FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 14 sep 2011, 23:08

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara! :D

A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...
šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluci
faul na 40 metara od gola, na sjeveru se deru, kara pazi se, sutat ce :lol: :lol:
prošle godine vodimo 2-0 i šeha ispuca loptu u aut dere se frajer amare vadi ovu glistu **** ga neuhranjena

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 14 sep 2011, 23:12

Da mi je neko rekao da ce:Svraka i Jamak biti najbolji ne bi mu vjerovao.Ja zadovoljan,ali utakmica katastrofa.Mi nekakvi mrtvi i bezidejni kao i svaki put ove sezone.Leotar ocajan sad u subotu Sarajevo ce im tri zabit.Odavno losiji protivnik nije bio jbt isto k'o da nisu trenirali nikako.

Idemo dalje!Zvijezda je iduca stanica nadam se pobjedi ;)
AMAR OSIM!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 sep 2011, 23:18

Ma , kod nas vazda ima debila isfrustriranih medju rajom koji ce psovati igracima,nekad u pravu,vecinom nisu
Ali blago receno,svi znamo i jasno je da brani pod pritiskom i sve,nebitan je ovaj glupi incident na tekmi sa crvenim,jednostavno ELVIS KARIC nije golman za Želju i tacka.Sve mu najbolje zelim,ali nije za nas,ako hocemo titulu.
Sto neko rece Guso ne da nije branio i da nije u formi,nego se i haman oprostio od fubala,ali je covjek stao i pokazao da kad neko zna,zna i obratno

Nazalost! :arrow: Prvi put ove sezone sam bio siguran da necemo primiti go do kraja i da ce mo sacuvati rezultat,je bilo kad je Guso usao.A ne ko do sad da 90+ minuta gutam knedle kad lopta predje na nasu polovinu,a kamoli kad neko puca slobodnjak :lol: :lol:
Fali i raji da ih opet neko digne na noge :!:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 14 sep 2011, 23:20

kalimero je napisao/la:Da mi je neko rekao da ce:Svraka i Jamak biti najbolji ne bi mu vjerovao.Ja zadovoljan,ali utakmica katastrofa.Mi nekakvi mrtvi i bezidejni kao i svaki put ove sezone.Leotar ocajan sad u subotu Sarajevo ce im tri zabit.Odavno losiji protivnik nije bio jbt isto k'o da nisu trenirali nikako.

Idemo dalje!Zvijezda je iduca stanica nadam se pobjedi ;)
to su prave domačinske ekipe,oni gostovanja samo radi reda igraju.Kuči je to druga priča još ako im sudija malo progleda kroz prste vrlo teško ih je dobiti.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 sep 2011, 23:21

vec vidjeno,al smjeha nikad na odmet ;)

[youtube][/youtube]

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 14 sep 2011, 23:23

š
SarajlijaTM je napisao/la:Ma , kod nas vazda ima debila isfrustriranih medju rajom koji ce psovati igracima,nekad u pravu,vecinom nisu
Ali blago receno,svi znamo i jasno je da brani pod pritiskom i sve,nebitan je ovaj glupi incident na tekmi sa crvenim,jednostavno ELVIS KARIC nije golman za Želju i tacka.Sve mu najbolje zelim,ali nije za nas,ako hocemo titulu.
Sto neko rece Guso ne da nije branio i da nije u formi,nego se i haman oprostio od fubala,ali je covjek stao i pokazao da kad neko zna,zna i obratno

Nazalost! :arrow: Prvi put ove sezone sam bio siguran da necemo primiti go do kraja i da ce mo sacuvati rezultat,je bilo kad je Guso usao.A ne ko do sad da 90+ minuta gutam knedle kad lopta predje na nasu polovinu,a kamoli kad neko puca slobodnjak :lol: :lol:
Fali i raji da ih opet neko digne na noge :!:
šta je sa bukvićem ako je povrijeđen da pitamo komandira policije da pusti kružika protiv zvijezde da sjedi na klupi :lol: :lol: :lol:

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 sep 2011, 23:25

Mislim da je ovo sa Karicem bio isti slucaj kao sa Adilovicem... da je namjerno dobio crveni!
Kazem MISLIM nista ne garantujem
koliko znam citav zivot je bio u Zvijezdi..
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 sep 2011, 23:25

Curva_SUD je napisao/la:Mislim da je ovo sa Karicem bio isti slucaj kao sa Adilovicem
Kazem MISLIM nista ne garantujem
koliko znam citav zivot je bio u Zvijezdi..
pa lani je branio protiv Zvijezde,spasio nas dva puta...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 sep 2011, 23:27

Branio je u Famosu iz Hrasnice jedno vrijeme...baš me jučer jaran zezao za to :mrgreen: :lol:

Nisam ni ja znao dok mi on nije rekao :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 sep 2011, 23:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Branio je u Famosu iz Hrasnice jedno vrijeme...baš me jučer jaran zezao za to :mrgreen: :lol:

Nisam ni ja znao dok mi on nije rekao :D
:o ?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 sep 2011, 23:31

bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje dajte nam pitare!
Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega... :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nanek

Post Postao/la nanek » 14 sep 2011, 23:38

VanBasten je napisao/la:
pa sta i da se ostvari,ne vjerujem da bi bilo vecih problema za veliki zeljeznicar ;)

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 14 sep 2011, 23:39

razbucalo bi vas sarajevo ko bugarsku skupštinu.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2011, 23:39

nanek je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
pa sta i da se ostvari,ne vjerujem da bi bilo vecih problema za veliki zeljeznicar ;)
nemoj da pocinjemo ko i pitari zivota ti, nemoj da mi budemo najbolji najjaci, divovi povrh svega
Za zivot cijeli!

nanek

Post Postao/la nanek » 14 sep 2011, 23:42

Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega... :mrgreen:[/quote]
nemoj da pocinjemo ko i pitari zivota ti, nemoj da mi budemo najbolji najjaci, divovi povrh svega[/quote]
potpisujem pasa :) ipak je to "bordo furija" hahahahahahaha

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 sep 2011, 23:42

ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromni :mrgreen: Ja Engleza majko mila...

helem, i ja bi volio il vas il Borac da riješimo pitanje kupa već u ranoj fazi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2011, 23:44

VanBasten je napisao/la:ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromni :mrgreen: Ja Engleza majko mila...

ma jarane ima i kod nas hajvana, al vi ste to prekucali sto jest jest, pa sami sebe divovima nazivate :mrgreen:
daj koga bilo u narednoj fazi, samo da prodjemo :D
Za zivot cijeli!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 sep 2011, 23:44

VanBasten je napisao/la:ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromni :mrgreen: Ja Engleza majko mila...

misliš da što prije budete nogirani iz kupa da se skoncentrisete na ligu :lol: :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 sep 2011, 23:45

to vam i jest najbolje ispadnete i ganjate ligu do polusezone a ostatak kukajte i citajte pod svijecama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 sep 2011, 23:45

Rano vam je jos da ispadate ba...neka vas bar do cetvrt ili polu finala... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, F1921B, Grk1234, Kajkutenjoyer, kontra, Levin, Proximic, Zeko87 i 56 gostiju.