FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pehilj predvodi topnike u Kupu BiH sa 4 gola... 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dobar ti avatar.gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:Legli apaurini,pravac dolina....
kao sto rekoh,nista bez apaurina.
dobro je idemo dalje

Samo trebao bi nastaviti pratiti one po sponzorstvu, nakon Hypo banke sada bi dobro bilo da staviš jednu "Škodu" iz sedamdesetih.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek stavi onu škodu favorit

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja znam da sam iz coska vidio kad je jedan od onih likova pljunuo Tarika :/SarajlijaTM je napisao/la:utakmica ko utakmica,sve po planu pobjeda,a pobjedi se ne gleda u zube,valjda ce mo i mi to jednom prestati raditi!!!
nego po meni,najsvjetliji detalj utakmice,ali i ove sezone,pa mozda i ove godine ulazak,jednog i jedinog,neprevazidjenog,nasegggg ADNANA GUSEEEE!!! Guso je gigant najveci,ako sam i bio pesimista a vecinom nisam,sve je palo u vodu,guso je vazda sretan bio zelji,sve potsjeca na sampionsku
![]()
![]()
![]()
Samo mislim da ni u najludjim snovima nije mogao pretpostaviti da ce braniti,al nek je vala,digao je stadion na noge
ONI TI GA PU.$E ADNANEEE,ADNANEEEEEE...!!!
P.S.-kakav je ono fajt bio dogovoren na jugu,pa murija im zaj. planove.palac gore za rijamu![]()
Pa sam se i bez puno potrebe doveo u takvu situaciju, apsolutno nikakve potrebe nije bilo da za istrcavanjem, kada je vec izasao u usrao stvar bar je odbranio udarac.Inace do tada besposlen valjda mu dosadilo stajati na mjestu.Sto se tice jucerasnje utakmice mali Colic mi je bio ubjedljivo najgori totalno je dezorjentisan, niti zna gdje je posao niti sta treba igrati.gavran je napisao/la:A zašto niko ne kaže šta bi bilo da Karić nije "igrao rukom" i da smo ga primili.Po meni ispravno postupio i pojačao nas svojim izlaskom(kamo sreće da je i Stanić isključen dali bi im još koji).![]()
Savjet za Osima:početi sa Zvjezdom sa deset igrača, a jedanaesti nek povremeno ulazi umjesto umornih a međuvremenu nek folira da je povrijeđen pored aut linije.![]()
Sastav za nedjelju:Gušo,Marković,Kvesić,Drakul,Bogičević,Vasilić,Smajić,Savić,Selimović,Zeba,Bešlija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam čuo kako su oni ispitivali nešto Tarika gdje Tica ovo-ono, a on ih samo gleda, da nije bilo murije, namlatili bi ih Benjo i co...Amar_TM87 je napisao/la:Ja znam da sam iz coska vidio kad je jedan od onih likova pljunuo Tarika :/SarajlijaTM je napisao/la:utakmica ko utakmica,sve po planu pobjeda,a pobjedi se ne gleda u zube,valjda ce mo i mi to jednom prestati raditi!!!
nego po meni,najsvjetliji detalj utakmice,ali i ove sezone,pa mozda i ove godine ulazak,jednog i jedinog,neprevazidjenog,nasegggg ADNANA GUSEEEE!!! Guso je gigant najveci,ako sam i bio pesimista a vecinom nisam,sve je palo u vodu,guso je vazda sretan bio zelji,sve potsjeca na sampionsku
![]()
![]()
![]()
Samo mislim da ni u najludjim snovima nije mogao pretpostaviti da ce braniti,al nek je vala,digao je stadion na noge
ONI TI GA PU.$E ADNANEEE,ADNANEEEEEE...!!!
P.S.-kakav je ono fajt bio dogovoren na jugu,pa murija im zaj. planove.palac gore za rijamu![]()
Ž '21!
Evo odgovorio ti neko ko ne navija za sarajevo da ne ispadne da je provokacijaavlami97 je napisao/la: Ako ne provociraš, onda pišeš gluposti. Nadam se da je i tebi poznato da je u zadnjoj sezoni ekipi Sarajeva svirano najviše penala u ligi i da bi se začinila šlagom torta, protiv Sarajeva nije sviran ni jedan penal u 30 prvenstvenih utakmica (jedina ekipa u ligi). Pa i sad se ljudi šale kako protivnički krilni igrači, na Koševu, nemaju prostora, jer im smeta ukočena ruka pomoćnih sudija.
Zato kada želiš da diskutuješ, izađeš sa argumentima i kažeš - jeste Sarajevo je taj klub kome su sudije najviše naklonjene, a to potkrjepljujem činjenicama. Najviše penala zaradili, a jedini u ligi, protiv kojih nije sviran penal, a situacija je bilo itekako.

Zeljo-Zvijezda x.Možda zvuči navijački ali realna prognoza.Pobjede u prijateljskim utakmicama nad Travnikom i Omladincom,Olimpikom u prvenstvu i Slobodom u kupu govore da se Zvijezdina ekipa posližila i došla do svoje igre.Željo pod imperativom što Zvijezda trenutnom formom može iskoristit.Uz objektivno sudjenje, koje nikada na Grbavici nismo imali, remi je najrealniji.
sinoc bi bilo zanimljivo na jugu, ali...
Nasa igra losa skroz, Karic standardan
, Stanic je imao lijepu solo akciju. Jamak najbolji vec dvije utakmice za redom. Dalje nebi znao koga izdvojit

Nasa igra losa skroz, Karic standardan

NO PYRO NO PARTY
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Teži slučaj...........UPS je napisao/la:Evo odgovorio ti neko ko ne navija za sarajevo da ne ispadne da je provokacijaavlami97 je napisao/la: Ako ne provociraš, onda pišeš gluposti. Nadam se da je i tebi poznato da je u zadnjoj sezoni ekipi Sarajeva svirano najviše penala u ligi i da bi se začinila šlagom torta, protiv Sarajeva nije sviran ni jedan penal u 30 prvenstvenih utakmica (jedina ekipa u ligi). Pa i sad se ljudi šale kako protivnički krilni igrači, na Koševu, nemaju prostora, jer im smeta ukočena ruka pomoćnih sudija.
Zato kada želiš da diskutuješ, izađeš sa argumentima i kažeš - jeste Sarajevo je taj klub kome su sudije najviše naklonjene, a to potkrjepljujem činjenicama. Najviše penala zaradili, a jedini u ligi, protiv kojih nije sviran penal, a situacija je bilo itekako.a slicno ti nesto mogu napisati i ovi iz Mostara, Zenice, Listice, Lukavice....i da ne idemo u off ovdje, ima druga tema gdje o ovome mozemo pricati
Zeljo-Zvijezda x.Možda zvuči navijački ali realna prognoza.Pobjede u prijateljskim utakmicama nad Travnikom i Omladincom,Olimpikom u prvenstvu i Slobodom u kupu govore da se Zvijezdina ekipa posližila i došla do svoje igre.Željo pod imperativom što Zvijezda trenutnom formom može iskoristit.Uz objektivno sudjenje, koje nikada na Grbavici nismo imali, remi je najrealniji.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
iskuliraj ga, budalasti je samo onaj ko sa njim udje u raspravu!MU'MIN T.M. je napisao/la:
Teži slučaj...........
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
9
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
A sta reci osim i kad smo losi i sa 10 igraca uzimamo.Sta ti je velicina. Sad protiv Zvijezde fino lijepo sa idejom odigrati nadam se da ce tekma biti lijepa za oko sa dosta golova. Jel tekma u nedelju ? Prognoziram 3-1. 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nego šta nego će biti boljeGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma tu je Tica manji razlog,bice bolje![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Boli kao i uvijek, naravno i trebapile87 je napisao/la:iskuliraj ga, budalasti je samo onaj ko sa njim udje u raspravu!MU'MIN T.M. je napisao/la:
Teži slučaj...........

UPS je napisao/la:Boli kao i uvijek, naravno i trebapile87 je napisao/la:iskuliraj ga, budalasti je samo onaj ko sa njim udje u raspravu!MU'MIN T.M. je napisao/la:
Teži slučaj...........a satro hoce argumente
jadna djeca

javlja se navijac za ciji je tim svirano najvise penala a ni jedan protiv njih sa argumentima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Tuzno je citati ovakve stvari,sto pisu UPS,FCS-FCS,Dirk,bordo i kompanija.Nikad vi necete nauciti biti ljudi i biti navijaci.GLavna odlika vaseg rezonovanja je ta da i ono sto je najgore u vezi vaseg kluba vi smatrate dobrim,a ono najbolje u vezi Zelje vi ce te nastojati popljuvati.Onda se takvi ljudi pozivaju na realnost i zele voditi argumentovane rasprave.Stvarno mi je mrsko traziti milione vasih gluposti,ali evo navest cu zadnji primjer FCS-FCS gdje kaze kako je Zeljo jadan klub jer nije pustio Celik da osvoji kup i izadje u Europu,a da bi to Sarajevo sasvim sigurno uradilo i pustilo Celiku.Takvu debilnu izjavu odavno nisam cuo.Jos pritom fol je fin sa Robijasima,a milion puta je pljuvao iste i nazivao ih smogovcima.Ima rezona jelde i normalno je tako.Ne znam spoznate li vi sebe,prije svega da na osnovu tog saznanja imate pravo prozivati druge i kuditi.Tek kad shvatite ko ste i sta ste ustvari,i kako se ponasate,onda imate pravo drugim pamet soliti.To je najgora sorta ljudi.Nije mi cilj pokrenuti glupu raspravu,nego samo malo razmislite o svojim glupostima.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja citirao sta je covjek koji navija za zvijezdu napisao o vama. Kolo prije toga zenicaci se zalili da je dominkovic sudio u vasu korist a bilo je toga jos i u ovoj sezonu, u prethodnim takodjer da ne izvlacimo sad. Nemam trenutno statistiku penala, imao sam je negdje tu, ali mogu se kladiti da ste ih imali vise od nas a pogotovo u sezoni u kojoj ste osvojili titulu, kad je penal efendija zajko zeba dugo vremena bio u vrhu liste strijelaca. Cista istina, eto stavite vi podatke umjesto sto pametujete
zajko nije igro u sampionskoj ekipiUPS je napisao/la:Ja citirao sta je covjek koji navija za zvijezdu napisao o vama. Kolo prije toga zenicaci se zalili da je dominkovic sudio u vasu korist a bilo je toga jos i u ovoj sezonu, u prethodnim takodjer da ne izvlacimo sad. Nemam trenutno statistiku penala, imao sam je negdje tu, ali mogu se kladiti da ste ih imali vise od nas a pogotovo u sezoni u kojoj ste osvojili titulu, kad je penal efendija zajko zeba dugo vremena bio u vrhu liste strijelaca. Cista istina, eto stavite vi podatke umjesto sto pametujete

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kad pomislim da ovaj UPS i nije toliko glup on izvali glupost ooooooogromnu, i onda skontam da mu nema lijekanick je napisao/la:zajko nije igro u sampionskoj ekipiUPS je napisao/la:Ja citirao sta je covjek koji navija za zvijezdu napisao o vama. Kolo prije toga zenicaci se zalili da je dominkovic sudio u vasu korist a bilo je toga jos i u ovoj sezonu, u prethodnim takodjer da ne izvlacimo sad. Nemam trenutno statistiku penala, imao sam je negdje tu, ali mogu se kladiti da ste ih imali vise od nas a pogotovo u sezoni u kojoj ste osvojili titulu, kad je penal efendija zajko zeba dugo vremena bio u vrhu liste strijelaca. Cista istina, eto stavite vi podatke umjesto sto pametujeteimali kraja glupostima
hajde jos nadji statistiku da ti se i tu nasmijem i to je to

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 15 sep 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA