Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbg, šteta za derbi da ga tri konja upropaste. Ako se neko sjeća prošle utakmice na Banji kada je na kraju bilo 2:2 , utakmica puna preokreta a niko se nije bunio na sudjenje. Stvarno šteta za derbi da se riješi na ovakav način.harry_90 je napisao/la:Opet ovi navijaci Zvijezde kukaju ccc.Vidim dobili su podrsku navijaca Sarajeva,koji im se ulizuje na njihovoj temijedva ceka sta da s.ere po Slobodi,al haj sta ces
zvjezdas je napisao/la:Brinite se vi za svoj status,mi nikada nismo niti cemo mitit sudije i lomit kod kuce vec cemo siguran budi kupit ekstra igrace,trenera i upravu i posteno pobjedjivat na proljece sa punim dzepovima igraca.Pa malo kontaj sta ovim mislim.
slani grad je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Brinite se vi za svoj status,mi nikada nismo niti cemo mitit sudije i lomit kod kuce vec cemo siguran budi kupit ekstra igrace,trenera i upravu i posteno pobjedjivat na proljece sa punim dzepovima igraca.Pa malo kontaj sta ovim mislim.![]()
..pa ti bas nekakav maksum....i sta kazes....pobjede,puni dzepovi...
![]()
Vidjet ćemoharry_90 je napisao/la:Cestitke juniorima i kadetima, ne kontam Sadikovica prvo kaze da ce sve reci ko radi protiv kluba,a sad prica da ne zeli o tome
I on mi je sad sumnjiv,mozda su mu prijetili ko zna ? Valjda ova forma bude u proljetnom dijelu,pa da se stadion malo napuni,a ne ovako slaba posjeta.Frutek je napisao/la:Vidjet ćemoharry_90 je napisao/la:Cestitke juniorima i kadetima, ne kontam Sadikovica prvo kaze da ce sve reci ko radi protiv kluba,a sad prica da ne zeli o tome
Danas se opija u onoj kucici kraj stadiona sa onim domarima i nekim jos njegovim likom hehe...popisao ocima ko malo dijete...harry_90 je napisao/la:Cestitke juniorima i kadetima, ne kontam Sadikovica prvo kaze da ce sve reci ko radi protiv kluba,a sad prica da ne zeli o tome
admin je napisao/la:provukao se jedan. kakva je panika?
DAslani grad je napisao/la:jel moze neko ko zna i ko je 100% siguran da objasni situaciju ako recimo Zeljo uzme kup i zavrsi recimo na 3. mjestu PL.....dali u tom slucaju 4.-to plasirana ekipa iz PL ide u EL...
ima i tamo smarača. na žalost, ima bar po jedan na svakoj temi.TaRgEt_ je napisao/la:admin je napisao/la:provukao se jedan. kakva je panika?
Nije jedan ako pod jedan mislis svaki dan smaranje onda je jedan , od njega ne mozes disati , da on napise sta konstruktivno pa bi covjek i radio nesto , ali momak jednostavno dodje da provocira i tipa mi imamo komplekse , mi smo ovo ono a njega niko ne smara na temi sarajeva dok on ubi ovdje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.