kenozoric10 je napisao/la:http://www.torontofc.ca/video/2013/08/0 ... ust-7-2013
HAHAHAHHAH koja majstorija
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jah. Malo je reci da smo cudna sorta. Dok nas svijet postuje i boji se nas, mi sami sebi jame kopamo i blatimo sve sto valja. Ja licno uvijek kazem ma i da smo najgori na svijetu, da pojma o fudbalu nemamo, ja cu svakog naseg igraca uvijek podrzati. Jer vjerujte mi samim tim sto su rodeni u Bosni, koju do nedavno niko nije ni poznavao niti je koga interesovala, za sve su morali raditi i truditi se bar 10 puta vise nego tamo neki Spanac, Englez, Francuz ili ne znam ni ja vise ko. Nego otvorite oci i podrzite nase momke jer su bas oni razlog zasto svijet uopste zna i gdje se nalazi Bosna. Oduzih ja ali sta cunedim1993 je napisao/la:paz' majstora peta laganica, dok bi se 99% word class igrača ondje okrenulo i pucalo pjanke to radi sa stilom. Naravno mi ćemo opet pljuvat i blatit svoje i govorit da nije neki igrač
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Majstor je Mire veliki nema tu rasprave sano da ga insallah povrede zaobidzu ...
Laganini
U inat dusmanima.

U inat dusmanima.
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Jes nam propo Pjanic , ovo sam samo ceko samo sad da nastavi 
A grandiozna predasistencija kod drugog gola niko nije primjetijo. To ovi nasi novinari nece da vide. Sarcazm off. Bravo Mire. Eleganz pur.
dobre guzove ima Belma
- Consigliere
- Kontakt:
Mi smo samo ekstremni u svemu, recimo:soccerfan je napisao/la: Jah. Malo je reci da smo cudna sorta. Dok nas svijet postuje i boji se nas, mi sami sebi jame kopamo i blatimo sve sto valja. Ja licno uvijek kazem ma i da smo najgori na svijetu, da pojma o fudbalu nemamo, ja cu svakog naseg igraca uvijek podrzati. Jer vjerujte mi samim tim sto su rodeni u Bosni, koju do nedavno niko nije ni poznavao niti je koga interesovala, za sve su morali raditi i truditi se bar 10 puta vise nego tamo neki Spanac, Englez, Francuz ili ne znam ni ja vise ko. Nego otvorite oci i podrzite nase momke jer su bas oni razlog zasto svijet uopste zna i gdje se nalazi Bosna. Oduzih ja ali sta cu![]()
![]()
![]()
Mujdza pravi gresku, Freiburg prima gol, forum gori: precijenjen, los, da valja igr'o bi za Hrvatsku...
Dzeko daje 2 gola u prijateljskoj, forum: Kralj, Allah, Bog, Sah, najbolji ikada, Aguero mu moze samo cistiti kopacke, malo mu je 7 miliona i sl.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I pređe li Mire u Bayern,Chelsea,Man Utd,Barcelonu itd. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jest tebi dobroSaurman je napisao/la:I pređe li Mire u Bayern,Chelsea,Man Utd,Barcelonu itd.
Pa u zadnja 2 mjeseca je bio pred potpisom za ove klubove.grgr je napisao/la:Jest tebi dobroSaurman je napisao/la:I pređe li Mire u Bayern,Chelsea,Man Utd,Barcelonu itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
odigrao je dobru utakmicu protiv toronta koji su haman pa amteri. pjanić je uvijek bio dominantan protiv ovakvih ekipa. vidjet ćemo ga kada krene serija A.
- Cautinho
- Kontakt:
Ne mozete suditi stereotip nekog naroda ako pokoji pojedinac pljuje po nasim igracima bilo kad.soccerfan je napisao/la:Jah. Malo je reci da smo cudna sorta. Dok nas svijet postuje i boji se nas, mi sami sebi jame kopamo i blatimo sve sto valja. Ja licno uvijek kazem ma i da smo najgori na svijetu, da pojma o fudbalu nemamo, ja cu svakog naseg igraca uvijek podrzati. Jer vjerujte mi samim tim sto su rodeni u Bosni, koju do nedavno niko nije ni poznavao niti je koga interesovala, za sve su morali raditi i truditi se bar 10 puta vise nego tamo neki Spanac, Englez, Francuz ili ne znam ni ja vise ko. Nego otvorite oci i podrzite nase momke jer su bas oni razlog zasto svijet uopste zna i gdje se nalazi Bosna. Oduzih ja ali sta cunedim1993 je napisao/la:paz' majstora peta laganica, dok bi se 99% word class igrača ondje okrenulo i pucalo pjanke to radi sa stilom. Naravno mi ćemo opet pljuvat i blatit svoje i govorit da nije neki igrač![]()
![]()
![]()
Nagledao sam se na ovom forumu dosta izjava i komentara koji su cista frustracija i pljuvanje po nasem.
Necu sad da spominjem nickove.
Ono sto je zaista vazno jest to,da pravi Bosanac,patriota i pravi nas covjek nikada nece pljuvati na svoje.Nema logike.Ovi drugi,pojedinci kazem,uopce nemaju nikakve veze sa nasom drzavom i mentalitetom,jedino sto eto zive u njoj.Ako ce on pljuvati po nasem,on nije Bosanac.
To treba da bude jasno,i dakako da je realno shvaćanje,pa samim tim,ne razumijem kako se vi uvijek toga hvatate kad neki nas igrač dobro odigra,uvijek se okrenete nekim kritičarima,a na forumima to su trollovi i provokatori.
A ne bi me cudilo da i svi ti sto pljuju,iza svog virtualnog profila,nisu iz nase drzave,nego neki drugi entitet i narod.
Da ne spominjem vise.
Na kraju bi opet naglasio,da ste gori vi sto se okrecete raznim kriticarima i provokatorima.
PRAVI BOSANAC POSTUJE SVOJE. Izuzetaka nema,ako je suprotno,jednostavno je.
A sad da se i nadovezem na ova dva gola,
svaka cast Miretu,pokazao je da je klasa i da spada u Top igrače,lucidni potezi na terenu.
Nadam se da je ovo neka nagovijest da ce ova sezona biti Miralemova.
Keep walking.
Znam bio je i dzeko u galatasraju proslo ljeto pa eto...Saurman je napisao/la:Pa u zadnja 2 mjeseca je bio pred potpisom za ove klubove.grgr je napisao/la:Jest tebi dobroSaurman je napisao/la:I pređe li Mire u Bayern,Chelsea,Man Utd,Barcelonu itd.
idi ljeci se, potrebna ti je strucna pomoćSaurman je napisao/la:I pređe li Mire u Bayern,Chelsea,Man Utd,Barcelonu itd.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mire odlican samo neka ovako nastavi...On nije tu da daje golove nego da unaprijedi igru tima i da svoje saigrace cini boljim igracima,da asistira i kreira sanse za svoj tim...Ovaj drugi gol je bezobrazluk pod uticajem Tottija 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I ovaj Florenzi je opasno zagrizao. Bice velika konkurencija u veznom sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Florenzi je trkač, on više djeluje po stranama, tako da se nadam da mjesto Miralema neće biti ugroženo. Ono što mi se sviđa kod Florenzija u nedostatku tehnike je njegova agresivnost sa kojom postaje pravi fighter na terenu.Cartman je napisao/la:I ovaj Florenzi je opasno zagrizao. Bice velika konkurencija u veznom sljedece sezone.
Mire je pozitivni fakin i dalje vjerujem da ce on napraviti vecu karijeru od Dzeke jer taj decko ima nevjerovatan potencijal, nevjerovatan.
Samo naprijed majstore dokazi nevjernim tomama ko si i sta si ti.
Samo naprijed majstore dokazi nevjernim tomama ko si i sta si ti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakav jbni Tottanham . Pjanke ceka Atletico 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bhfanatic14 i 32 gosta.