English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Masqareda i Jay se bas nameracili na Chelsea, sta im smeta i zasto im smeta Chelsea je dobro pitanje, jedva cekam novu sezonu svi su se pojacali.
Simpatican mi je Sunderland i za njih cu navijati da ostanu u PL. Neocekivano se bar po meni i Man Utd stvarno dobro pojacao, mogli bi i oni u 5 ili u najgorem slucaju 7 zavrsiti, vidjet cemo kako ce to izgledati na terenu
Simpatican mi je Sunderland i za njih cu navijati da ostanu u PL. Neocekivano se bar po meni i Man Utd stvarno dobro pojacao, mogli bi i oni u 5 ili u najgorem slucaju 7 zavrsiti, vidjet cemo kako ce to izgledati na terenu
Sjetili se prestat sa ovim retardiranim duginim bojama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Bazinga12345
- Kontakt:
As first reported by the Daily Telegraph, the Premier League now plans to launch its own inclusion campaign to coincide with LGBTQ+ History Month in February.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- wadethegreat
- Kontakt:
Govoris da znaju pregovarati a brojke bas to ne govore.Anoniman je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:14Ja ne gledam tako u tome pravcu da li je pretplacen igrac ili nije.wadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:04Pa pretplatili su Seska pretplatili su i Mbeuma...
Brighton je brutalan u pregovorima.
Samo koliko sam upoznat sa Amorim sistemom treba mu jedan igrac koji moze i defanzivni dio odraditi i onda prenijeti loptu poceti napad progressive passes itd.
A Baleba u tim kategorijama ima iste brojke kao igraci koje sad imaju.
Moze se to iztrenirati al ono obzervacija![]()
Logicna mi je stvar da igrac u PL mora biti skuplji jer je to ipak najjaca liga,a trziste je takvo da su nerealne cifre.
Medjutim,igrac vrijedi onoliko koliko je klub spreman platiti,a ovi igraci su vecinom dosli na nekoliko rata...
Šeško je mogao otici u Arsenal ili Newcastle za vise novca a tada sigurno ne bi bio pretplacen.
Mbeumo je mogao otici u klubove koji igraju LP, isto tako i Cunha ali svi su dosli u United i nemaju mega ugovore.
Za Belebu nije stvar da li je on bolji,iako mislim da jeste - nego trazi se igrac koji se najbolje uklapa u Amorim sistem.
Baleba uz dobar razvoj za par godina moze postati kao Vitinha,i nema veze dosao u United ili neki drugi klub.
Mislim takvo je trziste al opet nisu bas neke bairgaine uzimali...
Vitinha je svemirski brod za balebu u progresivnim pasovima i pokretanju napada.
Baleba je defanzivno daleko bolji ali dva razlicita igraca.
Kako god upgrade je na ovo sto United ima svakako...
Estevao se odlicno uklopio, bit ce strasan vec se vidi 

Najbolji igrac kojeg su imali im navijac Arsenala. Ali dobro. Nije ni mogao navijati za Projekat kad nisu postojali kad je ovaj pocinjao pratit fudbal.Eden Hazard: "I was a fan of Real and Thierry Henry, so I quite liked Arsenal originally. I grew up with the Gunners"

Poslije ligamenata i meniskusa idu okolne tetive. Poslije tetiva prepone. Poslije prepona ce doci povrede mišića. Kada sjebes ligamente, ti si svoje odsvirao. U najboljem slucaju ces nakon 2 godine moci odigrati nesto a i to je pitanje jer Rodri vise nema 20 nego 30 godina.
Nema veze. Tijani ce ga zamijeniti. 

Jbg Wenger mu je u to vrijeme mogao ponuditi borbu za 4. mjesto i grijanje klupe Cazorli i Wilsheru.Masqareda je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:17Najbolji igrac kojeg su imali im navijac Arsenala. Ali dobro. Nije ni mogao navijati za Projekat kad nisu postojali kad je ovaj pocinjao pratit fudbal.Eden Hazard: "I was a fan of Real and Thierry Henry, so I quite liked Arsenal originally. I grew up with the Gunners"![]()
"Projekat" je taman osvojio svoju prvu Ligu prvaka.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da, Hazard koji je krilo bi grijao klupu zadnjem veznom i ofanzivnom veznom.
Smartest čelzi fan na forumu.
Smartest čelzi fan na forumu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sutra, prilika za prvi trofej, e nek je dosla i nova sezona.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ta dvojica su napaćeni topnici ali njima halalimo i da navijaju za tri kluba istovremeno jer njihov prvi klub je jadan. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.