Uzimaju kešovinu, sija sunce, al džaba kad ne znaju..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uzimaju kešovinu, sija sunce, al džaba kad ne znaju..
Sta ces tebra kriza, danas moram ici na texas bbq za veceru. Nema se ni za hljeba samo se brisket jede
Siti gladni hodaju.. moj @Quartararo, gledaj ti ovo brajko.
Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 20:44+1000akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 19:46Svejedno, jednom kad on ode dosta toga nece vise biti isto, jer ime Dino Merlin je veci sinonim za BiH nego i sam Halid Beslic, na stranu kakav je ko covjek
Ali cekaju da umre da krene populizam davanja imena po njemu tribinama i sl., daj mu sad nesto dok je ziv
I sad se svi nasi pljuju dok su zivi, isto bi i za Halida, da je on progovorio na necijoj komemoraciji prije par dana bilo bi "na sta lici,, ne zna se ni izraziti, sastaviti prosto prosirenu recenicu, propao glas" sta vec, ne sumnjam da bi bili mastoviti kao i za Merlina, Harisa, Zeru, Enisa
Dok je bio ziv o nicemu ovom dobrom se nije pricalo, ja kad bih naletio na komentare za njega 90% bilo nesto na ruzan nacin i za onu njegovu kafu i za pumpu, hotel, sale na izgubljeno oko, itd.
Otici ce svi velikani koji daju poseban sarm cijeloj BiH a onda stupa na scenu odvratna nova generacija nasih javnih licnosti
Ko ne vjeruje u ovo nek nadje clanak kad je provaljen korona dernek onda, kad je Halid pjevao Kostarcu na uho i opijao se u ramazanu dok smo mi sjedili zarobljeni u 4 zida zbog policijskog sata i mjera zabrane. Mogu se lahko naci clanci i komentari. Yebali mu svi od do, nisu tad isticali njegovu skromnost itd.
Da me ko pogresno ne shvati, apsolutno nista protiv Halida, nego nas narod bas pretjera s onim "o pokojniku sve najljepse", do mjere idolopoklonstva i izmisljenih prica. Sad kad citas sve one oprostajne price, ispade da je Halid isao ulicom i dijelio hiljadarke prolaznicima. Sto je problem reci da je bio veliki insan i humanitarac, bez izmisljanja? Ne umanjujes mu time velicinu, dok ovako maltene karikaturu pravis od covjeka.
Tako ce svaki nas estradni ili dramski umjetnik proci kad premine. Svi za koje se sad prica da su supci i da nisu ljudi ce dobit i ulice i tribine i trgove po sebi. I kruzit ce 80% izmisljenih prica. Jos kako AI napreduje, pravit ce videe kako Dino hoda po Bascarsiji k'o u spotu "DaBogda" i baca pare prolaznicima. Napaceni Bosnjo.
Zamisli šta bi pisali o Darku Laziću da je izginuo u jednom od onih 15 udesa što je skrivioVensanKasel je napisao/la: ↑16 okt 2025, 23:19Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 20:44+1000akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 19:46
Svejedno, jednom kad on ode dosta toga nece vise biti isto, jer ime Dino Merlin je veci sinonim za BiH nego i sam Halid Beslic, na stranu kakav je ko covjek
Ali cekaju da umre da krene populizam davanja imena po njemu tribinama i sl., daj mu sad nesto dok je ziv
I sad se svi nasi pljuju dok su zivi, isto bi i za Halida, da je on progovorio na necijoj komemoraciji prije par dana bilo bi "na sta lici,, ne zna se ni izraziti, sastaviti prosto prosirenu recenicu, propao glas" sta vec, ne sumnjam da bi bili mastoviti kao i za Merlina, Harisa, Zeru, Enisa
Dok je bio ziv o nicemu ovom dobrom se nije pricalo, ja kad bih naletio na komentare za njega 90% bilo nesto na ruzan nacin i za onu njegovu kafu i za pumpu, hotel, sale na izgubljeno oko, itd.
Otici ce svi velikani koji daju poseban sarm cijeloj BiH a onda stupa na scenu odvratna nova generacija nasih javnih licnosti
Ko ne vjeruje u ovo nek nadje clanak kad je provaljen korona dernek onda, kad je Halid pjevao Kostarcu na uho i opijao se u ramazanu dok smo mi sjedili zarobljeni u 4 zida zbog policijskog sata i mjera zabrane. Mogu se lahko naci clanci i komentari. Yebali mu svi od do, nisu tad isticali njegovu skromnost itd.
Da me ko pogresno ne shvati, apsolutno nista protiv Halida, nego nas narod bas pretjera s onim "o pokojniku sve najljepse", do mjere idolopoklonstva i izmisljenih prica. Sad kad citas sve one oprostajne price, ispade da je Halid isao ulicom i dijelio hiljadarke prolaznicima. Sto je problem reci da je bio veliki insan i humanitarac, bez izmisljanja? Ne umanjujes mu time velicinu, dok ovako maltene karikaturu pravis od covjeka.
Tako ce svaki nas estradni ili dramski umjetnik proci kad premine. Svi za koje se sad prica da su supci i da nisu ljudi ce dobit i ulice i tribine i trgove po sebi. I kruzit ce 80% izmisljenih prica. Jos kako AI napreduje, pravit ce videe kako Dino hoda po Bascarsiji k'o u spotu "DaBogda" i baca pare prolaznicima. Napaceni Bosnjo.
Fin momak, uvijek pozdravi kad prodjeVivaLaStella je napisao/la: ↑16 okt 2025, 23:25Zamisli šta bi pisali o Darku Laziću da je izginuo u jednom od onih 15 udesa što je skrivioVensanKasel je napisao/la: ↑16 okt 2025, 23:19Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 20:44
+1000
Vidi, boli mene qrac sta je radio, nit sam ga blatio tad nit blatim sad. Nego kazem kakvo je misljenje javnosti bilo. Nadji clanak i komentare pa vidi. Yebali su mu mrtve kao sto sad yebu Dini npr. A kad Dino umre, nece niko spominjat ni da je bio cicija ni plagijator ni Palestinu ni colu, nego ce chatgpt stancat tekstove o njegovoj velicini koje ce pateticni Bosnjo dijelit po fb. Kontas? Ja sam se nadovezao na ovo sto @akisarajevo kaze, popljujemo svakog na Dunjaluku, pa kad umru onda se takmicimo u ukazivanju pocasti i pricamo bajke. E to mene nervira, ne sta je Halid radio ili sta Dino radi. Nego svakog dignemo na pijedestal tek kad umre.VensanKasel je napisao/la: ↑16 okt 2025, 23:19Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 20:44+1000akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 19:46
Svejedno, jednom kad on ode dosta toga nece vise biti isto, jer ime Dino Merlin je veci sinonim za BiH nego i sam Halid Beslic, na stranu kakav je ko covjek
Vidi, boli mene qrac sta je radio, nit sam ga blatio tad nit blatim sad. Nego kazem kakvo je misljenje javnosti bilo. Nadji clanak i komentare pa vidi. Yebali su mu mrtve kao sto sad yebu Dini npr. A kad Dino umre, nece niko spominjat ni da je bio cicija ni plagijator ni Palestinu ni colu, nego ce chatgpt stancat tekstove o njegovoj velicini koje ce pateticni Bosnjo dijelit po fb. Kontas? Ja sam se nadovezao na ovo sto @akisarajevo kaze, popljujemo svakog na Dunjaluku, pa kad umru onda se takmicimo u ukazivanju pocasti i pricamo bajke. E to mene nervira, ne sta je Halid radio ili sta Dino radi. Nego svakog dignemo na pijedestal tek kad umre.napoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 00:21
Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?
Hajde evo uzet cu minutu da izguglam, da vidimo npr. sta su ljudi pisali u slucaju kad je trazio hrvatski pasos, izdvojit cu par komentara sa najvecim brojem lajkovanapoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 00:21Vidi, boli mene qrac sta je radio, nit sam ga blatio tad nit blatim sad. Nego kazem kakvo je misljenje javnosti bilo. Nadji clanak i komentare pa vidi. Yebali su mu mrtve kao sto sad yebu Dini npr. A kad Dino umre, nece niko spominjat ni da je bio cicija ni plagijator ni Palestinu ni colu, nego ce chatgpt stancat tekstove o njegovoj velicini koje ce pateticni Bosnjo dijelit po fb. Kontas? Ja sam se nadovezao na ovo sto @akisarajevo kaze, popljujemo svakog na Dunjaluku, pa kad umru onda se takmicimo u ukazivanju pocasti i pricamo bajke. E to mene nervira, ne sta je Halid radio ili sta Dino radi. Nego svakog dignemo na pijedestal tek kad umre.VensanKasel je napisao/la: ↑16 okt 2025, 23:19Kako ga nije stid bilo da za vrijeme ramazana se opija ? Haj što se opijao , nego što je pjevao srbinu na uho !?napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 20:44
+1000
Da Allah da Dzeki dug zivot, on kad preseli drzavu cemo preimenovat.
To sa Haticem je i zvucalo kao zajebancija, dva-tri teksta koja su meni iskocila na FB-u su bili ociti primjeri izmisljotina, sa AI slikom koja je pratila situaciju o kojoj se pise u tekstu, meni barem nije tesko prepoznati kad je neke recenice sklopio chat gptAshburtonG je napisao/la: ↑17 okt 2025, 01:32Pa fazon je sto velika vecina tih tekstova zvuci vjerodostojno, a za nemali broj situacija iz istih postoje i dokazi. To sto si ti procitao tekst retarda poput onog Mirze Hatica i slicnih, ne znaci da je ostalih 90% prica izmisljotina.
Sto se tice blacenja, apsolutno se slazem. Medjutim, to je u prirodi covjeka. Nije samo vezano za nase narode i kulturu.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 05:49Jel moguce da neko Mirku prevari sa trandzom..sta se ljudima u mozgu desi
Nije jedini koji je gu.zio trandžuNa listi osoba koje je navodno ucjenjivala, pored Vujadina Savića, nalaze se i političar, nekoliko biznismena i sportista.
Postoji više od 60 kompromitirajućih snimaka s kamera koje su bile postavljene u dnevnoj i spavaćoj sobi. Informacije govore da je on pomenute političare vezivao kaišem oko vrata i vukao ih po podu kao kučiće.
Tebra svuda je sodoma i gomora , prije pola godine pojavio se video kako vlasnik je poznatog ugostiteljskog objekta u Sarajevu zajedno sa svojom suprugom dudla nekom liku , pa ih taj lik tamburababoedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 05:57tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 05:49Jel moguce da neko Mirku prevari sa trandzom..sta se ljudima u mozgu desiNije jedini koji je gu.zio trandžuNa listi osoba koje je navodno ucjenjivala, pored Vujadina Savića, nalaze se i političar, nekoliko biznismena i sportista.
Postoji više od 60 kompromitirajućih snimaka s kamera koje su bile postavljene u dnevnoj i spavaćoj sobi. Informacije govore da je on pomenute političare vezivao kaišem oko vrata i vukao ih po podu kao kučiće.
Srbija je sodoma i gomora. Tamo se dešavaju stvari koje čitamo da su radili Diddy i co. na dnevnoj bazi, samo se ne priča toliko o tome u medijima osim kad ispliva ovako nešto.
Nije Beograd bez razloga jedan od najboljih gradova za noćni život u Evropibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 05:57tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 05:49Jel moguce da neko Mirku prevari sa trandzom..sta se ljudima u mozgu desiNije jedini koji je gu.zio trandžuNa listi osoba koje je navodno ucjenjivala, pored Vujadina Savića, nalaze se i političar, nekoliko biznismena i sportista.
Srbija je sodoma i gomora. Tamo se dešavaju stvari koje čitamo da su radili Diddy i co. na dnevnoj bazi, samo se ne priča toliko o tome u medijima osim kad ispliva ovako nešto.
Dosta scena snimano ispod i oko moje kuće, jedna čak u dvorištu skoro