Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome. Ne branim ga, daleko od toga, al treba spustiti loptu na zemlji i realno posmatrati stvari. Dečko gine za ovu reprezentaciju, a ovi nazovimo dvolični, ušljivi mediji/novinari pišaju samo po onom kome mogu umjesto da na konferenciji izrešetaju Sušica a sada Baždarevica sta tu rade pojedini igrači, e o tome govorim o dvoličnosti nazovimo medija/novinaraAjax je napisao/la:Pisanje je zato jer osim Dzeke jedino za njegovu poziciju nemamo pravu zamjenu. Neki kazu da je za to kriv selektor. Neki krive malu bazu igraca kao nemamo boljih, mi smo malo bla bla bla bla. A i jedni i drugi znaju da smo bez njega puno losiji. Znaci da je to uradio bilo koji igrac osim Dzeke i Besica nebi bilo ovakvih reakcija.xxh2o je napisao/la:Meni nije samo jasno zbog čega toliko "pišanja" po Muhamedu zbog crvenog,dobio pa dobio sta onda nije ni prvi ni zadnji, bilo je i gorih stvari pa se nije pisalo
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Upravo tako, zasto zdepi ne pitaju sta u repci radi TSS i Hadzic ???xxh2o je napisao/la:Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome. Ne branim ga, daleko od toga, al treba spustiti loptu na zemlji i realno posmatrati stvari. Dečko gine za ovu reprezentaciju, a ovi nazovimo dvolični, ušljivi mediji/novinari pišaju samo po onom kome mogu umjesto da na konferenciji izrešetaju Sušica a sada Baždarevica sta tu rade pojedini igrači, e o tome govorim o dvoličnosti nazovimo medija/novinara
Zasto se nista ne poduzima u vezi Milicevica, radili se sta na slucaju Tankovic itd
Koji su to klosari I prodane duse !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Zato sto su ovi novinarcici nezavisni ko republika srpska. Mora prvo pitanje odobrit neko "odozgo"Husika je napisao/la:Upravo tako, zasto zdepi ne pitaju sta u repci radi TSS i Hadzic ???xxh2o je napisao/la:Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome. Ne branim ga, daleko od toga, al treba spustiti loptu na zemlji i realno posmatrati stvari. Dečko gine za ovu reprezentaciju, a ovi nazovimo dvolični, ušljivi mediji/novinari pišaju samo po onom kome mogu umjesto da na konferenciji izrešetaju Sušica a sada Baždarevica sta tu rade pojedini igrači, e o tome govorim o dvoličnosti nazovimo medija/novinara
Zasto se nista ne poduzima u vezi Milicevica, radili se sta na slucaju Tankovic itd
Koji su to klosari I prodane duse !!!
This time next year we'll be millionaires.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ovi 'novinari' su tacno amateri. Pogledaj ti samo njihovih naslova. Prvo svojim naslovima direktno vrijedjaju svog igraca, pa i citavu jednu reprezentaciju. Da je Andora tim sastavljen od zidara, pekara i trgovaca (sto mozda i jest), opet ne mozes ljude direktno nazivati amaterima. To je reprezentacija jedne drzave, i to sto rade je neprofesionalno do maksimuma.
Pa vec sam jednom napomenuo ove druge naslove "Falcao, sta to promasi", "Auuu, Jagielka bas ti je legla" i slicno tome.. Isto ko da slusam svog jarana na kafi kako mi prepricava neku situaciju, a ne da citam clanak jednog ozbiljnog sportskog sajta.
I ja bez ikakvih vrijedjanja tako nesto napomenem.. Obicna konstruktivna kritika, a oni meni spucaju ban sa foruma. Eto ti logike.
Sramota. I to dodje i naziva sebe "novinarom"
Pa vec sam jednom napomenuo ove druge naslove "Falcao, sta to promasi", "Auuu, Jagielka bas ti je legla" i slicno tome.. Isto ko da slusam svog jarana na kafi kako mi prepricava neku situaciju, a ne da citam clanak jednog ozbiljnog sportskog sajta.
I ja bez ikakvih vrijedjanja tako nesto napomenem.. Obicna konstruktivna kritika, a oni meni spucaju ban sa foruma. Eto ti logike.
Sramota. I to dodje i naziva sebe "novinarom"
⭐
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Snimili Besica kako u pozadini prolazi. Naslov: "Seljacko ponasanje Besica nakon susreta, stidi se".
Kakvi idioti...
Jos u tekstu napisali da je to "ne kulturno ponasanje".
I oni nekog prozivaju da je seljak.
Kakvi idioti...

-
Ma sve ste u pravu, nasi novinari su korumpirani amateri, ali nije neki novinar gadjao zvakom fudbalera-amatera iz Andore, nego Muhamed Besic, zato nemojte da sada ovdje sudimo novinarima, navijacima itd.
Besic ce fasovati barem dvije utakmice kazne,a ne treba ni napominjati koliko su vazne. Sto je najgore, ovo sto je uradio moglo se naslutiti iz njegovog besmisleno agresivnog, nepromisljenog i arogantnog ponasanja na terenu.
Ako mu Mesa, nakon davljenja protivnika prije par mjeseci, nije skrenuo paznju i zaprijetio, onda Mesa snosi dobar dio odgovornosti, ako jeste, onda mu je Besic opalio bezobraznu samarcinu, a i svima nama.
Besic ce fasovati barem dvije utakmice kazne,a ne treba ni napominjati koliko su vazne. Sto je najgore, ovo sto je uradio moglo se naslutiti iz njegovog besmisleno agresivnog, nepromisljenog i arogantnog ponasanja na terenu.
Ako mu Mesa, nakon davljenja protivnika prije par mjeseci, nije skrenuo paznju i zaprijetio, onda Mesa snosi dobar dio odgovornosti, ako jeste, onda mu je Besic opalio bezobraznu samarcinu, a i svima nama.
Ma mogu se sloziti da se pretjeruje, ali Dzeko je cesto bio ocrnjen iako nikad nije napravio ovakvu glupost.xxh2o je napisao/la:Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome. Ne branim ga, daleko od toga, al treba spustiti loptu na zemlji i realno posmatrati stvari. Dečko gine za ovu reprezentaciju, a ovi nazovimo dvolični, ušljivi mediji/novinari pišaju samo po onom kome mogu umjesto da na konferenciji izrešetaju Sušica a sada Baždarevica sta tu rade pojedini igrači, e o tome govorim o dvoličnosti nazovimo medija/novinara
Kad je Susic izjavio kako mu Dzeko i Spahic nece praviti reprezentaciju, malo je koji medij tada stao na stranu spomenute dvojice iako je to Susic uradio da skine paznju sa sebe pa je fino u miru poveo "svoje" u Brazil a vamo se pametnjakovici jos uvijek drzali Dzeke i Spahica. Ja cak mislim da se Dzeki mnogo manje trpi nego Pjanicu, Besicu ili bilo kome drugom. Da je Edin ne daj Boze u formi u kojoj je Ibisevic, davno bi mu zvizdali i spominjali clanove familije.
Glupost je napravio ali pretjeruje se.
A ovi "Reprezentacija Bosne i Hercegovine" i slicni portali su kod mene odavno na block na facebooku. Da mi takvi mamlazi serviraju vijesti?
Ma ne dolazi u obzir, oni, Ekskluziva i ostali krkanluk VOZDRA!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zato sto nema ni teoretske sanse da bi Dzeko, a vjerovatno ni Spahic, napravili ono sto je on sinoc uradio. Uostalom, Spaha je presao preko cak i gore stvari sinoc.xxh2o je napisao/la:
Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome.
Evo ti par primjera: Spahić kašnjenje na pripreme protiv Belgije niko ne zna gdje je naravno ne diže se buka, Spahić penal protiv Francuske ne može biti veća glupost, Spahić pleska M. Marinu i td ako treba još da ti nabrojim samo reci.SlevinKelevra je napisao/la:Zato sto nema ni teoretske sanse da bi Dzeko, a vjerovatno ni Spahic, napravili ono sto je on sinoc uradio. Uostalom, Spaha je presao preko cak i gore stvari sinoc.xxh2o je napisao/la:
Zašto nema zamjene je drugi par cipela, da je Džeko ili Spahić dobio crveni ne bi bilo ni jednog članka o tome.
Džeko kasni na pripreme uoči ključne utakmice protiv slovačke niko ni riječi, Džeko ebe grebe navijaču u zenici ima video zapis nema članaka od nazovimo novinara, Džekino ponašanje na utakmici protiv Egipta u Austriji itd. Dakle da sumiramo ne branim ni jednog niti napadam drugog, već govorim o dvostrukim kritrijima kako novinara/medija, tako na žalost i lošoj politici Saveza i selektora, nema tu discipline ni pravila ponašanja ni sekunde. Sad bi netko da kažnjava Bešića, a to što pojedini dolaze na pripreme dan pred utakmicu to je OK. Sve dok ista pravila ne budu važila za sve nema tu napretka
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Svi vi koji pljujete Besica, istog cete nakon jedne dobre tekme uzdizat u zvijezde i ovaj potez cete zaboravit zato bolje da sutite. Ja i dalje ostajem pri svom stavu PODRŠKA BEŠIĆU! Neka je reagovo, kako je reagovo i vecina Nas bi isto, ovi su provocirali citavo vrijeme. Jeste da ce nam nedostajat u ove dvije utakmice, ali opet smo jača reprezentacija od Welsa i Cipra. Najvise mi je smijesno sto ga ovi nasi "amaterski" novinarčići ili ti ga što su se ufurali da su novinarčići nazivaju pogrdnim imenima. PODRŠKA BEŠIĆU!
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije svacije da bude novinar.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Decka su uzeli na zub samo na osnovu videnog na terenu. Ne daj Boze da je jos selektor ili neko od igraca nesto rekao a da nisu ametno drzali jezik za zubima, do jutros bi se morao odreci drzavljanstva. Koja gamad mati moja.calcio je napisao/la:Snimili Besica kako u pozadini prolazi. Naslov: "Seljacko ponasanje Besica nakon susreta, stidi se".
Kakvi idioti...![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ljudi dragi, gotovo je sad, bilo sta je bilo, ne moze se vratiti nazad, Besica ne opravdavam, napravio je veliku glupost, kao sportista i profesionalni fudbaler, onakvu stvar nije smio uraditi ni u snu. Novinari su prešli svaku granicu, došli su do toga da ga sahrane, jer im se izgleda može, a momak svojim zalaganjem to nije zaslužio, vise nam je donio radosti nego razočarenja i ne znam od kuda toliki motiv za ukopavanjem jednog velikog borca na terenu i igraca koji je medju 4 najvažnija reprezentativca ove zemlje. Ono sto je uradio nije smio ni u kom slučaju i vjerujem da ce mu doci iz guzice u glavu i da više nikad nece sebi dozvoliti onakvu glupost. Jos da dodam, da me kap kiše mogla ubiti kad sam vidio crveni karton za njega, odmah mi je utakmica sa Walesom pala na pamet i kakvu glupost napravi, a jos sam se vise zaprepastio kad ljudi pored mene pokrenuse skandiranje Muhamedu na napravljenoj gluposti.
Samo da ne bude kakve dodatne kazne, pa da možemo s njim na Cypar u slučaju pozitivnog rezultata sa Walesom!
Nemojte momka više crniti, vjerujem da ni njemu nije lako, sto je i objavio na Facebook profilu.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Samo da ne bude kakve dodatne kazne, pa da možemo s njim na Cypar u slučaju pozitivnog rezultata sa Walesom!
Nemojte momka više crniti, vjerujem da ni njemu nije lako, sto je i objavio na Facebook profilu.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva su ovo predvidjanja od 10 utakmica kazne? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Zaista ne mogu da vjerujem kako pojedini novinari sebi daju za pravo da nekoga vrijeđaju na ovako jedan gnusan način. Svima je jasno da je Bešić uradio veliku glupost i da je ovim potezom uveliko naštetio reprezentaciji ali da li ga se mora odmah nazivati amaterom ili seljakom? Je li treba odmah zaboraviti sve dobro što je učinio za reprezentaciju a odmah ga uzeti na zub i pljuvati po njemu samo radi lajka ili klika? Moglo se lijepo napisati nešto tipa "Bešić napravio veliku glupost" ili "Naivan potez Bešića" a ne ovako pisati neke gluposti koje neće donjeti nikome dobro a pogotovo našoj reprezentaciji. Bešić je ispao naivan i zbog toga će sigurno voditi jedan ozbiljan razgovor sa Mešom i kompletnim timom. Momak ima 22 godine i može mu se oprostiti ovakva jedna greška ali se treba pobrinuti da se to ne ponovi u budućnosti.
Također ne znam čemu to podcjenjivanje bilo koga, jasno je da je Andora jedna neozbiljna ekipa u svijetu fudbala ali i mi smo bili tamo negdje poslije rata gdje su druge reprezentacije nabijale gol razliku na nama. Nisam čuo da je neko o nama govorio kao o amaterima jer ozbiljne ekipe prvo gledaju na sebe i ne zanimaju ih takve gluposti. Šuko na utakmici više priča o Andori i kako su oni amateri a manje se koncentriše na utakmicu i na našu reprezentaciju. Kada je Tuka trčao historijsko polufinale Mijajlović podcjenjuje tamo nekog momka nazivajući ga amaterom umjesto da se Tuki prida pažnja koju je zaslužio. Takve stvari vode samo nacionalizmu i šovinizmu a patriotizam izostaje.
Također ne znam čemu to podcjenjivanje bilo koga, jasno je da je Andora jedna neozbiljna ekipa u svijetu fudbala ali i mi smo bili tamo negdje poslije rata gdje su druge reprezentacije nabijale gol razliku na nama. Nisam čuo da je neko o nama govorio kao o amaterima jer ozbiljne ekipe prvo gledaju na sebe i ne zanimaju ih takve gluposti. Šuko na utakmici više priča o Andori i kako su oni amateri a manje se koncentriše na utakmicu i na našu reprezentaciju. Kada je Tuka trčao historijsko polufinale Mijajlović podcjenjuje tamo nekog momka nazivajući ga amaterom umjesto da se Tuki prida pažnja koju je zaslužio. Takve stvari vode samo nacionalizmu i šovinizmu a patriotizam izostaje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad ce se znati kazna?
- AndreWilliams
- Kontakt:
Neupitnog talenta, ali nevaspitan i bezobrazan. Kucni odgoj 0!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Jest kažu bio pokušaj ubistva ispalio zvaku tako jako da se smatra da je automatskim oružjem zapucoMoggi je napisao/la:10 utk, znaci propusti baraz, eventualni ep, i slj kvale