Rigoletto je napisao/la:skupili smo ih dovoljno u BiH; to broje ovi koji uglavnom nisu ništa drugo osvojilisviunapad1010 je napisao/la:Zašto ne brojite titule iz SFRJ?hskzmostar je napisao/la:Zvali smo se FK Velez pa smo promjenili ime

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rigoletto je napisao/la:skupili smo ih dovoljno u BiH; to broje ovi koji uglavnom nisu ništa drugo osvojilisviunapad1010 je napisao/la:Zašto ne brojite titule iz SFRJ?hskzmostar je napisao/la:Zvali smo se FK Velez pa smo promjenili ime
Mudro zboriš ahbabuRigoletto je napisao/la:skupili smo ih dovoljno u jednoj jedinoj; to broje ovi koji uglavnom nisu ništa drugo osvojilisviunapad1010 je napisao/la:Zašto ne brojite titule iz SFRJ?hskzmostar je napisao/la:Zvali smo se FK Velez pa smo promjenili ime
sviunapad1010 je napisao/la:Zašto ne brojite titule iz SFRJ?hskzmostar je napisao/la:Zvali smo se FK Velez pa smo promjenili ime
živio mi druže;Penaltiky je napisao/la:Mudro zboriš ahbabuRigoletto je napisao/la:skupili smo ih dovoljno u jednoj jedinoj; to broje ovi koji uglavnom nisu ništa drugo osvojilisviunapad1010 je napisao/la:
Zašto ne brojite titule iz SFRJ?
Joj, kakav je Fadil dorat, to je ponovio nekoliko puta.hskzmostar je napisao/la:Ja i Rigo smo sa Draganom nosili bubnjeve i crvene zastave,onda smo znali gdje Dragan tu i mi.
I dinamo je imao naziva croatia,hask gradjanski.Sarajevo se npr zvalo Torpedo Siroki mladost pa smo i mi nosili ime planine ali nam se nije petokraka svidjala nikako sad smo Zrinjski mozda se budemo i zvali United Zapadni Profesionalci ako nas Azemir kupi nikada ne znas,ali bi ovaj sarajlija antifasita vidio FK UZP i opet nas prozvao fasistima a on bi ispao kao sto njegov Fadil kaze borac protiv antifasizma
Sa Draganom ćiriličarem?hskzmostar je napisao/la:Ja i Rigo smo sa Draganom nosili bubnjeve i crvene zastave,onda smo znali gdje Dragan tu i mi.
I dinamo je imao naziva croatia,hask gradjanski.Sarajevo se npr zvalo Torpedo Siroki mladost pa smo i mi nosili ime planine ali nam se nije petokraka svidjala nikako sad smo Zrinjski mozda se budemo i zvali United Zapadni Profesionalci ako nas Azemir kupi nikada ne znas,ali bi ovaj sarajlija antifasita vidio FK UZP i opet nas prozvao fasistima a on bi ispao kao sto njegov Fadil kaze borac protiv antifasizma
Pa i vi sebi racunate.. E yebiga, ipak ne racunate..tuzlak1987 je napisao/la:Zeljeznicar sebi racuna i superkup koji nikada nije odigran.
Šta imam pratiti ustašluk kad se on sam otkrije u vonju?!FaustinoAsprilla je napisao/la:High je napisao/la:
Eto ti familije, govedo! Ili ćeš se opet pitati gdje je tu veza? Pihtijo ustašizirana.
drago mi je da nas tako pozorno pratis tako dugo
da je cilj ustaško u , vjeruj bilo bi ustaško u uvijek i svugdje .
dedo ustaša ti je govedo
spremate li se za novu sezonu i novu borbu za prvo mjesto iza HŠK Zrinjski ?
Ja sam ovo procito i sve je tocnoHigh je napisao/la:Šta imam pratiti ustašluk kad se on sam otkrije u vonju?!FaustinoAsprilla je napisao/la:High je napisao/la:
Eto ti familije, govedo! Ili ćeš se opet pitati gdje je tu veza? Pihtijo ustašizirana.
dedo ustaša ti je govedo
spremate li se za novu sezonu i novu borbu za prvo mjesto iza HŠK Zrinjski ?Vama je to U pijemont, simboličko-značenjski - gdje će ti, kmetino, drugi cilj? Ni manje ni više, na stadionu, na tribini, na majici! I, što je najveća travestija, u klubu!
I to sad, kad možete u miru probrati ikakav civiliziran simbol, kad nema prijetnji od režima i sl. Je li i sad to birate jer vas neko stišće, kao u NDH? Nestali ratovi, nestao Hitler, NDH (vaše leglo) a vi crtate ustašluk okolo; UZP, Praljka, U, Herceg-Bosnu! I kad vam neko postavi dokaze u kojima se vidi da ste kapilarno U i NDH, naprežete se a ustvari, u toj jadosti i bijedi, samo povratite izlizane i bagatelizirane kliše fraze.
Jel ti mrzis samo djeda,ili cijelo obiteljsko stablo?High je napisao/la:Šta imam pratiti ustašluk kad se on sam otkrije u vonju?!FaustinoAsprilla je napisao/la:[quote="High"
dedo ustaša ti je govedo
spremate li se za novu sezonu i novu borbu za prvo mjesto iza HŠK Zrinjski ?Vama je to U pijemont, simboličko-značenjski - gdje će ti, kmetino, drugi cilj? Ni manje ni više, na stadionu, na tribini, na majici! I, što je najveća travestija, u klubu!
I to sad, kad možete u miru probrati ikakav civiliziran simbol, kad nema prijetnji od režima i sl. Je li i sad to birate jer vas neko stišće, kao u NDH? Nestali ratovi, nestao Hitler, NDH (vaše leglo) a vi crtate ustašluk okolo; UZP, Praljka, U, Herceg-Bosnu! I kad vam neko postavi dokaze u kojima se vidi da ste kapilarno U i NDH, naprežete se a ustvari, u toj jadosti i bijedi, samo povratite izlizane i bagatelizirane kliše fraze.
ahahahahahahahHHahahahahHahahahHahaHahAhaHahHahahHahHahAhhskzmostar je napisao/la:Zvali smo se FK Velez pa smo promjenili ime
Bolje biti ugašen partizanskim dekretom, nego osnovan istim kao što ste vi 1946. godineMortemHz je napisao/la:Kakvih 113 godina, pa od tih 113 godina sto spominjes bili ste ugaseni jedno 100
Shullenta je napisao/la:Bolje biti ugašen partizanskim dekretom, nego osnovan istim kao što ste vi 1946. godineMortemHz je napisao/la:Kakvih 113 godina, pa od tih 113 godina sto spominjes bili ste ugaseni jedno 100
Ovdje je zavrsila sva prica prije nego sto je i pocela..Shullenta je napisao/la:Sportski pozdrav svim navijačima najtrofejnijeg nogometnog kluba u BIH!
zapravo ni onaj zrinjski nije osnovan 1905. godine... nego poslije WWI. a od svih godina, postojali nisu od 47 godinaMortemHz je napisao/la:Kakvih 113 godina, pa od tih 113 godina sto spominjes bili ste ugaseni jedno 100
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.