Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Aura daj stsvi listić da vidim šta si igrao, jučer si bio blizu, jedan jeb gol falio
ako nećeš tu pls pošalji mi na pp

hehezgmiky je napisao/la:Aura daj stsvi listić da vidim šta si igrao, jučer si bio blizu, jedan jeb gol falioako nećeš tu pls pošalji mi na pp
evo sad gledam sto nabacat

ja bih išao sa pullen, white i a.žižić sve over a mogla bi i sama utakmica u over, pogledaj zadnjih par u domu sportova, samo jedna under ovih zadanih 148.5 a kvota na over smanjena, ma da možda najbolje igrati samo igrače hajd ga znaj, najbolje kontru lupiti jer mene neće to je strašnoAura55 je napisao/la:hehezgmiky je napisao/la:Aura daj stsvi listić da vidim šta si igrao, jučer si bio blizu, jedan jeb gol falioako nećeš tu pls pošalji mi na pp
evo sad gledam sto nabacat

moglo bi pasti dosta poena imam osjecaj
ali nikad se nezna...
ali nikad se nezna...
Može li se išta promašiti majku vam, pa nije NBA već ABA 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Sta sve covjek mora prozivit da prodje kvotu 1.20VGS je napisao/la:Okrece to Arguelo iskusno

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj cska ima uzastopno 5 power p i nemg povesti, jbt se
Edit sad domacini imaju 5:3 ma bjez
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit sad domacini imaju 5:3 ma bjez
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 06 okt 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jbm ti ragbi, kako idu ovi poeni? Vodila ova Kanada pisljiva 15:0 sad gube 15:17. I to naravno Rumunija povela u zadnjoj minuti. 
FUj mater vam jbm. Vode od pocetka do samog kraja i u zadnjoj minuti sve ode u pm.

FUj mater vam jbm. Vode od pocetka do samog kraja i u zadnjoj minuti sve ode u pm.

- muhamed121
- Kontakt:
Jel neko zna sta je sa ovim parom nico matic-vicente lagos 3:6 4:5 30:00 i tako stoji vec sat vremena
Jel bio par u Super ponudi? Ako jest ne treba da te cudi takav ishod...pogotov sport koji niko ne pratiEmirTM87 je napisao/la:Pa jbm ti ragbi, kako idu ovi poeni? Vodila ova Kanada pisljiva 15:0 sad gube 15:17. I to naravno Rumunija povela u zadnjoj minuti.
FUj mater vam jbm. Vode od pocetka do samog kraja i u zadnjoj minuti sve ode u pm.![]()

EmirTM87 je napisao/la:Pa jbm ti ragbi, kako idu ovi poeni?

proslu subotu igrali japan - juzna afrika, hendikep meni se cini da je bio 45,5 poena da ce afrika uzeti kv 1,8 i na kraju japan pobjedimdeebosna je napisao/la:Jel bio par u Super ponudi? Ako jest ne treba da te cudi takav ishod...pogotov sport koji niko ne pratiEmirTM87 je napisao/la:Pa jbm ti ragbi, kako idu ovi poeni? Vodila ova Kanada pisljiva 15:0 sad gube 15:17. I to naravno Rumunija povela u zadnjoj minuti.
FUj mater vam jbm. Vode od pocetka do samog kraja i u zadnjoj minuti sve ode u pm.![]()

jesmo mi bolesni ljudi igrali bi hokej na travi samo da nesto pratimo ahhaahhah
Ja više ne mogu igrati tiket za cijeli dan, već odmah idem na opciju narednih 30 ili eventualno 60 minuta.
Pa proberem dobitne 

Pa znaš kako prosječni kaže:
"Odo da izvadim krv, jbg neki rezultati se moraju čekati."
"Odo da izvadim krv, jbg neki rezultati se moraju čekati."

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Auu koji si ti ovisnikgonzales je napisao/la:Ja više ne mogu igrati tiket za cijeli dan, već odmah idem na opciju narednih 30 ili eventualno 60 minuta.Pa proberem dobitne

This time next year we'll be millionaires.
Hajde ja sutra častim listić. Svako po jedan par
Castis sebe listicem na kojem su nasi parovi?ATM1903 je napisao/la:Hajde ja sutra častim listić. Svako po jedan par

Ovo je i ibro radio, ako ti nisi ibro onda si ucio od njega

This time next year we'll be millionaires.
Ovde narod piše da se treba počasti. Vidim da ste prije vodili temu svako po jedan par. Sto ne sada
Jedan moj školski drug je znao na 1km odigrat tiket gdje bi dobitak bio preko 100.000km. Svi bi mu govorili nemaš šanse da prođeš, a on bi nam odgovorio:
"Znam da nemam ali maštam šta ako slučajno dobijem"
Ima neke logike.
Ibro sa koliko nas častiš? Ja tebe sa 2 para
"Znam da nemam ali maštam šta ako slučajno dobijem"

Ibro sa koliko nas častiš? Ja tebe sa 2 para

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.