English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jedan klub ima klovna na golu. Dolazak Gigia bi ih učinio 30% jačim ali naravno, oni ga neće dovesti. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Mora biti neki pravi razlog zasto je Enrqiue odjednom otpisao Donarumu. Ove price kako mu treba drugaciji golman, moze macku o rep.
Lik je jedan od najboljih golmana na svijetu, plus u najboljim godinama. Mozda trazi nenormalnu platu, mozda im kvari svlacionicu. Ko ce ga znati.
Lik je jedan od najboljih golmana na svijetu, plus u najboljim godinama. Mozda trazi nenormalnu platu, mozda im kvari svlacionicu. Ko ce ga znati.
Trazio mnogo vecu platu od ostatka ekipe. Mislio da ce ovi pristat na sve samo da ostane i preracunao se. Vrlo jednostavno.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:35Mora biti neki pravi razlog zasto je Enrqiue odjednom otpisao Donarumu. Ove price kako mu treba drugaciji golman, moze macku o rep.

Na silu nekog prodati samo da naredne godine ne ode free kao Mpappe. Vjerovatno će uspjeti, neće to biti neka velika cifra, ali mijenjaju strategiju i javno su rekli da to više neće dopustiti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Zanimljivo
I ja mislim to. Preracunao se malo i ovi ga otpisase odmah, ko da je neki levat i rezervni golmanMasqareda je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:48Trazio mnogo vecu platu od ostatka ekipe. Mislio da ce ovi pristat na sve samo da ostane i preracunao se. Vrlo jednostavno.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:35Mora biti neki pravi razlog zasto je Enrqiue odjednom otpisao Donarumu. Ove price kako mu treba drugaciji golman, moze macku o rep.
Lik je jedan od najboljih golmana na svijetu, plus u najboljim godinama. Mozda trazi nenormalnu platu, mozda im kvari svlacionicu. Ko ce ga znati.![]()

Mislim naci ce on sebi klub vrlo brzo, previse je kvalitetan golman, al ovo je poruka ostalim igracima u PSG - nema vise zavlacenje i ucjenjivanja kluba.
- superFrankie
- Kontakt:
Ovi ce za ljeto dati 100 miliona na golmane, lagani su
ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledaj ovih kriminalaca

- wadethegreat
- Kontakt:
Kod nas Nece Donnarumma sigurno.
Ne bi dobio platu koju hoce a ne odgovara sistemu zbog igre nogom.
Znao ga je klupirati Enrique samo zbog toga…
A u Engleskoj sad dobar dio ekipa igra presing.
Isto tako Pepu Treba specifican golman…
Kad Bolje razmislim Italija mu je naizglednija opcija
.
Na otoku jedino u Unitedu ga nekako vidim.
Ne bi dobio platu koju hoce a ne odgovara sistemu zbog igre nogom.
Znao ga je klupirati Enrique samo zbog toga…
A u Engleskoj sad dobar dio ekipa igra presing.
Isto tako Pepu Treba specifican golman…
Kad Bolje razmislim Italija mu je naizglednija opcija

Na otoku jedino u Unitedu ga nekako vidim.
Ma PSG se tako upustio u pregovore sa Mbapeom pa na kraju ih ****, e da nebi opet isto im se ponovilo promjenili su taktiku. Fudbaleri su puno fursata uzeli, a sve to jer su nalozeni od strane menadzera koji samo gledaju da mlatnu u tom trenutku najvecu mogucu lovu, uopste ne razmisljajuci o buducnosti svog klijenta.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 00:06I ja mislim to. Preracunao se malo i ovi ga otpisase odmah, ko da je neki levat i rezervni golmanMasqareda je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:48Trazio mnogo vecu platu od ostatka ekipe. Mislio da ce ovi pristat na sve samo da ostane i preracunao se. Vrlo jednostavno.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:35Mora biti neki pravi razlog zasto je Enrqiue odjednom otpisao Donarumu. Ove price kako mu treba drugaciji golman, moze macku o rep.
Lik je jedan od najboljih golmana na svijetu, plus u najboljim godinama. Mozda trazi nenormalnu platu, mozda im kvari svlacionicu. Ko ce ga znati.![]()
![]()
Mislim naci ce on sebi klub vrlo brzo, previse je kvalitetan golman, al ovo je poruka ostalim igracima u PSG - nema vise zavlacenje i ucjenjivanja kluba.
- superFrankie
- Kontakt:
Tako je, mozda trosimo lijepe sume na transfere, ali sto se plata tice postoji odredjena struktura. Osim Sterlinga kojeg se svim silama pokusavaju rijesiti, jos samo James ima platu preko 10m godisnje. Nkunku koji ce ici ovo ljeto i Fofana imaju oko 10m, svi ostali ispod. A koliko sam dosad vidio Donaruma zeli 15m, tako da i kad bi ga htjeli, tu platu ne bi dobio
- wadethegreat
- Kontakt:
Napada Ljiverpool Guehija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.