Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Ide nova LP i balon za belgijskog princa 

Dobrodosao najveci sine belgijski 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fala Bogu pa se i to zavrsi.
Odlicno.
Odlicno.
Napokon
Bienvenido

Bienvenido

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mene samo iznenađuje cijena, 100 Mio je malo u odnosu na Neymara I Mbappea, iako može dostići 150Mio opet je daleko ispod ove dvojice. Dobrodošao
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zadnja godina ugovora a ima i 28.god vecTracy3McGrady je napisao/la:Mene samo iznenađuje cijena, 100 Mio je malo u odnosu na Neymara I Mbappea, iako može dostići 150Mio opet je daleko ispod ove dvojice. Dobrodošao
Zadnja godina ugovora + nije mlad kao Mbappe. Ne moze Chelsea ni traziti nesto specijalno vise. Sto u sustini nije vas problem. Dobijes jednog od najboljih igraca svijeta za 100 mil.Tracy3McGrady je napisao/la:Mene samo iznenađuje cijena, 100 Mio je malo u odnosu na Neymara I Mbappea, iako može dostići 150Mio opet je daleko ispod ove dvojice. Dobrodošao
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Gumistucna
- Kontakt:
ja se nadam u narednim danima "Comunicado oficial Lucas Vazquez,Gareth Bale,Isco, Cebalos, i onda naravno Eriksen 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Dobro se Pekson natrosio za sada.Eriksen ne moze biti ispod 70mil, ako dodju on i Mendy ode to Cca
Na 400 miliona.
Morat ce prodavati a nema kome ove tarabetine uvaljati.
Pare moze dobiti na Iscu,Krossu,Ceballosu,Jamesu,Marianu,Baleu.Cca 200miliona ako se mognu prodati.
Na 400 miliona.
Pare moze dobiti na Iscu,Krossu,Ceballosu,Jamesu,Marianu,Baleu.Cca 200miliona ako se mognu prodati.
- majestic24
- Kontakt:
JoeBleck je napisao/la:Dobro se Pekson natrosio za sada.Eriksen ne moze biti ispod 70mil, ako dodju on i Mendy ode to Cca
Na 400 miliona.
Ma qrac...Bale i Kroos bez problema mogu uzeti po 80 mill
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Gumistucna
- Kontakt:
moze i za kovacica koje milionceJoeBleck je napisao/la:Dobro se Pekson natrosio za sada.Eriksen ne moze biti ispod 70mil, ako dodju on i Mendy ode to Cca
Na 400 miliona.
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Radje bi da se ovih 250m dalo za Mbappea nego na ova 4.
Realno od svih samo je Hazard pojacanje ali i on vec ima 28. godina to je jos neke 2-3 sezone prajma a pitanje je kako ce Real izgledati u njima.
Jovic je back up za Benzemu i tesko da ce postat nesto vise od solidnog igraca (a u Realu samo wc napadaci mogu biti starteri par sezona u kontinuitetu), ovaj Militao je tu dosao kao 3. stoper i vjerojatno se nece zadrzati vise od par sezona.
Ovaj mali brazilac ce vjerojatno u castilli zavrsiti.
Realno od svih samo je Hazard pojacanje ali i on vec ima 28. godina to je jos neke 2-3 sezone prajma a pitanje je kako ce Real izgledati u njima.
Jovic je back up za Benzemu i tesko da ce postat nesto vise od solidnog igraca (a u Realu samo wc napadaci mogu biti starteri par sezona u kontinuitetu), ovaj Militao je tu dosao kao 3. stoper i vjerojatno se nece zadrzati vise od par sezona.
Navijaj za psg i postedi nas ovakvih glupostiandro234 je napisao/la:Radje bi da se ovih 250m dalo za Mbappea nego na ova 4.
-
- Kontakt:
Sto bi se Kroos prodavao ko ce onda igrati na sredini? Ovaj sto se iznad bruka za Mbappea nek prestane jer Hazard je bolji igrac nego sto ce taj padavicar ikad biti
i ove pare za Hazarda su bagatela. Po meni je trenutno i iznad Messia iako to statistika ne pokazuje do sad pokazat ce sigurno u primeri...
Od Rodryga isto puno ocekujem kosto je 100 miliona manje od Dembelea a vjerujem da od naredne sezone moze odigrat dosta vecu rolu nego ova prevara. Odlican transfer rok jos da je prodati polovnjake asensia, ceballosa, mariana starog modrica i dovest ndombelea bilo bi sjano

Od Rodryga isto puno ocekujem kosto je 100 miliona manje od Dembelea a vjerujem da od naredne sezone moze odigrat dosta vecu rolu nego ova prevara. Odlican transfer rok jos da je prodati polovnjake asensia, ceballosa, mariana starog modrica i dovest ndombelea bilo bi sjano
Ok, priznajem da sam malo ljubomoran na ovaj transfer Reala :kavaL-Train je napisao/la:Dobrodosao najveci sine belgijski
PahhaahhahahahahaJamieLannister je napisao/la: i ove pare za Hazarda su bagatela. Po meni je trenutno i iznad Messia iako to statistika ne pokazuje
-
- Kontakt:
?JoeBleck je napisao/la:PahhaahhahahahahaJamieLannister je napisao/la: i ove pare za Hazarda su bagatela. Po meni je trenutno i iznad Messia iako to statistika ne pokazuje
Smijesno da crknes’.JamieLannister je napisao/la:?JoeBleck je napisao/la:PahhaahhahahahahaJamieLannister je napisao/la: i ove pare za Hazarda su bagatela. Po meni je trenutno i iznad Messia iako to statistika ne pokazuje
Hazard > Messi
-
- Kontakt:
Pa vjerujem da je smijesno tebi i navijacima Barce(ima izuzetaka hvala Bogu i tamo) ali cinjenica je da Messi vise nije veliki faktor ko nekad u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.