Ko pljuje po Tottiju?Puma je napisao/la:Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ko pljuje po Tottiju?Puma je napisao/la:Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.
Ma puno bolje od Napolija, ja ovima odavno nisam vidio dobre tekme, da imaju neke ideje i nekog smisla u napadu al' nista.Puma je napisao/la:Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.
Bilo je sa malim zakasnjenjem....uglavnom pustio je reziserEvil Genius II je napisao/la:nakon gola tottija kapiten i benatia su potrcali prema aut liniji i pretpostavio sam da ce odraditi neku posvetu za strootmana ali levat od rezisera to nije uhvatio ili sam ja levat propustio. elem, evo tog detalja
hvala, dovidjenja i prijatnoSta je Roma za tebe?
Nesto sto imate u sebi a ne mozete da objasnite recima...
zao mi je ali ne mogu se sloziti s tobom jer jedna je stvar doci iz argentine ili manjeg talijanskog kluba u bogatog giganta i osvajati trofeje u ekipi koja svake sezone 'puca' na scudetto i neki evropski trofej s obzirom na kvalitetu rostera i debljinu dzepa vlasnika, a sasvim druga stvar odrasti i zivot posvetiti jednom ne tako titulama bogatom klubu, uzeti scudetto puno skupljim ekipa ispred nosa i usput odbiti apsolutno najjace klubove svijeta (i veca primanja) kako bi ostao odan tom istom dresu. zanettija necu pretjerano puno komentarisati jer je 'stranac' ali recimo da je buffon (koji mi jedan od najdrazih fudbalera ikada i hodajuca legenda medju stativama) ostao u parmi i osvojio scudetto u onako strasnoj konkurenciji onda bi ga stavio u isti kos sa tottijem kada je rijec o ovome o cemu admir pise. ovako - ne mogu.IlCapitano je napisao/la:Kao i svakom drugom igraču koji je vezan za klub kao i on. Ništa novo nije rekao.
Siguran sam da bi isti odgovor bio i kod Buffona i kod Zanettija itd. itd...
apsolutno se slazem i ne pokusavam uvjeravati nikoga ni u sta (niti vjerujem da je takvo nesto moguce bez nepotrebne rasprave), jednostavno sam misljenja da je 'biti dijete kluba i ostati tu čitav život' > 'biti u nekom klubu duzi vremenski vijek'.IlCapitano je napisao/la:Ne znam, sigurno je poseban osjećaj biti dijete kluba i ostati tu čitav život, ali svaki klub ima ono nešto, pogotovo za igrače koji su tu duži vremenski vijek.
Niko neće uvjeriti navijača Juventusa, Rome, Intera da onaj drugi klub ima nešto više "posebnog" u sebi...
I ja mislim da je tako, ne vjerujem da se isto mogu osjecati igraci koji su tu u tom gradu citav zivot koji su odrasli sa tim timom i generalno atmosferom u tom gradu u odnosu na igrace koji su dosli iz neke druge sredine pogotvo recimo kada imas 2 tima i toliko rivalstvo izmedu njih konkretno u ovom slucaju Lazio i Romu.Evil Genius II je napisao/la:apsolutno se slazem i ne pokusavam uvjeravati nikoga ni u sta (niti vjerujem da je takvo nesto moguce bez nepotrebne rasprave), jednostavno sam misljenja da je 'biti dijete kluba i ostati tu čitav život' > 'biti u nekom klubu duzi vremenski vijek'.IlCapitano je napisao/la:Ne znam, sigurno je poseban osjećaj biti dijete kluba i ostati tu čitav život, ali svaki klub ima ono nešto, pogotovo za igrače koji su tu duži vremenski vijek.
Niko neće uvjeriti navijača Juventusa, Rome, Intera da onaj drugi klub ima nešto više "posebnog" u sebi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.