a ajd to da padne na pamet poštenom insanu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Broj listića i šta već upišeš, izbaci ti listić i cifru koju si dobio.vecaveca je napisao/la:kako u premieru da provjerim sistemski listic koliki je dobitak ???
sta je s videotonom jel se ceka ili kako vec ???
Mala ispravka druze, u pitanju je lijeva ruka(nešuterska)LloriS je napisao/la:Za one koje zanima Anthony je imao 5 kopci na suterskoj ruci, sinoc se porezao na prst, tako da veceras mozda i nece over ...
hvalaNG1 je napisao/la:Mala ispravka druze, u pitanju je lijeva ruka(nešuterska)LloriS je napisao/la:Za one koje zanima Anthony je imao 5 kopci na suterskoj ruci, sinoc se porezao na prst, tako da veceras mozda i nece over ...
davno sam igrao na http://www.expekt.com/hr/" onclick="window.open(this.href);return false; nije bila losa kladionica , ne znam kakav je sad al eto pogledaj...Sveti je napisao/la:može li mi neko preporučiti dobru online kladionicu sa dobrom ponudom posebnih klađenja i parova, osim bwina i bet at home-a?
upravo tako,nakon prve uplate oni ti salju kod sa bonusom od 10e,za drugi bonus moras izvrsiti uplatu putem mobitela(npr ako uplatis 20 e oni ti daju 20e,i sve tako do 50e)Vex je napisao/la:bet365 ti je bolja kladionica od bet at home,bwin i expekta za klasuJos nakon prve uplate na racun imas 2 bonusa tj ako krenes sa 20 eura od njih dobijes jos 20 te mobile bonus do 50 eura cini mi se koji funkcionira tako sto koliko para uplatis na neki par (uzmes 1.01 kvotu i lupis 50 eura) i oni ti daju jos toliko.A da ne pricam o live prenosima i svim i svacim u ponudi
.Ovo govorim uopsteno a zavisi sta mislis od posebnih kladjenja iako bet365 to ima sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.