prošle godine vodimo 2-0 i šeha ispuca loptu u aut dere se frajer amare vadi ovu glistu **** ga neuhranjenaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:faul na 40 metara od gola, na sjeveru se deru, kara pazi se, sutat cenidi je napisao/la:šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluciBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da mi je neko rekao da ce:Svraka i Jamak biti najbolji ne bi mu vjerovao.Ja zadovoljan,ali utakmica katastrofa.Mi nekakvi mrtvi i bezidejni kao i svaki put ove sezone.Leotar ocajan sad u subotu Sarajevo ce im tri zabit.Odavno losiji protivnik nije bio jbt isto k'o da nisu trenirali nikako.
Idemo dalje!Zvijezda je iduca stanica nadam se pobjedi

AMAR OSIM!
- SarajlijaTM
Ma , kod nas vazda ima debila isfrustriranih medju rajom koji ce psovati igracima,nekad u pravu,vecinom nisu
Ali blago receno,svi znamo i jasno je da brani pod pritiskom i sve,nebitan je ovaj glupi incident na tekmi sa crvenim,jednostavno ELVIS KARIC nije golman za Želju i tacka.Sve mu najbolje zelim,ali nije za nas,ako hocemo titulu.
Sto neko rece Guso ne da nije branio i da nije u formi,nego se i haman oprostio od fubala,ali je covjek stao i pokazao da kad neko zna,zna i obratno
Nazalost!
Prvi put ove sezone sam bio siguran da necemo primiti go do kraja i da ce mo sacuvati rezultat,je bilo kad je Guso usao.A ne ko do sad da 90+ minuta gutam knedle kad lopta predje na nasu polovinu,a kamoli kad neko puca slobodnjak
Fali i raji da ih opet neko digne na noge
Ali blago receno,svi znamo i jasno je da brani pod pritiskom i sve,nebitan je ovaj glupi incident na tekmi sa crvenim,jednostavno ELVIS KARIC nije golman za Želju i tacka.Sve mu najbolje zelim,ali nije za nas,ako hocemo titulu.
Sto neko rece Guso ne da nije branio i da nije u formi,nego se i haman oprostio od fubala,ali je covjek stao i pokazao da kad neko zna,zna i obratno
Nazalost!

to su prave domačinske ekipe,oni gostovanja samo radi reda igraju.Kuči je to druga priča još ako im sudija malo progleda kroz prste vrlo teško ih je dobiti.kalimero je napisao/la:Da mi je neko rekao da ce:Svraka i Jamak biti najbolji ne bi mu vjerovao.Ja zadovoljan,ali utakmica katastrofa.Mi nekakvi mrtvi i bezidejni kao i svaki put ove sezone.Leotar ocajan sad u subotu Sarajevo ce im tri zabit.Odavno losiji protivnik nije bio jbt isto k'o da nisu trenirali nikako.
- SarajlijaTM
vec vidjeno,al smjeha nikad na odmet
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
š

šta je sa bukvićem ako je povrijeđen da pitamo komandira policije da pusti kružika protiv zvijezde da sjedi na klupiSarajlijaTM je napisao/la:Ma , kod nas vazda ima debila isfrustriranih medju rajom koji ce psovati igracima,nekad u pravu,vecinom nisu
Nazalost!Prvi put ove sezone sam bio siguran da necemo primiti go do kraja i da ce mo sacuvati rezultat,je bilo kad je Guso usao.A ne ko do sad da 90+ minuta gutam knedle kad lopta predje na nasu polovinu,a kamoli kad neko puca slobodnjak
![]()
![]()

- Curva_SUD
- Kontakt:
Mislim da je ovo sa Karicem bio isti slucaj kao sa Adilovicem... da je namjerno dobio crveni!
Kazem MISLIM nista ne garantujem
koliko znam citav zivot je bio u Zvijezdi..
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- bistrikboy
- Kontakt:
pa lani je branio protiv Zvijezde,spasio nas dva puta...Curva_SUD je napisao/la:Mislim da je ovo sa Karicem bio isti slucaj kao sa Adilovicem
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Branio je u Famosu iz Hrasnice jedno vrijeme...baš me jučer jaran zezao za to
Nisam ni ja znao dok mi on nije rekao

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Curva_SUD
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Branio je u Famosu iz Hrasnice jedno vrijeme...baš me jučer jaran zezao za to![]()
![]()

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega...bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje dajte nam pitare!

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pa sta i da se ostvari,ne vjerujem da bi bilo vecih problema za veliki zeljeznicarVanBasten je napisao/la:Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega...bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje dajte nam pitare!

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
razbucalo bi vas sarajevo ko bugarsku skupštinu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj da pocinjemo ko i pitari zivota ti, nemoj da mi budemo najbolji najjaci, divovi povrh svegananek je napisao/la:pa sta i da se ostvari,ne vjerujem da bi bilo vecih problema za veliki zeljeznicarVanBasten je napisao/la:Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega...bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje dajte nam pitare!
Za zivot cijeli!
Pazi šta želiš, moglo bi ti se i ostvariti, kolega...
[/quote]
nemoj da pocinjemo ko i pitari zivota ti, nemoj da mi budemo najbolji najjaci, divovi povrh svega[/quote]
potpisujem pasa
ipak je to "bordo furija" hahahahahahaha

nemoj da pocinjemo ko i pitari zivota ti, nemoj da mi budemo najbolji najjaci, divovi povrh svega[/quote]
potpisujem pasa

ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromni
Ja Engleza majko mila...
helem, i ja bi volio il vas il Borac da riješimo pitanje kupa već u ranoj fazi.

glupost za hrabre je sebičan lijek
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma jarane ima i kod nas hajvana, al vi ste to prekucali sto jest jest, pa sami sebe divovima nazivateVanBasten je napisao/la:ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromniJa Engleza majko mila...

daj koga bilo u narednoj fazi, samo da prodjemo

Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
misliš da što prije budete nogirani iz kupa da se skoncentrisete na liguVanBasten je napisao/la:ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromniJa Engleza majko mila...

to vam i jest najbolje ispadnete i ganjate ligu do polusezone a ostatak kukajte i citajte pod svijecamaVanBasten je napisao/la:ma jok, vi ste prekucivači lige...čuj nemoj da počinjemo ko pitari, oni lafo skromniJa Engleza majko mila...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Rano vam je jos da ispadate ba...neka vas bar do cetvrt ili polu finala...bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje dajte nam pitare!

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, F1921B, Grk1234, Kajkutenjoyer, kontra, Levin, Proximic, Zeko87 i 56 gostiju.