FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 18:56

Raja prijavljujte postove tim ! govancetom iznad posta i doce administracija ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 21 nov 2010, 18:58

AulleTa je napisao/la:Btw. Jesu li i kadeti osvojili ili su samo juniori ?
Ne znam, imali su zaostatak 2 boda za Borcem...jedino ako je Borac kiksao,ali ne vjerujem, jer su igrali kuci s Kozarom...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 nov 2010, 19:18

Stvarno treba smarace ukinuti!!! Papci dodju da provociraju na tudju temu!
Jbg umjesto da se nekad vratimo i prisjetimo, pogledamo postove, ono sami ****!
8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 nov 2010, 20:15

Daj mi pokazi te postove koje ja pisem svaki dan o cemu ovaj pise? Napisao sam 2-3 posta od juce i to je svaki dan? Admine nemam nista protiv kad si fin tako evo ja cu prvi pristati da me banujes,al prvo sve one sto smaraju mjesecima na nasu temu,mislim da ih je ubjedljivo najvise,uostalom nista ruzno nisam pisao,nigdje ne pise da se ne smije pisat na ovu temu!Kako samo brzo reaguje kad se ovdje nesto napise dobar vam admin na ovu temu!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 20:17

samo sarajevo je napisao/la:Daj mi pokazi te postove koje ja pisem svaki dan o cemu ovaj pise? Napisao sam 2-3 posta od juce i to je svaki dan? Admine nemam nista protiv kad si fin tako evo ja cu prvi pristati da me banujes,al prvo sve one sto smaraju mjesecima na nasu temu,mislim da ih je ubjedljivo najvise,uostalom nista ruzno nisam pisao,nigdje ne pise da se ne smije pisat na ovu temu!Kako samo brzo reaguje kad se ovdje nesto napise dobar vam admin na ovu temu!
Meni su tamo post za Menprom i Tuzlanske Kobasice odma´ izbrisali ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 nov 2010, 20:19

Frutek je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Daj mi pokazi te postove koje ja pisem svaki dan o cemu ovaj pise? Napisao sam 2-3 posta od juce i to je svaki dan? Admine nemam nista protiv kad si fin tako evo ja cu prvi pristati da me banujes,al prvo sve one sto smaraju mjesecima na nasu temu,mislim da ih je ubjedljivo najvise,uostalom nista ruzno nisam pisao,nigdje ne pise da se ne smije pisat na ovu temu!Kako samo brzo reaguje kad se ovdje nesto napise dobar vam admin na ovu temu!
Meni su tamo post za Menprom i Tuzlanske Kobasice odma´ izbrisali ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja nisam vrijedjao dok ovaj jedan nije neke **** slike poceo da postavlja!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2010, 20:53

vala ja sam vasu temu dva puta klikno da procitam i to samo kada je bio slucaj Gavaric i ostavio 2-3 komentara, a ne pad ami na pamet da dolazim tamo da smaram, a pogotov da citam i informisem se za mene nebitnom klubu...ja najvise na ovoj temi vidim vas ebiga , ali meni iskreno ne smetas, jer te bas i ne svatam ozbiljno...neznam zasto te ovi uopste citaju ebiga, da su pametni oni bi te davno na stavili na listu nepozeljnih osoba za citanje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 nov 2010, 20:57

[youtube][/youtube]

PROLJECE JE NASE !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 nov 2010, 21:14

[youtube][/youtube]

EVO JOS JEDAN KLIP ! FUKARE TUZLA

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 21:32

SaltCityAttack je napisao/la:

vala ja sam vasu temu dva puta klikno da procitam i to samo kada je bio slucaj Gavaric i ostavio 2-3 komentara, a ne pad ami na pamet da dolazim tamo da smaram, a pogotov da citam i informisem se za mene nebitnom klubu...ja najvise na ovoj temi vidim vas ebiga , ali meni iskreno ne smetas, jer te bas i ne svatam ozbiljno...neznam zasto te ovi uopste citaju ebiga, da su pametni oni bi te davno na stavili na listu nepozeljnih osoba za citanje.

Ma ja ih zajebavo stavio sliku Tuzlanskih Kobasica i reko poslat ce vam Menprom sredili ovi iz Slobode :lol: :lol: :lol: :lol:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 nov 2010, 21:41

Od slucaja Gavaric pa nadalje koliko si napisao , dok ja na temi Sarajeva nisam napisao nista a ti gigant onaj rajvosa i 5 ovdje spamujete , za tebe nisam ovaj imam svoje ime u ovom slucaju nadimak .. Toliko o tome pozdrav i nadam se da neces vise pisati , osim u slucaju kada imas nesto konstruktivno jer ubijas spamom ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 nov 2010, 22:03

zar misliš da je pristanak neophodan?

u zadnja tri dana, očstio sam najviše smeća i spamanja upravo na temi fk sarajevo, dosta toga i baš na tvoju prijavu. što se sad praviš lud i ugrožen?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 00:06

Ne treba obracat paznju na ovog provokatoru,djaba trosit vrijeme na nebitne ljude,jer samo dodje da kvari temu svojom pricom o komplexima,koji su dno dna,al sam je sebi neki film uvrtio u glavu,i tjera po svome,zato najbolje je ove slucajeve izbjegavat.A sad da se vratimo Slobodi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 00:11

-Je li poznato koliko ste dobili za Bekića .... ja kasnim podosta sa pitanjem ali bas me nesto zanima...

Nije lose za vas kao klub Huseijnovic prodan Werderu ,Bekić u Dinamo to je od ovih paznatijih....

Mislim da prodaja Huseijnovica spada u TOP transfere iz BiH lige....

I da li na tusnju postoji jos koja mlada nada koja bi se mogla prodati ???
-RIVALDO-

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 nov 2010, 00:25

fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

PROLJECE JE NASE !
jako brate nema sta :)...ako bog da kad na proljece tribina bude gotova
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 00:31

senad_flamin je napisao/la:-Je li poznato koliko ste dobili za Bekića .... ja kasnim podosta sa pitanjem ali bas me nesto zanima...

Nije lose za vas kao klub Huseijnovic prodan Werderu ,Bekić u Dinamo to je od ovih paznatijih....

Transfer Bekica u Dinamo je kostao 300.000 eura,ja mislim da je Sloboda dobila te pare.Sto se tice mladih nada ima ih dosta:Bekic,Rahmanovic,Efendic itd. ;)

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 22 nov 2010, 10:39

harry_90 je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:-Je li poznato koliko ste dobili za Bekića .... ja kasnim podosta sa pitanjem ali bas me nesto zanima...

Transfer Bekica u Dinamo je kostao 300.000 eura,ja mislim da je Sloboda dobila te pare.Sto se tice mladih nada ima ih dosta:Bekic,Rahmanovic,Efendic itd. ;)
Ma ima dosta nada na Tusnju...nasi juniori su trenutno najkvalitetnija ekipa u BiH...Ima dosta perspektivnih igraca poput Bekica, Mesanovica, Salihovica, Aljukica, Suceske, Jaganjca, Rahmanovica...te nesto starijih Efendica, Divkovica, Malkica :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 11:22

Na proljece jaci za 3 velika pojacanja Okanovica,Nikolica i Mesanovica,i jos 2-3 pojacanja,kao sto kaze Sadikovic najvise bi u timu volio vidjet veznog i lijevog bocnog.Ocekujem vrlo dobru proljetnu polusezonu za nas klub.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 nov 2010, 11:27

harry_90 je napisao/la:Na proljece jaci za 3 velika pojacanja Okanovica,Nikolica i Mesanovica,i jos 2-3 pojacanja,kao sto kaze Sadikovic najvise bi u timu volio vidjet veznog i lijevog bocnog.Ocekujem vrlo dobru proljetnu polusezonu za nas klub.
Sa tim pojacanjima cemo bit bas sila i pobjedom nad Slavijom i bodom u Travniku na pocetku proljetnog prvenstva prikljucit cemo se za vrh tabele..a samo jos da napomenem da ce bit dobro pojacanje kad se sve FUKARE vrate na Tusanj na proljece .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 11:44

Tesko ce se svi vratit na tribinu,al ostaje da vidimo,mozda krene na bolje ako navijacima ustupe sjevernu tribinu.Sloboda pruza dobre rezultate u zadnje vrijeme i nadat je se da ce stadion iz tekme u tekmu biti puniji.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.