Tako bi se borili i za Slobodu kad bi ispadala iz druge ligedvokorak je napisao/la:Celik ostaje 100%. A bas mi je krivo i nadao sam se njihovom ispadanju. Ako treba i Liga 13 ce da se igra zbog zen‘čkog velikana.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tako bi se borili i za Slobodu kad bi ispadala iz druge ligedvokorak je napisao/la:Celik ostaje 100%. A bas mi je krivo i nadao sam se njihovom ispadanju. Ako treba i Liga 13 ce da se igra zbog zen‘čkog velikana.
Apsolutno se slazem, naci cemo nestodvokorak je napisao/la:U slucaju da prodje nama i Borcu ovo oko para treba vidjeti da mozda igraci nisu bili dopingovani! Ako i to ne upali treba vidjeti kakva je situacija sa nasim stadionom! Opasnost od urusavanja i tako to. A ako i to ne upsli, onda opleati po WWinu i pokusati iskopati kakve podatke o namjestanju utakmica od 1995. pa naovamo. Mora postojati neki nacin, BL mu patka.prisonbreak je napisao/la:Hahah ja iskreno mislim da tesko ostajemo, danas je savez mogao gurnut i vas i borac da su htjeli al izasli su vam u susret.dvokorak je napisao/la:Celik ostaje 100%. A bas mi je krivo i nadao sam se njihovom ispadanju. Ako treba i Liga 13 ce da se igra zbog zen‘čkog velikana.
Ovaj novi Celik je potreban ovoj PL.
Ja neki dan na pumpi,wc još uvijek zaključan???drakensang je napisao/la:Jel to znate kako vas je ugmr pocistio na benzinskoj kad su vam dokumenti ispadali poslije famozne sacekuse pa trazite usluge ciscenjaGradonacelnik je napisao/la:Brato spremite metle i japanere, još jedna proslava prvaka je u toku. Treba neko poslje očistit.Mexico je napisao/la:Oni ce dat reflektore![]()
hajde ključeve 28,30,32 i 34 u ruke i odnijet rastavljenu konstrukciju i sijalice ispred gradske uprave
![]()
![]()
vratite tuđe
![]()
Moze eto nas al obezbijedite nam par celavih ultras glavica da ispoliramo fino
![]()
Jel IJ izvadio novu licnu, ili mu je zao petobe bilo vise, torbica mu ku.rc.u ne valjaHum94 je napisao/la: Ja neki dan na pumpi,wc još uvijek zaključan???
Puno je 9, valjda ide bod za svakog navijača?samoposteno je napisao/la:Neka ih kazni Fifa zbog nereda navijaca na gostovanjima oduzimanjem 9 bodova![]()
Borac dužan 600 miljaLaznjak je napisao/la:Po cemu ste zaljucili da Celik ostaje?
Da imaš dvocifren IQ skonto bi neke stvari ovako lupaj gluposti.samoposteno je napisao/la:Covjece kukaju vise nego kakva ciganka kad joj covjekov .urac zavrsi u tudjoj .ickiBronson je napisao/la:Njima su i vanzemaljci krivisamoposteno je napisao/la:Ovi iz Tuzle imaju ozbiljnih problema svi su protiv njih vidim na njihovoj temi zbog njihovi dugova kriv Azmir,Celik,Zenica,Turska,Fifa,Uefa a ispravni im ovi u upravi sto su ih doveli u ovakvu situaciji![]()
Pusti ih neka kukaju![]()
A mi para imamo. Imamo i reprogram faraon ga svaki mjesec plaća. Imamo i za plata profi igračima.avenija je napisao/la:kod nas dodje gazda i iskesa 400 k za 7 dana a vi kmecite pred faraonom de nam 100 k kmeeee glasacemo za tebe kmeeeeeeSkver je napisao/la:Sto onaj advokat iz Zenice plače....ko mu kriv, sta nije uredu...investitor hoce da Celik ostane u PL ?
Sta je to za Milorada .RollingPaper je napisao/la:Borac dužan 600 miljaLaznjak je napisao/la:Po cemu ste zaljucili da Celik ostaje?
nista zato, vi sad lagano u cvajti invazije rodjak da pravite...S-Y-L-A-R je napisao/la:Puno je 9, valjda ide bod za svakog navijača?samoposteno je napisao/la:Neka ih kazni Fifa zbog nereda navijaca na gostovanjima oduzimanjem 9 bodova![]()
Joge sam 3 boda zbog ulecanja u terenS-Y-L-A-R je napisao/la:Puno je 9, valjda ide bod za svakog navijača?samoposteno je napisao/la:Neka ih kazni Fifa zbog nereda navijaca na gostovanjima oduzimanjem 9 bodova![]()
E da se neko drugi nasao ispravljat svaka cast al ti to je vrh vrhova idi ba poplacaj toj sirotinji dugove usreci tih 7 navijacaSariel1987 je napisao/la:ulecanja![]()
![]()
![]()
usteljce drugarce![]()
ma nemate ovde boljeg gosn kolektora.samoposteno je napisao/la:E da se neko drugi nasao ispravljat svaka cast al ti to je vrh vrhova idi ba poplacaj toj sirotinji dugove usreci tih 7 navijacaSariel1987 je napisao/la:ulecanja![]()
![]()
![]()
usteljce drugarce![]()
Igramo samo na sigurno da gubimoSariel1987 je napisao/la:ma nemate ovde boljeg gosn kolektora.samoposteno je napisao/la:E da se neko drugi nasao ispravljat svaka cast al ti to je vrh vrhova idi ba poplacaj toj sirotinji dugove usreci tih 7 navijacaSariel1987 je napisao/la:ulecanja![]()
![]()
![]()
usteljce drugarce![]()
![]()
sta kazu iz dva u dva na turski nacin jeli
Ma ja nije sigurno igrat iz 2 u 2 mi to posteno odradimo izgubimo kuci i uzmemo lovuSariel1987 je napisao/la:samoposteno velis jel samoposteno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.