PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Strah od neuspjeha.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prijavi se za zvrk bureka u SA iduće dvije godine slobodno.pinoglavi je napisao/la:idi uplati u kladionici te svoje dojave i ne sramoti se visesviunapad1010 je napisao/la: Povaljuju nas tako što ce pustiti kup listici. Kup se zna ko osvaja, a izgleda novi šampion je iz SA samo nisu dogovorili još ko je taj.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sest milja je minimum u poslijednje vrijeme. Vama, naprimjer, maksimum.mma_hz je napisao/la:Nek se malo raspitaju sto im na tekmama ima 6 milja,a kop broji 200 dusaescobarpablo je napisao/la:A svi u duši teške pič.ketinemma_hz je napisao/la:Na sjeveru Misketovci,na istoku Amarovci,a na jugu na dandi Lemdarovci...
Životni saputnik! 1921
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- TobeYarabi
- Kontakt:
hoce li protiv svinjskog biti otvoren istok?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nisam znao da imas te probleme. Zao mi je druze..mma_hz je napisao/la:Jasta,nemam ja oci,ti mi reci..
Obavezno cu ti govoriti, ako treba i za vase utakmice !
Životni saputnik! 1921
Ne čudi me što imaš ovako bolesne slike pri ruci. Veoma čudan fetiš moram reći.Medikament je napisao/la:procurila fotografija kako fukare i kino grupa hz daju podršku jedni drugim...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ove tene koje imamo priliku vidjeti na slici. Nije valjda da ste u tom stadiju lizanja da ste im i to vratili?wobly92 je napisao/la:Ne čudi me što imaš ovako bolesne slike pri ruci. Veoma čudan fetiš moram reći.Medikament je napisao/la:procurila fotografija kako fukare i kino grupa hz daju podršku jedni drugim...
Životni saputnik! 1921
Sta uopste spominjete te likove, jadan onaj kojem su takvi interesantni sve probisvijeti, dangube. Samo im pogledas FB profile sve ti bude jasno o kakvim se likovima radi i cime se bave.mma_hz je napisao/la:Odi ga ti licno potrazidelinjo je napisao/la:popara se sakrio u misju rupu
- Zeljeznicar -
- Medikament
- Kontakt:
pretpostavljam da si ti uvaj što je do pola upo...wobly92 je napisao/la:Ne čudi me što imaš ovako bolesne slike pri ruci. Veoma čudan fetiš moram reći.Medikament je napisao/la:procurila fotografija kako fukare i kino grupa hz daju podršku jedni drugim...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ovo je slika sa postrojavanja dandarlija u Ustikolini.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
HvalaEisenbahner1921 je napisao/la:Nisam znao da imas te probleme. Zao mi je druze..mma_hz je napisao/la:Jasta,nemam ja oci,ti mi reci..
Obavezno cu ti govoriti, ako treba i za vase utakmice !
FK SARAJEVO.
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakve ovo lobotomci slike gledaju

-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vase.TobeYarabi je napisao/la:kakve ovo lobotomci slike gledaju![]()
Životni saputnik! 1921
Šta onda reći zaa tvoje gifove?TobeYarabi je napisao/la:kakve ovo lobotomci slike gledaju![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je odobrio ovo lizanje sa Tuzlacima. 
- Medikament
- Kontakt:
u bilo koji internet pretraživač uneseš fukare & kino grupa hz, ova slika prva izađe. ima i onih eksplicitnijih, ali nisu za foruma.Eisenbahner1921 je napisao/la:Vase.TobeYarabi je napisao/la:kakve ovo lobotomci slike gledaju![]()
sloboda72 je napisao/la:
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa slika i pokazuje vasu slavnu povijest, tj lizanje shupka i uvlacenje u isti svakom ispred i iznad vas..jel vas ovo profiter natjero da trenirate li ste se sami malo zabavljali?Eisenbahner1921 je napisao/la:Vase MiskinaTobeYarabi je napisao/la:kakve ovo lobotomci slike gledaju![]()
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 29 apr 2017, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ste se usrali, utakmica ko utakmica samo sto cete izgubiti 
- MocMahale444
Je li pitanje samo s koliko razlike?tuzlak1987 je napisao/la:Sta ste se usrali, utakmica ko utakmica samo sto cete izgubiti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.