidjeti na čemu smo opet za godinu dana.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 maj 2021, 20:35Morto, molim te reci mi, da li si procitao clanak o nama na s..csport i tvoje misljenje. Realno stanje ili dusmanluk autora? Primjetio sam da si malo "stegnut" oko prica o uprave zadnjih dana, pa me zanima neki tvoj osvrt na sve to.
Znam da mi kao navijači želimo sve trofeje, grupne faze, prodaju igrača za milionske iznose i da nas ne trebaju zanimati finansije ali koji normalan investitor će poslovati sa 4-5 miliona minusa svake godine? Niko živ i čovjek će samo otići kada vidi da ne ide i onda smo mi svoju priču završili tako da je ovaj posljednji finansijski izvještaj odličan ali je bilo more nekih grešaka.
To mozes sanjat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
+1Historicar je napisao/la: ↑28 maj 2021, 15:38E ovako su Hadžija i uprava trebali razmišljati u januaru.Zarada od prodaje Rahmanovića i Tatara je manja od blaga UEFE za titulu prvaka BiH.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvo je ovdje spominjanje CZ u pozitivnom kontekstu i cetnicko orgijanje. Sramota.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Obzirom na okolnosti ja bi i sa 1,5 miliona eura bio prezadovolja,a 2 bi bila premija.
A sta ako se desi da se taj jedan povrijedi,a on npr napadac,a ovaj drugi na klupi golman ili bek,onda moras raditi nakaradnu izmjenu htio ne htio.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 maj 2021, 14:29Dakle, kao sto sam i mislio. Pravilo za zasticena godista je jako lose. Nikakav napredak, cak je dva koraka u nazad. Prvo, u zapisniku nece vise biti 4 igraca, nego 2. A drugo uslovljavas klubove da mora jedan igrac biti na terenu cijelu utakmicu, kao da je federalna liga, a ne Premijer (gdje se treba igrati najbolji fudbal u drzavi)
Uglavnom, dobro je to upakovao savez klubovi sad mogu staviti samo dva igraca u zapisnik, a ostalo nije bitno. Ali, eto stavili su da jedan mora biti na terenu, pa je to smanjenje sa 4 na 2, zanemareno.U narednom vremenu vjerovatno ide i povecanje broja stranaca u zapisniku...
Ili da se desi da se prvi povrijedi u prvom poluvremenu,a drugi odmah nakon ulaska u igru. Je li onda gubis 0:3?
Poglupo mi ovo pravilo,po meni je bolje do sada bilo,4 u zapisniku. Bolje da su ostavili kao i dosada i samo dodali opciju da minimalno jedan ilo dvojica mora se pojaviti na terenu bilo kao starter ili rezerva.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako se nema para za neko trenersko ime onda bi bio dobar Marjan Pušnik. Lijepi igru je tad igrala Olimpija pod njegovim vodstvom. Kasnije vodio jos Hajduk. Ne vjerujem da je pretjerano skup trenutno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa zato i jeste glupo. Odredjujes da moras imati nesto, a kao to je najkvakitetniji rang.. Ne bi me zacudilo bi kad bi se sad desavale izmjene u prvoj minuti, da odmah izvedes tog mladog igraca iz igre, a uvedes kvalitetniju i stariju opciju, to se desava u nizim rangovima.zagorski je napisao/la: ↑28 maj 2021, 16:42A sta ako se desi da se taj jedan povrijedi,a on npr napadac,a ovaj drugi na klupi golman ili bek,onda moras raditi nakaradnu izmjenu htio ne htio.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 maj 2021, 14:29Dakle, kao sto sam i mislio. Pravilo za zasticena godista je jako lose. Nikakav napredak, cak je dva koraka u nazad. Prvo, u zapisniku nece vise biti 4 igraca, nego 2. A drugo uslovljavas klubove da mora jedan igrac biti na terenu cijelu utakmicu, kao da je federalna liga, a ne Premijer (gdje se treba igrati najbolji fudbal u drzavi)
Uglavnom, dobro je to upakovao savez klubovi sad mogu staviti samo dva igraca u zapisnik, a ostalo nije bitno. Ali, eto stavili su da jedan mora biti na terenu, pa je to smanjenje sa 4 na 2, zanemareno.U narednom vremenu vjerovatno ide i povecanje broja stranaca u zapisniku...
Ili da se desi da se prvi povrijedi u prvom poluvremenu,a drugi odmah nakon ulaska u igru. Je li onda gubis 0:3?
Poglupo mi ovo pravilo,po meni je bolje do sada bilo,4 u zapisniku. Bolje da su ostavili kao i dosada i samo dodali opciju da minimalno jedan ilo dvojica mora se pojaviti na terenu bilo kao starter ili rezerva.
Glupo pravilo u svakom slucaju. Ali zna se zbog cega su ga uradili, uradili su ga da smanje broj U21 igraca i to su postigili, ali napravili su jos gore pravilo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja, može li nam City do trofeja sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžija završavao Kanurića

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sabrina je imala gresaka, investitor je imao gresaka, sd, klub u cjelini.
I nek sad sve NJEMCE dovede u klub imace gresaka, to je sastavni dio sporta. Nekad ce te kostat greske puno nekad malo nekad ni malo..
Nebranim Sabrinu i uvjek mi je klub na prvim mjestu, AL 100x je lakse bit prvak sa 10-11 dobri igraca i SUDIJAMA, nego sa 18 dobri igraca i nemat regularno sudjenje..
Moze ovde pricat ko god hoce +13, al sudiske greske ne jebu samo 3 boda vec i psihu prave pririsak, a tebi moral sigurnost smirenost sto je to mnogo vise nego pogrijesio sudija sudije su od krvi i mesa k u r c i n u bi to govorio da je zrinjski dao go njima iz ifside ko sto su oni zrinjskom
I nek sad sve NJEMCE dovede u klub imace gresaka, to je sastavni dio sporta. Nekad ce te kostat greske puno nekad malo nekad ni malo..
Nebranim Sabrinu i uvjek mi je klub na prvim mjestu, AL 100x je lakse bit prvak sa 10-11 dobri igraca i SUDIJAMA, nego sa 18 dobri igraca i nemat regularno sudjenje..
Moze ovde pricat ko god hoce +13, al sudiske greske ne jebu samo 3 boda vec i psihu prave pririsak, a tebi moral sigurnost smirenost sto je to mnogo vise nego pogrijesio sudija sudije su od krvi i mesa k u r c i n u bi to govorio da je zrinjski dao go njima iz ifside ko sto su oni zrinjskom
Eno zeljo ce mozda dobiti 800.000 € samo od procenta za transfer Hadziahmetovica, a sta mi dobismo od klasicnog transfrea Tatara i Rahmana, sunce ti ljubim, jos me srklet ne prolazi, kako je mogla dobro leci titula od ove sezone, bem ti kvalifikacije konferencije...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, Vanja8, Velaxsa i 43 gosta.