Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Vrijedi izdvojiti i Iliju Kovacica, nevjerovatno iritantan za slusati. Glas taman da zavija u pjesmama Corellija.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kreten od komentatora koji samo zna reći u prenosi SIMOOONOVIĆ. On nikad košarkašku loptu nije uzeo u ruke, a da zna neka pravila. Ne znam ni komentarisati bilo šta.Puma je napisao/la:Vrijedi izdvojiti i Iliju Kovacica, nevjerovatno iritantan za slusati. Glas taman da zavija u pjesmama Corellija.
Treba spomenuti Gojka koji je isto posebna vrsta. Njih dvojica su najgori na SK.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Danteyebo, ja sam mislio da sam pogresno cuoramiral je napisao/la:UnaL Emery
![]()
![]()

A najgore je kad podje lagat ili se praviti važan. Kaže precizno su izračunali spanski novinari da Barceloni treba gol svako 20 minuta. Stvarno teško zaključiti.
Edit
Sad mi izbaci sliku kad je rekao pitanje je u kojoj će minuti uci Cavani da odradi svojih 20ak minuta hahhahahahahhahahahaahahaha
Edit
Sad mi izbaci sliku kad je rekao pitanje je u kojoj će minuti uci Cavani da odradi svojih 20ak minuta hahhahahahahhahahahaahahaha
Posto sam prespavao utakmicu, jel neko zapazio da je sasa rekao:"Ona je Barcelona, a on je PSG, al ipak veceras je dan zena i ona ima prednost

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- alan_kardec
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Kreten od komentatora koji samo zna reći u prenosi SIMOOONOVIĆ. On nikad košarkašku loptu nije uzeo u ruke, a da zna neka pravila. Ne znam ni komentarisati bilo šta.Puma je napisao/la:Vrijedi izdvojiti i Iliju Kovacica, nevjerovatno iritantan za slusati. Glas taman da zavija u pjesmama Corellija.
Od dosta ljudi i na forumu i ovako uzivo sam cuo da im se svidja kako komentarise Kovacic. Evo recimo ni meni se ne svidja njegov nacina komentarisanja, ali reci da se Ilija ne razumije u kosarku je obicna glupost.
On je za mene nesto poput Marjana/Mustafe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako mi ide na qrac kad nasi komentatori u prenosu bilo koje evropske utakmice (LP, EL), krenu pricati o BH igracima i reprezentaciji. Svaki put.
Don't believe the hype.
Niko ko Saša kad spomene kup BiH.akisarajevo92 je napisao/la:Kako mi ide na qrac kad nasi komentatori u prenosu bilo koje evropske utakmice (LP, EL), krenu pricati o nasim igracima i reprezentaciji. Svaki put.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Na bhtu kevinu struutman kod aleksandra.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nije Aleksandar, ali jeste Igor.unavita je napisao/la:Na bhtu kevinu struutman kod aleksandra.

e to prvi put čujem. najslabiji komentator na skalan_kardec je napisao/la:arelinho je napisao/la:Kreten od komentatora koji samo zna reći u prenosi SIMOOONOVIĆ. On nikad košarkašku loptu nije uzeo u ruke, a da zna neka pravila. Ne znam ni komentarisati bilo šta.Puma je napisao/la:Vrijedi izdvojiti i Iliju Kovacica, nevjerovatno iritantan za slusati. Glas taman da zavija u pjesmama Corellija.
Od dosta ljudi i na forumu i ovako uzivo sam cuo da im se svidja kako komentarise Kovacic. Evo recimo ni meni se ne svidja njegov nacina komentarisanja, ali reci da se Ilija ne razumije u kosarku je obicna glupost.
On je za mene nesto poput Marjana/Mustafe.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
najslabiji kosarkaski svakako jeste, ali logicno da ce biti najslabiji kad su tu Radojevic i Plavsic.DANTES je napisao/la:e to prvi put čujem. najslabiji komentator na sk
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma druže moj on ne može da komentariše šah, a ne neki ozbiljan sport.alan_kardec je napisao/la:najslabiji kosarkaski svakako jeste, ali logicno da ce biti najslabiji kad su tu Radojevic i Plavsic.DANTES je napisao/la:e to prvi put čujem. najslabiji komentator na sk

pa teniski su bolji od njega, o moto da ne pričamo.. fudbalski takođe. čovjek je voditelj kvizova...alan_kardec je napisao/la:najslabiji kosarkaski svakako jeste, ali logicno da ce biti najslabiji kad su tu Radojevic i Plavsic.DANTES je napisao/la:e to prvi put čujem. najslabiji komentator na sk
još kad je tu kuzmanović koji se smije ko zlikovac iz crtanog..arelinho je napisao/la:
Ma druže moj on ne može da komentariše šah, a ne neki ozbiljan sport.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni je najbolje od svega pred svaku tekmu Zvezde kada ide "analiza" Kuzmanovića. To je analiza Zvezdinog protivnika i traje nekih 40-ak sekundi. U tih 40-ak sekundi za svaku ekipu samo kaže da je ta ekipa dobra ofanzivno/defanzivno i da je npr. najslabija u skoku. Onda ide da ta ekipa ima Bogdanovića (njegovi neki koš sa neke tekme) , Udoha (isto njegov koš sa tekme) i još 2-3 igrača. Eto to je analiza pred svaku tekmu Zvezde.DANTES je napisao/la:još kad je tu kuzmanović koji se smije ko zlikovac iz crtanog..arelinho je napisao/la:
Ma druže moj on ne može da komentariše šah, a ne neki ozbiljan sport.![]()

Ilija je takav odron da se to ne može opisati.

- alan_kardec
- Kontakt:
halo, uopste ne pricam o tome sta (ne)moze da komentarise i niti ga branim, vec sam gore rekao da mi se ne svidja njegov nacin komentarisanja, samo kazem da je glupo reci da ne zna kosarku. i nije mi jasno zasto plavsic ne radi sve Zvezdine utakmice.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sjecam se kad je Vugdalic tokom utakmice (nakon gola) rekao: "Odlicnooo, Mirso iz rezije je igrao 3+, pozdrav za naseg Mirsu i sretno". To je kruna svih utakmica koje sam gledao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo nisu istineSabinho je napisao/la:Sjecam se kad je Vugdalic tokom utakmice (nakon gola) rekao: "Odlicnooo, Mirso iz rezije je igrao 3+, pozdrav za naseg Mirsu i sretno". To je kruna svih utakmica koje sam gledao.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, jesi vidio sinoc navlacenja da neko napokon dobije crveni?Sabinho je napisao/la:Sjecam se kad je Vugdalic tokom utakmice (nakon gola) rekao: "Odlicnooo, Mirso iz rezije je igrao 3+, pozdrav za naseg Mirsu i sretno". To je kruna svih utakmica koje sam gledao.

Sve sam vidio i cuo, nije da nisam navik'o. Isto tako zadnje finale LP njih 2 ispratili krajnje objektivno, drkicu bacali kad je Karasko dao gol.
Cirkusanti obicni. Najgore kad cujem (a i sam sam davno bio takav): "Ma dobar jr Adis ali ga Sasa cini debilom". Adis=Sasa.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.