FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 16 sep 2011, 23:18

deset je napisao/la:Postao/la Inkognito dana 16 sep 2011, 20:01

deset je napisao/la:Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?

Smiješno je koliko si ti opterećen Amarom i Željom. Jel zbog Šmigalovića ili Borogovca. Neko od te dvojice antitalenata su krivci za tvoju mržnju.
--------------------------------------------------------------------------------------

NISAM OPTEREĆEN ŽELJOM NEDO BOG,ALI ZA TVOJU INFORMACIJU OVA DJECA KOJU NAVODIŠ SU REPREZENTATIVCI I PROŠLI SU SADIKOVIĆEVU ŠKOLU KOJA JE NAJJAČA U BIH,I BILI NAJBOLJI U SVIM SELEKCIJAMA.SAMO NE BIH ŽELIO DA TAKVIH LJUDI IMA VIŠE U ŽELJI,ODNOSNO TAKVIH LICEMJERA KOJA SVAKODNEVNO VRIJEĐAJU NEDUŽNU DJECU.

NISAM SE IMAO NAMJERU JAVLJATI ,ALI NISAM MOGAO OSTATI NI RAVNODUŠAN NA OVU IZJAVU.
ŽELJI UPUĆUJEM SVE ĆESTITKE ZA VELIKI JUBILEJ.
haj reci čega su oni to reprezentativci molim te ? koja reprezentacija molim te ??? ovaj šmigalović je i pozvan u ovu olimpijsku ili kako već, a ovog drugog ni na mapi nema.ako ti se ne sviđa ŽELJO ili AMAR OSIM onda nemoj pisati na ovoj temi, jer samo praviš budalu od sebe, ako si imalo pametan odustaćeš od pisanja gluposti ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 sep 2011, 00:00

17.09.1921. - 17.09.2011.
...sve sa tobom prosli smo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 17 sep 2011, 00:06

Seyo_TM je napisao/la:17.09.1921. - 17.09.2011.
19.09.1921.-19.09.2011. :)
Svake godine ista prica :D
I molim te prije nego me napadnes:
http://bs.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ne vjerujes tome postoje knjige npr. FK Željezničar 1987-2007 itd. ;)
PS: U ponedjeljak rođendan meni i mojoj jedinoj ljubavi <3 FKŽ <3 :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 sep 2011, 00:09

klub slavi danas (sutra) 90 godina, pa ti mozes namigivati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 17 sep 2011, 00:18

deset je napisao/la:Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?
Grohotom se smijem..
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 17 sep 2011, 01:29

moranjak je napisao/la:ljudi ovo je sramota sto se ova utakmica u nedilju ne prenosi....ovaj jubilej zelje i pun stadion.......bi trebali svi vidjet u BIH..... :!: :!: :!:
Zato sto se projekat zove Derbi Kola, a Travnik - Gosk je veci derbi hahahahahahaahah e j..em ti drzavu
Al et nek vam je sretan rodjendan strumfici, sve najbolje, al iskreno od mene ;)

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 17 sep 2011, 01:36

Seyo_TM je napisao/la:17.09.1921. - 17.09.2011.
Sretan nam rođendan !

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 17 sep 2011, 03:18

partibrejker1921 je napisao/la:Ma idiot mrtvi.
Sram te i stid bilo tako govoriti za Dinu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 sep 2011, 05:30

Meni rodjendan 16-9, mom ZELJI 17 -9 samo je razlika u 60 godina hehe . Volim te Zeljoo :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 sep 2011, 06:31

Sretan Rođendan, plavi!!!!
Dragon Town

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 sep 2011, 07:48

meni je tek sad doslo u glavu da guso brani na 90tu godisnjicu kluba pravo mi je drago zbog njega :D :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 17 sep 2011, 08:06

Hvala Dimitrije za nacin zivota,hvala Dimitrije za ponos,hvala Dimitrije jer je JEDAN JEDINI!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 17 sep 2011, 08:35

dozivjeti 90 rodjendan voljenog kluba neprocjenjivo.Bilo je lijepih,ruznih stvari,fudbalera,antifudbalera ma svega se moglo vidjet na nasem voljenom mjestu u ovih 90 godina ali jedna stvar je tu od samog pocetka i uvijek ce biti PLAVA BOJA UVIJEK U SRCU.Sretan ti rodjendan voljeni klube!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 17 sep 2011, 08:40

Dimitriju Dimitrijeviću treba bistu podići ili spomenik na stadionu Grbavica klub koji je vazda igrao na pravoj strani i nikad u fašizmu opirao se svemu i vazda opstajao to je naš ponos.Klub iz naroda i radničke klase ko ga nebi volio,nije nastao sa prijetnjama zatvorima i ubistvima i otimačinom igrača,nego su njemu uzimali igrače i kao takav je vazda igrao i opstajao nažalost svih koji su radili protiv njega.Srećan rođendan voljeni klub :)

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 sep 2011, 09:21

moranjak je napisao/la:ljudi ovo je sramota sto se ova utakmica u nedilju ne prenosi....ovaj jubilej zelje i pun stadion.......bi trebali svi vidjet u BIH..... :!: :!: :!:
a nesmiju dva osima prenositi tekmu jer bi mogli ostati bez planiranih bodova.ovako ce na udaranje i na silu zabit 2 komada i onda se malo igrati i za raju. mislim stvarno je steta ,narociti jer nema neke druge atraktivnije utakmice
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 17 sep 2011, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 17 sep 2011, 09:25

SRETAN RODJENDAN VOLJENI KLUBE!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 17 sep 2011, 09:25

Nedjelja se bliži. Nedjelja je dan kada ćemo zaboraviti na sve probleme, posao, ispite...samo je jedna stvar bitna tog dana. Naša najveća ljubav slavi 90 godina postojanja, a mi, najbolji navijači u državi, ćemo doći u velikom broju da onako kako samo mi znamo proslavimo taj veliki jubilej.

Kada se okupimo na našem Jugu sve drugo pada u drugi plan. Nije bitno odakle smo, koliko godina imamo, koliko gostovanja imamo iza sebe, kako smo obućeni...naša jedina „furka“ je Željo. Sujete i lične razmirice ostavite kod kuće, u nedjelju smo svi jedno. Svi smo tu zbog Želje i svi smo u prilici da nezaboravnom atmosferom ispišemo novu stranicu historije kluba i historije Manijaka.

Za „ludnicu“ na Jugu koja će se pamtiti smo dovoljni mi i Željo. Nije bitno ko je protivnik. Grla i dlanovi su dovoljni da napravimo atmosferu zbog koje i jesmo najbolji. Svi se s radošću sjećamo nekih nevjerovatnih izdanja u godinama iza nas. Ova i naredne utakmice su prilika da ponovimo ta izdanja, pa čak i bolja. Ovo je prilika da pokažemo da smo najbrojnija i najbolja navijačka skupina u Bosni i Hercegovini. Ne tako davno, u posljednjoj šampionskoj sezoni, smo upravo mi sa tribina odveli Želju do titule. Odveli smo Želju i do Kupa prošle sezone. Želji je ove godine podrška sa tribina potrebnija nego ikad. Kada je Jug onakav kakav treba i može biti, igrači na terenu ne mogu zakazati. Zajedno ćemo Želju odvesti do duple krune!

Možemo biti ponosni i sretni jer naš Klub volimo više od svega. Neki našu ljubav nikada neće shvatiti. Svjesni smo da u našoj ligi ne gledamo fudbal kakav se igra u Engleskoj ili Španiji, ali osjećaj kada se nađemo na tribinama Doline ćupova i gledamo Želju je nezamjenjiv. Sve sjajne utakmice Barcelone, Reala, Manchestera, Chelseaja, Bayerna ne bi mijenjali za jednu utakmicu Željezničara.

Pokažimo koliko ima „bolesnika“ za plavom bojom. Pokažimo da smo najbolji navijači. Pokažimo koliko nam je srce i kolika je ljubav koju osjećamo prema našem Željezničaru.

Nedjelja, 18.09.2011., 19:00 sati

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 17 sep 2011, 09:28

Nek je sretan, sve najbolje u narednom periodu :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 17 sep 2011, 09:37

Sretan rodjendan ljubavi moja....

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 sep 2011, 10:16

Tog dana kad si se ti rodio nebo je plakalo i padala je kiša, jer je ga je napustila najljepša zvijezda i došla na zemlju.
A dragi Allah je nama obicnim smrtnicima podario srecu,cast i privilegiju kao nikome drugom da navijamo i da budemo ponosni sto smo dio tebe.Hvala ti za sve i sretan rodjendan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.