Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hadzaj
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hadzaj » 29 sep 2013, 19:17

" onclick="window.open(this.href);return false;

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 19:20

Kakav samo tandem bi Liverpool mogao dobiti. Danas su funkcionisali pravo yebacki :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2013, 19:21

Rutinski!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 29 sep 2013, 19:25

Luis is back 8-) Jes' mi godra :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 29 sep 2013, 19:27

chi3llo je napisao/la:Luis is back 8-) Jes' mi godra :D
Stiće Staridža na listi strijelaca vec sljedece kolo kad zabije hat-trick 8-)

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 29 sep 2013, 19:28

Nije igra bila Bog zna šta, dosta grešaka opet, sreća pa Sunderland nije znao to iskoristiti, ali neko drugi hoće.

Gerrard pogriješi ponekad, ali sa par poteza, naročito defanzivnim intervencijama i dugim pasovima se iskupi za sve to. :D
Niko nije odigrao ispod svog prosjeka, pobijedili smo i ne treba tražiti neke krivce za nedovoljno dobru igru. Tandem Suarez - Sturridge odlično funkcionisao, Moses također dosta dobar. :D

Popravit će se ovo još aBd, a Lucasu i jeste vrijeme da "odmori" malo. :D

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 sep 2013, 19:28

Amar Dzeko je napisao/la:Kakav samo tandem bi Liverpool mogao dobiti. Danas su funkcionisali pravo yebacki :D
Mogao dobit' ? ..pa njih 2 od januara zajedno igraju i odtad je LFC "pomeo" vecinu protivnika. Na proljece samo United osvojio vise bodova, a evo dosad je to Arsenal..
BeyKopites je napisao/la:Nema Lucasa, fantastična prilika da se Hendo napokon vrati u sredinu i zaigra sa Gerrardom!

Stvarno imate loš tajming za kritikovanje igrača, nisu danas nešto posebno odigrali al' 2 gola su bila apsolutno savršene akcije...Danas su generalno zakazali LUCAS i Gerrard, prelagano su igrači Sunderlanda dolazili u opasnu zonu itd. da ne meljem s tim - ali zašto tolike kritike za Hendersona, nije odigrao najbolju utakmicu karijere al' nije ni za kriminalne osude.Igra na neprirodnoj poziciji, pretrčao i danas mnogo, imao dovoljno dobrih i loših poteza da se neutrališu = SASVIM SOLIDNA PARTIJA, npr. Sturridge koji je bio strijelac i 2x asistent nije ništa bolje odigrao generalno za 90 min. al' je hvala Bogu odigrao najbolje kad je najviše trebalo ;)
Jesmol gledali istu utakmicu ? Vecinu duela(ako ne i sve) je Lucas na sredini dobio, presjek'o x napada. "Ranjivo" smo izgledali radi formacije, jer je igra s'nlanda bila skolski postavljena za 3-5-2 formaciju. Cijelo vrijeme su mijenjali strane i tako pravili visak(zbog ove slabosti 3-5-2 se vrlo rijetko koristi).

Henderson jest bio KRIMINALAN danas i to je cinjenica. U S'nlandu znaju kakve su njegove napadacke (ne)sposobnosti tako da je konstantno im'o prostora koliko ti Bog hoce, a on za 90min nije NISTA uradio osim sto je mah'o rukama kad ne uspije ustopat' loptu i sl.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 sep 2013, 19:31

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 29 sep 2013, 19:33

@fanatic-Lucas je bio ocajan,to je cinjenica,ima mnogo boljih defanzivnih veznih od njega koji su cak jeftiniji od njeg. Et u ligi je 20 timova,bar 15 timova ima boljeg zadnjeg veznog,Lucas je katastrofa,al svakom svacije.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 29 sep 2013, 19:33

nummaLFCŽ je napisao/la:Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
Vrijedi pogledati čitav snimak, zanimljiva utakmica po meni. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2013, 19:36

Hendo najjači :D Kako hladno istriči šprint u 89. minuti :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 sep 2013, 19:40

amer991 je napisao/la:@fanatic-Lucas je bio ocajan,to je cinjenica,ima mnogo boljih defanzivnih veznih od njega koji su cak jeftiniji od njeg. Et u ligi je 20 timova,bar 15 timova ima boljeg zadnjeg veznog,Lucas je katastrofa,al svakom svacije.
Jedina cinjenica je da ti nakon ove izjave ides na ignore listu :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 sep 2013, 19:45

Rutina danas, vise mi se svidja nesebicnost Danija, nego sto je Sule dao dva komada. Hendo kriminal, ne moze on tu da igra ocigledno...

Igra prosek, ono ne mozemo se sastaviti, i slabo kontrolisemo tempo, uglavno su ovi nesposobnjakovici iz Sunderlanda bili ti koji su zeleli loptu u nogama. Ali kao sto rekoh, bitna je samo pobeda i rezultat. Ne znam koliko cemo jos igrati 3-5-2 ili sta je ovo vec, ali vec u sledecoj necemo moci zbog Lucasa koji ce propustiti duel, sto nije smak sveta. Ocekivati tu Henda, Kolo bek, i vec nama poznatije formacije. Osim ako se Allen nije oporavio, onda samo on umesto Lucasa... :?

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 29 sep 2013, 19:49

Ma Sturridge-Suarez vrhunski tandem jos kad dodamo Coutija iza njih :D ma odlicno...
Mene brine zadnja linija jednostavno su danas bili u nekim situacijama komicni,sve neka panicna dodavanja koda protiv Reala igramo a ne protiv S'landa :? Nadam se da je to do neuigranosti jer ipak je dosta novih lica u odbrani ove sezone..To se ne smije desavati buduce..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 19:54

fanatic je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Kakav samo tandem bi Liverpool mogao dobiti. Danas su funkcionisali pravo yebacki :D
Mogao dobit' ? ..pa njih 2 od januara zajedno igraju i odtad je LFC "pomeo" vecinu protivnika. Na proljece samo United osvojio vise bodova, a evo dosad je to Arsenal..
Jos je prerano ih dizati u nebesa do kraja i praviti od njih vrhunski tandem jer za takvo nesto je potreban i poneki trofej, a njega zasad nema.
Mada na najboljem su putu da ako ne ove onda kroz godine koje dolaze to napokon i naprave.

Zato, da mogao bi postati, nije jos. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 29 sep 2013, 19:59

Nisam uspio pročitat ovdje da je itko rekao nešto o poguravanju danas ,valjda su 2 gola bila neregularna ili ?

Nisam gledo,samo čitao.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 sep 2013, 20:03

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 sep 2013, 20:04

Jedan gol je bio neregularan, i to prvi Danija, ali ono ne bi ni soko mogao videti, moze se reci kao Maradona ga je zabio.

Valjda ce BR za dobru lovu koju ima, dovesti zadnjeg veznog, koliko nam treba k'o lebac, evo i danas Lucas slabo pokriva ista, neverovatno koliko je nemobilan, Stivi sve mora za njega da radi, zato ga i nema u igri koliko treba.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 29 sep 2013, 20:04

Rosicky je napisao/la:Nisam uspio pročitat ovdje da je itko rekao nešto o poguravanju danas ,valjda su 2 gola bila neregularna ili ?

Nisam gledo,samo čitao.
O tome se ne priča. :mrgreen:

Šalim se,prvi gol Sturridge je dao rukom,a ne znam da je ijedan od druga dva bio neregularan.Nije postojao ofsajd Sukija kod drugog gola.
I pored te greške,suci (pomoćni) su imali 4-5 grešaka.
You'll never walk alone.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 sep 2013, 20:26

slika

Malo jači start bi ga povrijedio :mrgreen:

Gledao sam tekmu jednim okom, drugim sam bio na spremanju kofera za Tursku (da hvalim se malo xd :mrgreen: :P )
Zadovoljan rezultatom, igrom bas i ne.Zadovoljan činjenicom da Lucas ne igra sljedecu tekmu iako danas nije bio los.
Sve u svemu drugo mjesto nakon 6 kola nije lose nimalo 8-) i lijep pozz svima, nece me biti 10-ak dana, nadam se pozitivnom rezultatu u meču protiv CP, jer sumnjam da cu biti u mogucnosti da je gledam.Uzivajmo u pobjedi 8-) :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.