Jarane sutaju nas sat vremena i ne smijes im uvalit jos jedan gol a imas najbolji napad svih vremena. Naopako ako ih je sad umor stigao ovako, tek sad slijede najvaznijk dio sezone. Sreca pa nam napad pretvara svaku priliku u gol. Zadnje 3 tekme smo dobili zahvaljujuci tome, a realno PREHODALI SMO IH.enobarca je napisao/la:Ja mislim da bi im Real dao 12 komada ipak, Ronaldo bi sam dao 7.Pa ne mozes ocekivati svaku utakmicu da zabijaju ko na traci, sezona je duga, umor ih sustigne, forma se mijenja, svasta nesto.Jeste pristup igri bio ocajan u drugom poluvremenu gdje su ih trebali dokrajciti jer su imali igraca vise, cak i dva onda, ali pobijeda je tu.Licis mi na one sa teme kladionica kad im fali gol za dobitakleorey je napisao/la:Shvatam da su umorni, ali ocajno peljanje lopte gdje ne zelis napasti i dati bar jos gol to ne mogu shvatit. Navijam za Barcu zbog igre gdje uvijek idu za gol vise. Ovo danas nije ta igra. Real bi im dao 7 komada i svaki klub. Yebote 2 igraca vise imas pola sata i ne stvoris priliku, strijepis za pobjedu. Mrs.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
6 mjeseci smo igrali s 13 igrača, šta očekuješ ti? Pa umor jbte. Ajmo kukat nema igre, nema lepršavosti
. Glavno da se pobjeđuje.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Budimo realni, svi bi mi prije meča potpisali bilo kakvu pobjedu protiv Atletica, tako da nema potrebe da seremo ovaj diskutujemo na temu igre. Ovo nam je bio najteži protivnik i glavni konkurent za titulu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
leorey je napisao/la:SRAMOTA , OCAJNA IGRA POTPUNO NEZASLUZENA POBJEDA. Mi ne postojimo zadnje 3 utakmica, sredina ne postoji. Napad organizuje Pique. Nek ih bude stid i sram, navijao sam za Atletico, da izjednaci jer su ih ljudi pojeli sa dva igraca manje. Fuj.

ali danas je bila bitna samo pobjeda i ništa više

Pique i Bravo

Slazem se da su one dvije utakmice prije odigrali s manjkom zara i zelje za pobjedom, ali za ovu danas im ne zamjeram mnogo.U prvom poluvremenu su ljudi igrali odlican presing i dobro su se drzali ali ipak su Messi i Suarez golovima donijeli preokret.Ovo drugo poluvrijeme su mogli bolje, mozda se jos koji gol mogao dati, ali pobjeda je tu, bitno je da su 3 boda upisana, nije me briga jel pobjeda od 2:1 ili 5:1.
Sretan sam jer smo vjerovatno ligu opet osvojili, ali ne mogu gledati da te sabije tim u sesnaesterac a ima 2 igraca manje. To je brat bratu 15km trcanja manje za njih!!! I evo pitanje jedno prosto... Da li bi bili zadovoljni, sretni i tako pricali da je zavrsilo 2:2 ? A moglo je. Ili bi to bila najveca sramota kluba u zadnjih 6 god ?
Edit: Suki je zvijer yebena, bit ce nasa najbolja devetka ikada. Bolja i od Eto'oa.
Edit: Suki je zvijer yebena, bit ce nasa najbolja devetka ikada. Bolja i od Eto'oa.
27.10.2020
A evo februara.

Jedna manje utakmica i mnogo lakši raspored.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da je laksi i nije puno al ima manje utakmica i odma vise vremena za odmor.
-
- Kontakt:
Igru briši bodove piši.
Nadam se da ovo više neću napisati do kraja sezone jer sam već par puta ove napisao. Februar će biti teži od očekivanog nadam se da ćemo uspješno proći i kroz februar i aBd povećat razliku nad konkurentima a u LP poderat Arsenal.
Nadam se da ovo više neću napisati do kraja sezone jer sam već par puta ove napisao. Februar će biti teži od očekivanog nadam se da ćemo uspješno proći i kroz februar i aBd povećat razliku nad konkurentima a u LP poderat Arsenal.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
E jbg sad, sta bi bilo kad bi bilo..Pobjeda je tu i to je najbitnije.
Dosta laksi raspored u februaru sto se tice lige, naravno i Liga prvaka je opet tu, ne znam sta da ocekujem protiv Arsenala, nekako kad god igramo protiv njih strepim iako su nam redovna musterija
Dosta laksi raspored u februaru sto se tice lige, naravno i Liga prvaka je opet tu, ne znam sta da ocekujem protiv Arsenala, nekako kad god igramo protiv njih strepim iako su nam redovna musterija
Bilbao, Atletico > Sevilla, Celtaclub21 je napisao/la:Da je laksi i nije puno al ima manje utakmica i odma vise vremena za odmor.
Granada, Espanyol, Malaga > trenutni fenjeraši, Las Palmas, Gijon, Levante
Prevelika razlika.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mora se priznat da je raspored brutalan. Mi evo sada imamo 10-12 tekmi vise od Madrida odigranih kad se racunaju sva takmicenja. Februar ce biti jos zayebaniji jer je tu Liga Prvaka. Arsenal ne bi trebao biti problem, ali me brine ovaj umor. Celta nece biti lagana za savladati , pa i kod kuce. Ne znam, volio bih vise kada bih znao da su se cuvali za sljedece tekme i nisu forsirali, nego da su ovako umorni. Jer su se stvarno vukli kao prebijene macke , sredina nije mogla dati loptu napadu , kao i prosle 2 tekme. Cim su uspjeli nekako, dali smo gol. Lose je gledati da Mascherano i Pique/ Vermalen i Mathieu organizuju napad pod presingom jer ako ovako bude protiv Bayerna i drugih velikih klubova se necemo dobro provesti. Zelim igru kao protiv Real Madrida i Rome gdje smo ih pregazili, nisu mogli 2 dodavanja sastaviti. Tako bi morali igrati, ako zelimo odbraniti LP i razbiti prokletstvo tog takmicenja.
27.10.2020
Al ima liga prvaka koja mozda nosi i najveci ulog.
Da, ali samo jedna tekma. Da je i uzvrat tu, onda okej.club21 je napisao/la:Al ima liga prvaka koja mozda nosi i najveci ulog.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ova momčad ima pobjednički mentalitet što je najbitnije. Upravo zato se ne brinem za Primeru iako je još rano reći da ćemo ju uzet. Ali pobjeda protiv Madrida na Campu je 99% nova titula. Ali do toga ima.
Ovaj Carrasco je danas bio zvijer na terenu! Kakav igrac. Atletico je stvarno paklena ekipa , ne bi se sekunde iznenadio da stignu opet u finale LP. Tipovao bi na njih i kad bi igrali protiv Bayerna 2 tekme.
27.10.2020
Danas je bila rezultatski najvaznija utakmica sezone, i odradjena je s tri boda fala bogu, sad se moze reci komotno da je liga nasa 95 posto,morala bi se desiti neka nevidjena katastrofa da ne osvojimo, velika prednost u odnosu na konkurenciju,bolji medjusobni omjer,to je to
Igra danas nije bila neka,na trenutke i sramotna,bravo je cupao, kakvog samo golmana imamo i kakvog suareza, umor se primijeti, al sve je dobro ispalo,
Danas se vidjelo kad smo gubili i kad se moralo igrati da su nasi bez problema okrenuli utakmicu,i onda opet to neko cuvanje i taktiziranje,umor je kriv najvise
faza umora ce se prebroditi,rutinski nekad na guzove pobjedjivati ove slabije utakmice sto dolaze,izboriti finale kupa, bice dosta rotacija i odmaranja, sad kad imamo slabije protivnike i finu prednost nek igraju vise rezerve
Sezona ide i bolje nego sto smo se nadali, jedina losa stvar je nedovodjenje nolita
Igra danas nije bila neka,na trenutke i sramotna,bravo je cupao, kakvog samo golmana imamo i kakvog suareza, umor se primijeti, al sve je dobro ispalo,
Danas se vidjelo kad smo gubili i kad se moralo igrati da su nasi bez problema okrenuli utakmicu,i onda opet to neko cuvanje i taktiziranje,umor je kriv najvise
faza umora ce se prebroditi,rutinski nekad na guzove pobjedjivati ove slabije utakmice sto dolaze,izboriti finale kupa, bice dosta rotacija i odmaranja, sad kad imamo slabije protivnike i finu prednost nek igraju vise rezerve
Sezona ide i bolje nego sto smo se nadali, jedina losa stvar je nedovodjenje nolita
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Rotirat u Ligi Prvaka, zasad je bitnija liga 

Pobjednički mentalitetBarcelona have now won 4 Liga games after going behind in the score #fcblive Whole last season:3

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barça je uspjela "preživjeti" nevjerovatan januar/siječanj, u kojem su odigrali čak devet utakmica! Ostvarili su osam pobjeda te jedan remi, protiv Espanyola u prvoj utakmici ove godine. Sada slijedi ništa manje naporan februar/veljača u kojem će izabranici imati osam utakmica, te će također igrati skoro svaka tri dana.

treba reci da smo igrali ove godine i klupsko svijetsko prvenstvo, plus kup kralja (pa to je 10-tak utakmica više od npr.Reala koji je "oslobođen" od te nastave

Eto gdje leži razlog lošije igre, što kaže kolega Rajaz...ekipa je umorna i potrošena...sad bi nam i Rafinha valj'o ko hljeb.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.