English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kao što rekoh neki dan, najbolji striker lige se zagrijava, samo još da odradi koji trening. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Drhte ruke oko Emirata. Forumski taktičari što rekoše da ne zna glavom i ništa s loptom na aparatima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sta ce tek biti kad se potpuno zagrije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ispred Chelsea kako god.
Ekstremno ružno pišemo, da
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ko i prognoze za proslu sezonu, Arsenal ili City ko će osvojiti, pa Arsenal osvoji tu trku, samo je problem sto su se borili za drugo mjesto, jedva cekam da vidim to da Arsenal bude ispres Celzija ili da osvoji
Svi ganjaju trofeje,samo Arsenal da bude ispred Chelsea
Arsenal barem meni prvi favorit za titulu u ligi,kao i naslov u ligi prvaka,red je da vise Artetin proces dodje do izrazaja

Arsenal barem meni prvi favorit za titulu u ligi,kao i naslov u ligi prvaka,red je da vise Artetin proces dodje do izrazaja

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- superFrankie
- Kontakt:
Ocekujem da Liverpool osvoji, drugi favorit mi je Arsenal. Mislim da ce 3. i 4. pozicija ici Chelseaju i Cityu, ako City bude bez Rodrija duzi period mislim da bi Chelsea cak mogao biti ispred njih. Mislim da Arsenal od titule dijeli kvalitetno lijevo krilo i vjerovatno drugi trener. Ove sezone bi sansu mogli imati samo ako Isak ne dodje u Liverpool i nova pojacanja se ne adaptiraju tako brzo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad će Winteretard i Artemiretard tražiti odlazak Salaha iz Liverpoola.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dvije milijarde potrosili i dvocifrena im kvota na osvajanje. Zaista do sada nevidjena nesposobnost.

Arsenal izgleda legit
kao neko ko razumije taktiku i suštinu fudbala mogu konstatovati da je Zubimendi u slučaju da Rodri nije zdrav , najbolji DMF lige
kao neko ko razumije taktiku i suštinu fudbala mogu konstatovati da je Zubimendi u slučaju da Rodri nije zdrav , najbolji DMF lige
Sreća pa kladionica igra veliku ulogu, pa to zlo nikad nije bilo mjerilo bar razumnim ljudima, napravili ljudi kladionice samo da bi ljude pljačkali, ako uzmemo finale CWC kolika je kvota na ovoj prevari bila na PSG
Pa to sranje nama ništa ne znači djeco draga

Slažem se da su ovo besmislene kvote jer Projekat nema ni 5% sanse da bude prvak.