Ragbi dres
Al prave i fudbalske
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta je to batice oči mi krvare
Šta imaju Horde to rješavati, ima se ko o tome brinuti.Sanchez1987 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:43Kad horde brane interes kluba i hoce ove papke da nauce da postuju klub onda su horde narkomani,a kad ovaj papak tuzi klub onda treba braniti klub, de odlucite se koga braniti,kazete sad nece niko htijeti doci u klub zbog batina,a zbog tuzbi i ne isplacenih plata hoce,ne znam vise...
Pirlo vise nije trener juventusa
Ma kakav Pirlo, Antonio Conte
Ma mislim da nece bas bit ovako genericni. Da ce ga posebno crtat
Da nije bilo toga ni kup ne bi uzeli kao prvo,kao drugo i dalje bi vjerovatno gledao hodzica i pejovica i slicne kako se vuku po terenu,i kao trece ko je vodio brigu o tome svaka mu dala bas je dobro sve poslozio,do te mjere da igraci nece da igraju,tako da bi trebao biti zahvalan tim momcima.fks74 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 16:45Šta imaju Horde to rješavati, ima se ko o tome brinuti.Sanchez1987 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:43Kad horde brane interes kluba i hoce ove papke da nauce da postuju klub onda su horde narkomani,a kad ovaj papak tuzi klub onda treba braniti klub, de odlucite se koga braniti,kazete sad nece niko htijeti doci u klub zbog batina,a zbog tuzbi i ne isplacenih plata hoce,ne znam vise...
Biće izvlačenje za utakmicu sa Olimpikom
Ti ovdje napadas i dnevno bacis 30 laži. Nek 3 prodju tebi dobro. Jutros te covjek lijepo demantovao za komesara bezbjednosti ti opet hlupas.Historicar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 17:11Vjerovatno su "slucajno" izvukli nekog havera od Sabrine ili onog idiota Velića.