FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako kaze Janjos sutra cemo znati sve oko Vuleta ... do tada rekla kazala je samo lupanje i pisanje bez potrebe o njemu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma kojih 3000 eura??? Ma daj, pa ponudi mu 3000 KM i igrace ti do kraja karijere u SarajevuFK Sarajevo je napisao/la:Ko ce mu u BiH dati platu 3000 eura300 je napisao/la:Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac![]()
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate![]()
![]()

A tu su i premije

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Njemu ako je stalo do Sarajeva doci ce odmah i djabe igrati,a ne toliko nas vuci za nos i jos su u Sarajevu dobre plate moze dobro da ziviDirk je napisao/la:Kako kaze Janjos sutra cemo znati sve oko Vuleta ... do tada rekla kazala je samo lupanje i pisanje bez potrebe o njemu !
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
stanite malo ba...nije za sve uprava kriva samo upravu krivite , cuo sam neke price da ga je Dodik pritisno da ode u Borac ...jbg tako je kako je ako dode dobro i jest ako ne nea veze ima tu torlak ima maksumic ili dudo zavisi ma imamo odlicnu uigranu ekipu ne treba nam puno pojacanja da se to sve unisti ...300 je napisao/la:Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac![]()
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate
ebiga, ako sarajevo nemoze izdvojit 3000 hiljade eura to je onda sramota a u kaknju idbojkasi imaju platu 3000 hiljade eura hernandez imaa toliku platu , sigurno i skoro vecu ima platu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
E to ti brate nevjerujem taj Hernandez dosao sa Kube gdje nemoze 100 maraka zaraditi i sad odjednom da ovdje ima 6000kristian je napisao/la:ebiga, ako sarajevo nemoze izdvojit 3000 hiljade eura to je onda sramota a u kaknju idbojkasi imaju platu 3000 hiljade eura hernandez imaa toliku platu , sigurno i skoro vecu ima platu
To te neko slago da su dobre plateFK Sarajevo je napisao/la:Njemu ako je stalo do Sarajeva doci ce odmah i djabe igrati,a ne toliko nas vuci za nos i jos su u Sarajevu dobre plate moze dobro da ziviDirk je napisao/la:Kako kaze Janjos sutra cemo znati sve oko Vuleta ... do tada rekla kazala je samo lupanje i pisanje bez potrebe o njemu !

Ne isplati se kod nas biti fudbaler

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa de mi reci jesu prije rata bile dobre plate u fudbalu nisu bile nista vece nego danas ali su igraci igrali iz ljubavi prema nekome klubu igrali su srcem ne zbog novcamiky_hz je napisao/la:To te neko slago da su dobre plateFK Sarajevo je napisao/la:Njemu ako je stalo do Sarajeva doci ce odmah i djabe igrati,a ne toliko nas vuci za nos i jos su u Sarajevu dobre plate moze dobro da ziviDirk je napisao/la:Kako kaze Janjos sutra cemo znati sve oko Vuleta ... do tada rekla kazala je samo lupanje i pisanje bez potrebe o njemu !![]()
Ne isplati se kod nas biti fudbaler
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Keno_95 je napisao/la:stanite malo ba...nije za sve uprava kriva samo upravu krivite , cuo sam neke price da ga je Dodik pritisno da ode u Borac ...jbg tako je kako je ako dode dobro i jest ako ne nea veze ima tu torlak ima maksumic ili dudo zavisi ma imamo odlicnu uigranu ekipu ne treba nam puno pojacanja da se to sve unisti ...300 je napisao/la:Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac![]()
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate
300@ upravu si
keno_95@ ne možeš ba tako pričati da nisu oni za sve krivi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
sta se brinete jedini klub za koji bi covjek igrao je fk sarajevo,a tu je jos borac ustvari ma ko da vise kesa...ne brinite se on je jedan od vas 

FK Sarajevo
Dali ti vidis sta pricas, cuj njemu ako je stalo on ce igrati dzaba...pa sto ti ne radis onda dzaba,hajd ti sutra nadzi poso pa ga radi dzaba,a znas da u drugoj firmi primaju 2000 maraka,pa da tebi sutra ta firma ponudi da predjes pa ti vidi bili presao,pusti se ljubavi ako ces zivjeti ko klosar,posebno ako nemas neka primanja sa strane...
To sto govoris kako su prije igrali,prije su bila druga vremena,prije su bili i takvi zakoni da do 28 godine nemozes otici vani i jos nekih stvari,da ne spominjem kolko su klubovi bili bolje organizovani i sta je predstavljao fudbal u tom trenutku i sta predstavlja sad,ako ti kazem da sad neki konobari imaju vece plate od pojedinih igraca koji sad igraju mislim da to dovoljno govori o stanju u kojem se nalazi ovaj sport
Dali ti vidis sta pricas, cuj njemu ako je stalo on ce igrati dzaba...pa sto ti ne radis onda dzaba,hajd ti sutra nadzi poso pa ga radi dzaba,a znas da u drugoj firmi primaju 2000 maraka,pa da tebi sutra ta firma ponudi da predjes pa ti vidi bili presao,pusti se ljubavi ako ces zivjeti ko klosar,posebno ako nemas neka primanja sa strane...
To sto govoris kako su prije igrali,prije su bila druga vremena,prije su bili i takvi zakoni da do 28 godine nemozes otici vani i jos nekih stvari,da ne spominjem kolko su klubovi bili bolje organizovani i sta je predstavljao fudbal u tom trenutku i sta predstavlja sad,ako ti kazem da sad neki konobari imaju vece plate od pojedinih igraca koji sad igraju mislim da to dovoljno govori o stanju u kojem se nalazi ovaj sport
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa nemoj mislit da on nije jedan od nas,covjek fino kaze jedini klubovi u BiH za koje bi igrao su FKS i borac,i ti sad nas izgleda zajeba*as zbog toga sto je dodao borac,to je njegov maticni klub i normalno da voli borac koliko i FKS i niko ga ne krivi zatovjeran1987 je napisao/la:sta se brinete jedini klub za koji bi covjek igrao je fk sarajevo,a tu je jos borac ustvari ma ko da vise kesa...ne brinite se on je jedan od vas

ma nadam se da ce Vule doci uglavnom ako on ne dodje nasa "sjajna" uprava ce dovesti Puyola (provjerena informacija)

.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Jahovic nije otisao sa ekipom u Neum...sad ima ponudu nekog Italijanskog drugoligasa i tamo je na probi...
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
-
- Kontakt:
stanite malo ba...nije za sve uprava kriva samo upravu krivite , cuo sam neke price da ga je Dodik pritisno da ode u Borac ...jbg tako je kako je ako dode dobro i jest ako ne nea veze ima tu torlak ima maksumic ili dudo zavisi ma imamo odlicnu uigranu ekipu ne treba nam puno pojacanja da se to sve unisti ...[/quote]
" " у " '...$ ' ВЕЗЕ СА & " ТО!
" " у " '...$ ' ВЕЗЕ СА & " ТО!
TREĆI PUT ČASTIMO
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Jahovic nije otisao sa ekipom u Neum...sad ima ponudu nekog Italijanskog drugoligasa i tamo je na probi...
ovo je jako neozbiljno od strane uprave, igrači mogu napustiti klub kad oni hoće, samo zatraže ispisnicu i to je to

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa ako mu nevalja nek ide brate ne ovisimo mi o njemu ali nek zna da nemoze ici djabe ima ugovor i mi smo Velezu platili kad je dolazio kod nas jer je imao sa njima ugovor pa nek smo ga platili 20.000 maraka ali mislim da smo vise netreba mu dati ispod 40.000 euraMirza_Hordas je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Jahovic nije otisao sa ekipom u Neum...sad ima ponudu nekog Italijanskog drugoligasa i tamo je na probi...
ovo je jako neozbiljno od strane uprave, igrači mogu napustiti klub kad oni hoće, samo zatraže ispisnicu i to je to![]()
svake godine slušamo istu izjavu "...mi nećemo igraču stvarati nikakve probleme oko odlaska..."
ali haj makar ide u italiju a ne u hrvatskog drugoligaša
Jel koga FK Sarajevo dovelo u prelaznom roku?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Harisa Handzica i potpisao junior Amer Dupovacharry_90 je napisao/la:Jel koga FK Sarajevo dovelo u prelaznom roku?
-
- Kontakt:
Ma nek ide vise ,i on mi se popeo na vrh glave sa kukanjem...,a vule se nafuro ko da je pujol,dize sebi cijenu,lafo pola evrope ga trazi,ma bjezi ba...miky_hz je napisao/la:Jahovic nije otisao sa ekipom u Neum...sad ima ponudu nekog Italijanskog drugoligasa i tamo je na probi...

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Tako je potpuno si upravu sad Jahovicu Sarajevo ne valja, a prije 20 dana je govorio da ga nemoze bez njega,a Vule odugovlaci previse ga cekamo ako vec toliko odugovlaci pa bolje naci sebi drugog stoperaultra@rajvosa je napisao/la:Ma nek ide vise ,i on mi se popeo na vrh glave sa kukanjem...,a vule se nafuro ko da je pujol,dize sebi cijenu,lafo pola evrope ga trazi,ma bjezi ba...miky_hz je napisao/la:Jahovic nije otisao sa ekipom u Neum...sad ima ponudu nekog Italijanskog drugoligasa i tamo je na probi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.