...a da i donacija gospode iz Centrontransa...nadasve ugladjene gospode

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ahmiiic je napisao/la:halo momak sta je s tobom:Dmirzza je napisao/la:Hebo ovog naseg kapitena, eno mu kafane pa nek se tamo zajebaje, ko ga dovede kloca, samo sebe gleda i svoju statistiku, zar bas mora zabijati 20+ poena u odlucujucoj tekmi,
pored velikana kluba poput felixa i zlaje, te bajnih pojacanja bajica i rakocevica, bosnin podmladak se nasao kofrciti i demolirati igokeu.
sram vas bilo kapitenu i bozo, stidite se, ne igrajte samo za svoju statistiku ostavite nesto lopti da mogu minja i zlaja potrositi!
umjesto da pohvalis seju i bozu ti njih blatis...hahaa ja lika majko mila
feliks je pokazo kolko vrijedi..od zlaje se ocekuje vise..ali nisu zato krivi sejo i bozo..
a kolko bajic vrijedi vidilo se je kad izadje rakocevic, odmah messi zabija ko lud pored njega...
seha u zadnjih nekoliko utakmica veoma dobro igrao, to je takodjer i zasluga deje koji ga je iz prvog plana postavio po strani da ceka na 6,25 i tako siri odbranu jer ga ili moraju cuvati ili ga ostaviti samog sto ili felix ili jovanovic brzo uocavaju i dobija otvoren sut, a ako ga cuvaju preblizu on probija ulazom gdje ide ili na kos ili na asistenciju, ali u toj ulozi igra veoma dobromirzza je napisao/la:Hebo ovog naseg kapitena, eno mu kafane pa nek se tamo zajebaje, ko ga dovede kloca, samo sebe gleda i svoju statistiku, zar bas mora zabijati 20+ poena u odlucujucoj tekmi,
pored velikana kluba poput felixa i zlaje, te bajnih pojacanja bajica i rakocevica, bosnin podmladak se nasao kofrciti i demolirati igokeu.
sram vas bilo kapitenu i bozo, stidite se, ne igrajte samo za svoju statistiku ostavite nesto lopti da mogu minja i zlaja potrositi!
decko sta ti pricas.....ajde vrati se malo nazad, ja te prvi napadao....stvarno ne znam koliko mogu licemjerni ljudi da budu pa da na mene sve svaljuju.....ako sam ja najveci problem onda ok......http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=8560 - evo ti pogledaj, ko te napadao :šampioni je napisao/la:di je sada veliki stručnjak NENO??? Kad me je napao, da sam licemjeran, kad sam rekao da vam ne trebaju pojačanja, i dat ce te biti ispred igosa...E moj NENO, toliko o tvom znanju..još vam se hajrić ozlijedio i opet ste ispred igosa, a da ne pričam o zalaganju, koje je ispod svake granice, ali uza sve to OPET STE ISPRED IGOSA!!!! E moj NENO, A STALNO VISIŠ PO BOSNINIM UTAKMICAMA...
ili si taj ili nisi....dejo to ocigledno nazalost nije.....ne sudim ja na osnovu jedne utakmice, pratim ja odavno to ajde uredu je, ajde.....ne smije igracima nista, nema autoritet, lahko je na djeci sprovodit teror, i pricat idemo primiti manje kos od protivnika, forsirat ih da igraju samo odbranu..ja apsolutno nemam nista protiv deje, jedan od drazih koji su igrali kod nas, ali jednostavno nazalost ne znam , meni se previse cesto gubi, sindrom kao menso bajramovic, kad igrac postigne par poena de ga vadi, to je najgore sto treneru moze da se desi... pa on je bozu na tekmi sa sirokim drzao do 15. minute na klupi zbog neke lopte sto nije uhvatio u mostaru kako treba, od tada nije ni igrao u mostaru...milan milosevic, ne znam ja se bojim da cu da upotrijebim neku ruznu rijec..onaj kos mu je usao tako nafakaski da ni on sam ne zna, ustvari to su ti kosevi koje on tako daje....vise aposlutno nista, cim krene u prodor na desnu stranu(lijeva za njega ne postoji), problem je da li ce koraci da budu, traume nastaju...o odbrani da ne pricamo to je misaona imenica uvijek za njega bila..sut ga rijetko kada sluzi, ne bih mijenjao cetvoricu onakvih za ivana..koji je to doktor......blazz je napisao/la:Sa mladim trenerima treba strpljivo.Najlakše je otjerati.Ono što sam primjetio na ovoj utakmici je da se Milošević dosta trudio tako da ako pričamo o njoj kritike ne stoje.
I ja bih ga, iz razloga koji si ti naveo, ostavio, ali kao pomoćnog trenera, jer on još treba mnogo da ući od iskusnijih ,npr. Mutapčića (daj Bože da nam on dođe za iduću sezonu-ne znam kakve su šanse za to, ali ako preuzme repku, po staroj praksi možda preuzme i kkb).baggio je napisao/la:Reče neno:
Poslije ove sezone automatski znaci nakon trece finalne utakmice otjerati redoslijedom:
- Minju
- Bajica
- Parezanina
- Radonjica
Ja bi tu za sad ostavio samo Parežanina.Ipak je preuzeo vruć krompir i kako tako spasio sezonu (ukoliko dođemo do tog famoznog finala). Slažem se sa svim ostalim tvojim navodima.Ja nisam ni pratio zadnje dvije utakmice u Zetri jer sam rekao da neću dolaziti sve dok ne otjeraju nekog ( prvenstveno tu mislim na Miloševića).
Slažem se i da jedino Božo daje svoj maksimum kad za to ima priliku. Šeha je tu negdje. Ostali rijetko daju svoj maksimum.Fela očito nema motiva za ligu 6 i ne pruža ni izbliza ono što je trebao.Nadam se prolazu u finale i upravo kako si i rekao na kraju sezone čistka!
sta sam ti rekao jucer...sve je to daleko od ozbiljnog igraca.....BrigateBL je napisao/la:Pa Neno mislim da Zujovic i Janjusevic takodje mogu itekako pogoditi. Tu je i Djurkovic koji cesto sutne van 6. 25 upravo je on i pogodio kljucne trojke protiv Sirokog
Igokea moze odigrati jaku odbranu. Ako to odigraju kako znaju bice vam veoma zajebano . Medjutim budu li kao protiv Sirokog ostavljali Sehovica i Minju same onda mogu odmah da se vrate u Aleksandrovac
Prije par strana sam napisao da ste jaci na vanjskim a Igokea na unutrasnjim pozicijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.